Jump to content
Posted
Öncelikle turnuvaya katılan üşenmeyip gelip izleyen gelmese de göremese de gönlü katılımcılardan yana olan tüm oyuncularımıza teşekkürü bir borç bilirim :)

Ayrıca düzeni bozmadığınız içinde teşekkürler

şimdi ikinci tura geçmeye hak kazanan oyuncuların listesini verelim;

EDYY
GENERAL
ENTTRERİ
TEKERLEK
DARKPRİNCE
DEMENTOR
OLYMPUS
CCK
ZZ
QANSY
LANET
RJALK
POSUMM
CONYBRAWO
CHARGER
NYHTİLL
VALENDUR
PASHA
KAZEKAGE
SEYHANWOW

CUMARTESİ AKşAM 21:00 DA İKİNCİ TUR ELEME MAÇLARI YAPILACAKTIR

MAÇLAR SONA ERDİ VE KAZANAN OYUNCUMUZ

[b][color="#FF0000"]CCK (WARLOCK)[/color][/b] TEBRİKLER :D

Edited by Anthony

Featured Replies

öncelikle ilk turu geçen arkadaşlarımızı tebrik ederim.

bugun yapılcak 2.tur eleme maçlarına arkadaşlarımdan ricam daha çok katılım ( seyirci ) olmasıdır pek sık rastlanmayan ama çok eylenceli geçen bir event izlenmesi gerekir bence.
Öncelikle bu eventi düzenleyen GM lere teşekkür eder 2. tura yükselen arkadaşlarıda tebrik ederim(Allyler Hariç).Gerçekten izlemesi zevkli bi turnuvaydı kim bilir oynaması nasıl zevklidir.Bu eventte seyirciydim ama insaalha bi dahakine katılımcı olucam.:)
surada pvp eventini acıklaması yapılmıs polemikyaratıyosunu ya size helal olsun... burada u polemiğe katılan dementor, onderkor, anthony ( özellikle eni cunku gmin polemikl ilgisi olmaması lazım :D )vandread ve hasanı kınıyorum....

pvp ye geince hakkaten cok pis ezildim olympus seni tebrik ediyom... ve ben ally-horde ayırmadan herkese basarılar diliyorum ( ally de oldug kadar belki de daha fazla horde de sevdiğim insanlar var )... generalin performasıkotuydu :D bizim bildiğimiz genral deil di o yavf :D ama hordeerden neete ve ally lerde rjalk ın en basarılar olacagını dusunuyorum.... ve tekrar iyi glenceler dileyerek anthony den yni eventler bekliyoruzzz :D
[quote name='Myrmidon' date='03 July 2010 - 04:26 PM' timestamp='1278163564' post='269765']
surada pvp eventini acıklaması yapılmıs polemikyaratıyosunu ya size helal olsun... burada u polemiğe katılan dementor, onderkor, anthony ( özellikle eni cunku gmin polemikl ilgisi olmaması lazım :D )vandread ve hasanı kınıyorum....

pvp ye geince hakkaten cok pis ezildim olympus seni tebrik ediyom... ve ben ally-horde ayırmadan herkese basarılar diliyorum ( ally de oldug kadar belki de daha fazla horde de sevdiğim insanlar var )... generalin performasıkotuydu :D bizim bildiğimiz genral deil di o yavf :D ama hordeerden neete ve ally lerde rjalk ın en basarılar olacagını dusunuyorum.... ve tekrar iyi glenceler dileyerek anthony den yni eventler bekliyoruzzz :D
[/quote]
neete elendi ama aslında
[quote name='dementor' date='03 July 2010 - 04:35 PM' timestamp='1278164112' post='269766']
neete elendi ama aslında
[/quote]

hadi be D bstan nden soylemiyon :D o zaman kimler vr? :D tuh görüyon m okumuyosun turu gecenleri :D
İşini yapanları germekte üzerinize yok. :blink: Lots of parasites......
alicandır alicanlık yapar rahat bırakın alicanları..
  • Author
Gereksiz konu dışına kayan iletilerimizi görünmez yaptım herkes kendi payına düşeni almıştır umarım :)

Gelelim evente sanırım bu zamana kadar yapılmıs eventler arasında ikinci en fazla katılım olan eventti (Katılımcının en cok olduğu event horde ally epic war eventiydi hatırlasanız ortalama 30'ar kişilik raidler kurup yapmıstık :) bu evente de 40 oyuncumuz başvuruda bulundu hatta geç haberi olan biçok oyuncumuz katılmak istemelerine ragmen katılamadılar. Eventi event yapan onu hazırlayanlar değil bu eventi bu kadar keyifli hale getiren siz oyuncularımızdır.

Bu akşam vaktimiz yeterse turnuvayı bitirmeyi planlıyoruz

Saat 21:00 da online olun horde ve ally katılımcılar raidlerini kurup bizi beklerseler daha iyi olur.
güzel bir event oldu emeği geçen herkesin eline sağlık :) devamını bekliyoruz :D
senmi öğrettin ona bende diyorum var bunda bişiler :)
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
[quote name='dementor' timestamp='1279701016' post='270297']
biri de bana paladini öğretsin nan :D
[/quote]
Ayıp olm yahu sende bunu diyosan ben daha ne diyeyim :P
  • 2 months later...
Banane banane sayılmaz ben yoktum bida isteriz :P Cck tebrikler geç olsada :D

Edited by asan61

geç de olsa teşekkürler hepinize :) yeni bir event istiyoruz yapılırsa çok güzel olur :D
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...