Posted June 8, 201015 yr Arklar 17 lv Troll hunterim var ama sıkıldım en güzel kolay kasılan karakter hangisi acaba ?
July 26, 201014 yr paladin bence kolay kasılan bir snıf özellikle etrafında snn lvl inde çok kişi yoksa.
July 26, 201014 yr paladin lvl 20 den sonra bınek alabilir crusader ile hızlı gidebilirsin ölmezsın v.s hunterlada petine tanklık yaptırıp en azından lvl 50 lere kadar bear teim edip tanklık görewini üstlene bilir (elit görewlerini tek yapabilirsin ) Edited July 26, 201014 yr by marvellous
July 26, 201014 yr Önerdiklerim. 1 - Paladin: Kendi kendine heal atabilirsin. çoğu görevi tek başına kimseye muhtaç olmadan gerçekleştirebilirsin. Eşyalarınadan diğer melee sınıflara nazaran daha az etkilenirsin. Level kasarken seri bir şekilde mob kesmek için Retribution, ölmemeyi nerdeyse garantilemek için protection öneririm sana. 2 - Warrior: Eşyaların çok önemli olsa da çok rahat oynayabileceğin bir sınıf bence. Protection warrior çoğu sınıfa nazaran daha rahat seviye atlıyor. Yada ben öyle hissettim. Warrior kendini healleyemediği için bazı skillere ihtiyacın olacaktır. Benim tavsiyem Draenai warrior kasmandır. Bu şekilde Gift of naaru, jewelcrafting, first aid skilleri ile kendini rahatça healleyebilirsin. Mining skill i sana ek stamina vereceğinden hp değerin artacaktır.. 3 - Shaman: Nispeten daha yavaş seviye atlasada belirli bir seviyeden sonra kopan bir sınıftır. aynı anda 4 aura (totem) açabildiği için taktik bazında çoğu sınıftan öndedir. Mana sıkıntısını mana spring totem ve water shield alınca giderir. Enchantment shaman melee bazlı , hpsi yüksek ve hasar çıkışı ortalamanın üzerinde bir chardır. Seviye atlarken Enchantment i kullanabilirsin. (Elemental shaman da iyidir, ama PVE soloda HP de önem kazanmakta..) 4 - Mage : Arada bir durup mana doldurmak zorunda kaldığın zamanlar hariç 2-3 fireball ile mobları devirebilirsin. Bu sayede melee classların 10 sn de devirdiği mobları sen 4-5 saniyede devirebilirsin. Ama mana sıkıntısı oluşabilir. Frost yada Fire hasar çıkışı iyi talentlerdir. Seviye atlamak Fireda daha hızlı iken Frost senin defansını yükseltip, mobları yavaşlatacağı için, verdiği hasar fire a nazaran daha az olsada frost u tavsiye ederim 5 - Rogue : Hasar çıkışı iyi olsada nispeten giysiye(silahlara) bağımlı bir sınıftır. Sınıfın silahı seçimi hançerdir (dagger). başka silahlar kullanırsan skillerin büyük bir kısmı çalışmıyor. Ama silah seçimi bakımından geniş bir yelpazesi mevcut. Baskın (ambush) gibi özellikleri kullanrak seri bir şekilde mob kesebilirsin. Ama hep arkadan yaklaşman gerekmekte. Combatı tavsiye ederim.. 6 - Druid: Diğer classlara nispeten her işi yapabildiği için hasar çıkışı yüksek seviyeler hariç düşüktür. Ama kendini doldurabilir ve çeşitli formlara dönüşerek güçlendirebilirsin. Seviye atlarken feral, belirli bir seviyeden sonra balance ı tercih etmeni tavsiye ederim.. 7 - Priest: hasar çıkışı diğer casterlara nazaran düşük olsa da yine diğer casterlara nazaran yaşama şansı daha yüksektir. seviye atlarken shadow, seviye atladıktan sonra healer olmak istersen holy tavsiye ederim 8 - Warlock: Biraz artistik bir sınıftır. Oynaması zevkli sayılır. Yüksek seviyelerde affliction, seviye kasarken demonology tavsiye ederim.. 9 - Hunter: Beastmaster hunter çok iyi hasar vermesede zindanları solo yapabilir. Marksman hunter ise çok iyi ranged hasar verebilir. Survival ı tavsiye etmem zaten neden survival var onu bile bilmiyorum
July 26, 201014 yr ben şahsen paladinde retri kasmıcaksan prot yerine holyi önerebilirim bufflı bir intellect daha güçlü seallar ve nispeten daha düşük levelda açılan talent skilli ile daha az sıkıcıdır magelerde lvl 60a kadar frost seni daha dayanıklı yapar ama lvl 60dan sonra arcanei öneririm düzgün talentlarla oldukça yüksek hasarlar verebilmekte ve özellikle tek hedefle mücadelede düşmanını daha kendisine dokunma fırsatını bulamadan devirebilmekte priestte ben de shadowu öneririm 3 tane dot'u vardır shadow prinin onları attıktan sonra kalkan aç yürü moba yakalanma mob zaten 10 snde ölür
July 26, 201014 yr Dk yı unutmuşum gerçi önce bi lvl 80 yapması gerekmekte arkadaşın ^^ Ama dk oynamak istersen seviye kasarken frost presence ile blood talentlerini kullanmanı öneririm..