Jump to content
Posted
WT AİLESİ İFTİHARLA SUNAR ;)
Bu haftasonundan itibaren düzenli eventler yapacağız öncelik pvp eventlerinde olacak ama tüm oyuncularımızı kapsayan fun eventlerimizde hemen akabinde başlayacaktır...

ilk event 1*1 pvp turnuvası
(işin kolayına kacıp en rahat düzenlenen eventle başladık ama bu sadece bir başlangıc )

Cuma öğlenden sonra 16:00'a kadar bu başlık altından kayıt olacaksınız
3 maç üzerinden turnuva usulu maçlar olacak
mesela 32 oyuncu kayıt oldu ; 16/ 8/ 4 çeyrek final 2 yarı final 1 final olacak

Her maç öncesi cdler sıfırlanacak
Meslek itemleri serbest
Sadece kendi bufflarınız olacak bir başka classın buffı ile katılamayacaksınız

Cuma akşamı saat 21:00 itibariyle turnuva başlayacaktır.

turnuvayı kazanan oyuncuyada çam sakızı çoban armaganı ;

http://www.wowhead.com/item=45693 verilecektir.

Unutmayın işin ödül kısmı sadece temsili birşeydir; item hiçbirşey eventten alınan zevk paha biçilemez :P

NOT; BU BAşLIK ALTINDA HEM KATILIMLARINIZI HEMDE BAşKA EVENT FİKİRLERİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ

KATILACAK OYUNCULAR;
EDYY
SHADYRİDDLE
JULİETA
GENERAL
MASKLTORİA
ENTTRERİ
NYSSATH
TEKERLEK
GENC
DARKPRİNCE
DEMENTOR
PORPHYRİA
MYRMİDON
OLYMPUS
CCK
DİSGUST
DEEPFEAR
ZZ
QANSY
DARKİE
LANET
PALA
RJALK
JOY
NEETE
POSUMM
FARABİ
CONYBRAWO
NAARU
CHARGER
NYTHİL
SİLENTSCREAM
HBB
VALENDUR
CRUELL
PASHA
THUNDERHORN
KAZEKAGE
SEYHANWOW
BUROCK

Edited by Gintama

• Replies 67
  • Views 17.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

meslek itemleri serbest derken mesela lw olmayan birini drum kullanması veya ins olmayan birinin fortidute kullanmasını kastetmiyosunuz dimi o_O
  • Author
[quote name='dementor' date='01 July 2010 - 03:48 PM' timestamp='1277992129' post='269674']
meslek itemleri serbest derken mesela lw olmayan birini drum kullanması veya ins olmayan birinin fortidute kullanmasını kastetmiyosunuz dimi o_O
[/quote]
meslek itemlerinden kasıt aslında cooking yemekleriydi, eng kasmıs adamın botu eldiveni vb diğer dediğin şeylerin adil bi dueli engelleyeceğini düşünüyoruz zaten o buffları atan oyuncudan tüm buffları silinir
[quote name='Anthony' date='01 July 2010 - 04:53 PM' timestamp='1277992391' post='269676']
meslek itemlerinden kasıt aslında cooking yemekleriydi, eng kasmıs adamın botu eldiveni vb diğer dediğin şeylerin adil bi dueli engelleyeceğini düşünüyoruz zaten o buffları atan oyuncudan tüm buffları silinir
[/quote]
ben bi cooking kasıp geliyim o zaman :D :D ilk 10a girersem t2 set veya lookalike versiyonu verilcekse katılırım evente yoksa boşa dayak yemiyim orda :P :D
İzmirde Wow cdsi verebilicek Player aranıyor :D Dps Dps :D wow cdsi bulayım bi görürüm ben sizi daha sonra :D ne diye çat diyip silersin dimi :D
[quote name='Antodalt' date='01 July 2010 - 05:28 PM' timestamp='1277994491' post='269679']
İzmirde Wow cdsi verebilicek Player aranıyor :D Dps Dps :D wow cdsi bulayım bi görürüm ben sizi daha sonra :D ne diye çat diyip silersin dimi :D
[/quote]
vermeyin cd md rekabet olsun turnuvada birazcık :D :D
[quote name='dementor' date='01 July 2010 - 04:33 PM' timestamp='1277994817' post='269680']
vermeyin cd md rekabet olsun turnuvada birazcık :D :D
[/quote]

:D :D kimsede yok herkeze sordum 1 kişi yardım etsin :D :D helppp :D cdsiz kaldım :D
[quote name='Antodalt' date='01 July 2010 - 05:35 PM' timestamp='1277994916' post='269681']
:D :D kimsede yok herkeze sordum 1 kişi yardım etsin :D :D helppp :D cdsiz kaldım :D
[/quote]
ders çalış sen görmiyim pvplerde seni :P :D
Güzel bir uygulama.Emeği geçen, uğraşan arkadaşlara teşekkurler ;) Kolay gelsin. :)
[quote name='ShadyRIDDLE' date='01 July 2010 - 02:05 AM' timestamp='1277942710' post='269636']
Güzel bi event hoş ama gear işi sabit gm lerin vereceği bir set üzerinden olsa (mesela savage gladiator set wotlk ın ilk pvp seti) böylece pvp itemi olmayan oyuncularda denk bi karşılaşma yapsalar olmaz mı? Yani bu benim şahsi fikrim sadece malum daha pvp set kasamadım karşıma full wrathfull rakip gelirse daha cast edemeden yer beni :D Böylece benim gibi pvp set özürlü arkadaşalr da zevk alabilirdi :)

Eklersen beni seviniirm Anthony
[/quote]

sabit bir set olacak mı ?
Ah ah biri bana wow cdsi vericekti yaşatırmıydım ben bu turnuvayı size :D umut bile besletmezdim :D
' Lanet ' ( siteye giriş yapamadığı için kaydını ben yapıyorum )
rjalk benide eklerseniz sevinirim
[quote name='angelmad' date='01 July 2010 - 10:51 PM' timestamp='1278013896' post='269698']
[color="#FF8C00"]bu arada 1vs1 olacak demi yanlıs anlamadıysam ?[/color]
[/quote]
1v1 olcak
şu an için dusunulen yer hem izleyicilerin birbirine dokunmaması hemde izleyicilerin oldugu yerden izleme mesafesine bakarak geleneksel gurubashi yi değilde nagrand arenayı düşünüyoruz. değişiklikler size burdan bildirilir. bugün 16:00 ya kadar vaktiniz war katılım için. ondan sonra kura cekimiyle kim kimle karsılasıcak onu duyurucaz. :D

Edited by Gintama

Guest
This topic is now closed to further replies.