Posted July 10, 201014 yr aranızdan kac kişi girdi bilmiyorum ama wt yonetiminide etkileyen kpss sınavı bugun itibarıyla gecti ki sanırsam kpss nin bazıları için dewamıda war. ama genel olarak gecti kabul ederek herkese gecmiş olsun diyorum.
July 10, 201014 yr evet bugun ön lisans sınavları yapılmakta katılan arkadaşlara canigönülden başarılar dilerim.
August 3, 201014 yr Hiç çalışmadan girenin bile bi hayli yüksek puan alabileceği bir sınavdı bu seneki... Artık iyilik mi yaptıklarını düşünüyolar kolay sorarak ama seviye belirlemekten her geçen gün uzaklaşıyolar...
August 3, 201014 yr [quote name='SLaM' timestamp='1280862708' post='271298'] Hiç çalışmadan girenin bile bi hayli yüksek puan alabileceği bir sınavdı bu seneki... Artık iyilik mi yaptıklarını düşünüyolar kolay sorarak ama [color="#FF0000"]seviye belirlemekten her geçen gün uzaklaşıyolar[/color]... [/quote] aynen dedigin gibi hocam diyecek birşey kalmamış
August 7, 201014 yr cidden kolay bi sınavdı ne kadar hiç çalışmadan girmiş olsam da e artık sonuçlar için yeni bi topic açarız
August 7, 201014 yr ula lise önlisans eylulde demı 4 yıllıklar gırmedımı sımdı ben 2 yıllık okudum kacırmadım ıns kayıt yaptık o kadar sıra cektık