Jump to content
Posted
aranızdan kac kişi girdi bilmiyorum ama wt yonetiminide :) etkileyen kpss sınavı bugun itibarıyla gecti ki sanırsam kpss nin bazıları için dewamıda war. ama genel olarak gecti kabul ederek herkese gecmiş olsun diyorum.

Featured Replies

evet bugun ön lisans sınavları yapılmakta katılan arkadaşlara canigönülden başarılar dilerim.
  • 4 weeks later...
Hiç çalışmadan girenin bile bi hayli yüksek puan alabileceği bir sınavdı bu seneki...
Artık iyilik mi yaptıklarını düşünüyolar kolay sorarak ama seviye belirlemekten her geçen gün uzaklaşıyolar...
iki kere çıkmış yazım :)

Edited by SLaM

[quote name='SLaM' timestamp='1280862708' post='271298']
Hiç çalışmadan girenin bile bi hayli yüksek puan alabileceği bir sınavdı bu seneki...
Artık iyilik mi yaptıklarını düşünüyolar kolay sorarak ama [color="#FF0000"]seviye belirlemekten her geçen gün uzaklaşıyolar[/color]...
[/quote]
aynen dedigin gibi hocam diyecek birşey kalmamış :)
cidden kolay bi sınavdı ne kadar hiç çalışmadan girmiş olsam da :) e artık sonuçlar için yeni bi topic açarız :P
ula lise önlisans eylulde demı 4 yıllıklar gırmedımı sımdı ben 2 yıllık okudum kacırmadım ıns kayıt yaptık o kadar sıra cektık :D
geçtiğimiz sınaw lisans içindi kpss nin önlisansı eylülde merak etme ;)