Jump to content
Posted
http://yfrog.com/5uwowscrnshot061110114645j

Sizce bu nedir

Realmist ayarlı herşey ok ama bu uyarı nedir? uyelğimle ilgfili bi problem yok daha 2 gun evvel girebiliyodum wairor kasıyodum ama fun sw lerdfen birine girmek için ıp değşitirdim geri donmek istedim bole oldu reapir yaptım duzelmedi thnx

Featured Replies

Sanırım realmist de bir sorun var. Rica etsem Realmist dosyasının içini ss olarak atar mısın ? O zaman daha net bir yardımım dokunabilir.

Realmist dosya dizini ; WoW\Data\enGB veya enUS klasöründe "set realmlist 85.17.143.3" sadece tırnak içindeki yazılı olmalı.
  • Author
[quote name='Alemci' date='11 June 2010 - 09:43 PM' timestamp='1276285436' post='269128']
Sanırım realmist de bir sorun var. Rica etsem Realmist dosyasının içini ss olarak atar mısın ? O zaman daha net bir yardımım dokunabilir.

Realmist dosya dizini ; WoW\Data\enGB veya enUS klasöründe "set realmlist 85.17.143.3" sadece tırnak içindeki yazılı olmalı.
[/quote]

Evet arkadaşım yardımların için saol realmistde bir sorun varmış dosyalarla oynarken mauseyele yanlışlıkla reademe klasorunun yerini değiştirip relamistin yerine koymuşum :) biraz kurcaladım düzeldi :)