Jump to content
Posted
ewet arkadaslar fiskturumuz hazır gayet acemice bişi oldu ama aceleye geldi idare edin artık sıralamayı aynen oldugu gibi aldım kimi kimle kapıştırıcaz secemeyince artık hersey sansınıza hayırlısı olsun itirazda istemem ona gore :D buyrun arkadaslar fikstur bu zamanında oyunda olmaya bakın :D

egerki işler uzarsa dunya kupası gibi turnuvayı bolup ertesi gune de atabiliris yarı finallere kaldıgınızda cumartesi hatta pazara uzatabiliriz heycanı duruma gore herkese başarılar dilerim şimdiden.

[size="3"][b]NOT: turnuva zamanı online olmayan oyuncu yada afk olan oyuncu hukmen yenilmiş sayılacak ve rakibi otomatikmen bir üst tura gececektir.[/b][/size]

[img]http://i1007.hizliresim.com/2010/7/2/4085.jpg[/img]

Edited by Gintama

Featured Replies

çok erken kapanmış katılım, önceden 1 hafta süre tanınırdı 1 hafta dolunca iptal edilirdi :P
Bende katılabılmeyı cok ısterdımkeske daha once haberım olsaymıs. Bir dahaki evente artık..

Herkese bol eglenceler.
2.lil 3.lük ödülleri falan da olsa hatta daha fazlası sonuçta 36 kişi var orda :D
[quote name='Lucifer666' date='02 July 2010 - 07:32 PM' timestamp='1278088365' post='269729']
çok erken kapanmış katılım, önceden 1 hafta süre tanınırdı 1 hafta dolunca iptal edilirdi :P
[/quote]
:D :D ahahah yerlerdeyim
kuralları da yazsaydınız fena olmazdı..
güzel bir düzenleme olmuş Anthony - beta - yusuf teşekkürler size :)
hocam bismillah ne ara yapıldı ya :D
son katılım tarihini bu cuma biliodk da maclar da bu cuma oldugunu bilmiodk bkn , yazmıssınız da . körüz bea
  • Author
[quote name='Lofty' date='02 July 2010 - 09:30 PM' timestamp='1278095451' post='269736']
[/quote]

bu isimlerden hiç biri değilim ben bu arada. ama ne demek, sizden cok biz mutlu oluyoruz pvp eventleri guzel olunca.
kazanınca en mutlu ben olcam :D
  • 5 months later...

hede hödö deneme
hede hödö deneme

hede hödö deneme

hede hödö deneme

bu isimlerden hiç biri değilim ben bu arada. ama ne demek, sizden cok biz mutlu oluyoruz pvp eventleri guzel olunca.

AHAHAHAHAHAHAHAHH of iyi güldüm ya :lol: :D

edit : aa reply yapinca bir oncekinin yazilanlari cikmiyormus :( elimle yazayim.

edit 2 : aaa icice quote yapinca mor oldu rengi acaba bi tane daha yapinca ne renk oluyor?

edit 3 : aa o da kahverengi oluyormuş. nereye kadar gidiyor acaba?

edit 4 : hep kahverengi olarak devam ediyormuş :mellow:

Edited by etsw

etsw konuyu hortlatıp undead yapmıssın :D
keşke başka renkler de olsaydı :( gökkuşağı yapardık

:(( sesli güldüm :D

facebooka girince 5 renkli bi video görüceksin etiketlendiğin :D