Jump to content
Posted
WT AİLESİ İFTİHARLA SUNAR ;)
Bu haftasonundan itibaren düzenli eventler yapacağız öncelik pvp eventlerinde olacak ama tüm oyuncularımızı kapsayan fun eventlerimizde hemen akabinde başlayacaktır...

ilk event 1*1 pvp turnuvası
(işin kolayına kacıp en rahat düzenlenen eventle başladık ama bu sadece bir başlangıc )

Cuma öğlenden sonra 16:00'a kadar bu başlık altından kayıt olacaksınız
3 maç üzerinden turnuva usulu maçlar olacak
mesela 32 oyuncu kayıt oldu ; 16/ 8/ 4 çeyrek final 2 yarı final 1 final olacak

Her maç öncesi cdler sıfırlanacak
Meslek itemleri serbest
Sadece kendi bufflarınız olacak bir başka classın buffı ile katılamayacaksınız

Cuma akşamı saat 21:00 itibariyle turnuva başlayacaktır.

turnuvayı kazanan oyuncuyada çam sakızı çoban armaganı ;

http://www.wowhead.com/item=45693 verilecektir.

Unutmayın işin ödül kısmı sadece temsili birşeydir; item hiçbirşey eventten alınan zevk paha biçilemez :P

NOT; BU BAşLIK ALTINDA HEM KATILIMLARINIZI HEMDE BAşKA EVENT FİKİRLERİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ

KATILACAK OYUNCULAR;
EDYY
SHADYRİDDLE
JULİETA
GENERAL
MASKLTORİA
ENTTRERİ
NYSSATH
TEKERLEK
GENC
DARKPRİNCE
DEMENTOR
PORPHYRİA
MYRMİDON
OLYMPUS
CCK
DİSGUST
DEEPFEAR
ZZ
QANSY
DARKİE
LANET
PALA
RJALK
JOY
NEETE
POSUMM
FARABİ
CONYBRAWO
NAARU
CHARGER
NYTHİL
SİLENTSCREAM
HBB
VALENDUR
CRUELL
PASHA
THUNDERHORN
KAZEKAGE
SEYHANWOW
BUROCK

Edited by Gintama

• Replies 67
  • Views 17.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Güzel bi event hoş ama gear işi sabit gm lerin vereceği bir set üzerinden olsa (mesela savage gladiator set wotlk ın ilk pvp seti) böylece pvp itemi olmayan oyuncularda denk bi karşılaşma yapsalar olmaz mı? Yani bu benim şahsi fikrim sadece malum daha pvp set kasamadım karşıma full wrathfull rakip gelirse daha cast edemeden yer beni :D Böylece benim gibi pvp set özürlü arkadaşalr da zevk alabilirdi :)

Eklersen beni seviniirm Anthony

Edited by ShadyRIDDLE

Başka event fikri olarak, eventi duzenleyen gm saglam bir yerde durup saklanır 3-5 ipucu verdıkten sora mılletın onu bulmasını fln bekleyebılır yada dalaranın ortasına bi boss cıkartıp verilen damageye gore degisik mountlar dagıtılabılır
ooo edyy varsa bende varım o eventta duelde ;) benıde ekleyelim bi zahmet

General
Güzel güzel pvp dönsün biraz hadi bakalımm:)
Bu arada Shady ye katılıyorum belli bir gear da aynı setlerle olursa daha iyi olur

Maskltoria
şimdi meslek itemi serbest demişsiniz ama bi ton meslek itemi var.
adamın kendi mesleği dışındaki meslek itemini kullanması saçma değil mi ?
arenedaki sistem gibi olmalı bence.
benım gibi mount delisi birisi içi bulunmaz bi fırsat ve tabıkı hiç bir pvp yi kaçırmaya birisi olaraktanda :) şimdiden diyer arkadaşlara başarılar dilerim.

Event sezonu açtıkları için Wt yönetimine teşekkür ederim.

Katılımcı : Enttreri

Edited by marvellous

Ben de katılmak isterim de cuma akşam 9 a yetişebileceğimi sanmıyorum.

-Nyssath
elinize saglık :D ben tribünde yer almayı seciyorum iyi olan kazansın ....vuvuzelamla destek vericem herkese :lol:
Biri [Mimiron's Head] mi dedi bende varım
Ayrıca böyle güzel bir event düzenledikleri için WT yönetimine Teşekkür ederim
-Darkprince

Edited by Whitehawx

bende katılmak istiyorum :P - Porphyria -
[quote name='dementor' date='01 July 2010 - 02:31 PM' timestamp='1277983895' post='269660']
ilk 10a girersem tier 2 set isterim :P
[/quote]

hacu bende su blackrock deeps ten dusen ismini bilmediğim ama benm ona " süperge set " dedğim bi setvardı :D mail 5 parca set ( süperge set dememin sebebi roma askerleri gibi tepesinde supuerge olan bi kafalıgı olması ) :P :D
Cck yazıverirsen sevinirim o tahtaya anthony kendisinde bi sorundan dolayı forum açılmıomuş ben yazim dedim :)
Ben de katılmak isterim. (Disgust)

Bu arada bi sorum olcak cdler beklencek demişsiniz ya, paladinlerin lay on hands skilli de beklencek mi :D rogue olarak en cok zorlandığım class olduğu için, arena usülü, 10dknın üstündeki cdlerin kullanılmamasını öneriyorum :D
[quote name='Garrett' date='01 July 2010 - 04:23 PM' timestamp='1277990634' post='269668']
Cck yazıverirsen sevinirim o tahtaya anthony kendisinde bi sorundan dolayı forum açılmıomuş ben yazim dedim :)
[/quote]

teşekkürler şimdi girdim :) yazın beni de cck:D
  • Author
[quote name='xozox83' date='01 July 2010 - 09:12 AM' timestamp='1277968353' post='269652']
Benide eklersen sevinirim...
[/quote]
oyuncu adınızı yazarsanız benim sizi eklemem kolay olur :)
[quote name='Anthony' date='01 July 2010 - 04:42 PM' timestamp='1277991743' post='269671']
oyuncu adınızı yazarsanız benim sizi eklemem kolay olur :)
[/quote]
deepfear oluyo kendileri :D
Guest
This topic is now closed to further replies.