Jump to content
Posted
Aslında yeni başlamış sayılmam ama kendımı sızle karşılaştırırsam bir çok eksiğim var diyebilirim wow terimlerinin çogunu bılmıyorum ! neyse arkadaslar benım 80 lvl dk orc'um var ... Ve artık sıktı denebılır Yenıden quest kasmak fln geldı ıcımden :D Horde olacağım Rogue yada Paladin düşünüyorum... Siz bana rogue yada paladın hangıısnı tavsıye edersınız? paladın ise neden paladın rogue ise neden rogue? vee Rogue ise Hangı ırkı tercih edeyım ? Paladınse Hangı ırkı tercih edeyim :) şimdiden teşekkurler ;) :P :lol:

Featured Replies

hımm bende çok eski bi oyuncu değilim ama bi iki şey söyliyim bence roque oynması paladine nazaran daha zor ama roque oynaması inan sana daha çok zevk verecektir zaten paladinden geçilmio server=)

horde açıcaksan tabiki undead roque açmanı öneririm nedeni pri ve warlocklara karşı + direncin olur
paladin zaten allhın emri b.elf açıcaksın en azından şimdilik

Edited by Edyy

• Author
[quote name='Edyy' timestamp='1281011232' post='271367']
hımm bende çok eski bi oyuncu değilim ama bi iki şey söyliyim bence roque oynması paladine nazaran daha zor ama roque oynaması inan sana daha çok zevk verecektir zaten paladinden geçilmio server=)

horde açıcaksan tabiki undead roque açmanı öneririm nedeni pri ve warlocklara karşı + direncin olur
paladin zaten allhın emri b.elf açıcaksın en azından şimdilik
[/quote]
teşekkurler rogue ye daha bı yakınlık duyuodum zaten eglencelı bir sınıf Ve haklısın Server Paladınden gecılmıyor :D ama ırk bakımında undead beklemıodm dogruyu soleemek gerekırse :P
undead bi nevi fear felan erdi haklı fakat blef de arcane torrent özelliğin +25 enerji ve rakıbınin cast ederek kullandıgı skilleri bozabilirsin ( kick cabasi ) healir classlara karşı çok işe yariyor
aslında ben pvpyi yönelik bi fikir söledim pvp yaparken arena olsun veya bgler olsun roquelerin gözü sürekli cloth giyenlerde olur:=) ben açsam undead açardım herhalde çoğu kişinin görüşüde benimle aynı olur
  • Author
[quote name='marvellous' timestamp='1281011760' post='271371']
undead bi nevi fear felan erdi haklı fakat blef de arcane torrent özelliğin +25 enerji ve rakıbınin cast ederek kullandıgı skilleri bozabilirsin ( kick cabasi ) healir classlara karşı çok işe yariyor
[/quote]
2 nizide oncelıkle ilginiz için teşekkurler yukarda soylemıstım oyunu fazla bılmıorm dıye :D yanı bu blef torrennt cart curt:D onlara zaman var sanıorm ki :D Sadece Açık ve net olsa daha ıyı olmaz mı ? yanı Sence hangısı ıyıyse onu soyle dırek :D
yeni bi class seçimi oyunun en zor zamanlarından biridir herhalde :) Oyunu ne kadar uzun süre oynarsan oyna o class seçimi yapacağın sayfada kesinlikle bi kararsızlık yaşıyo insan :)

Öncelikle senın nasıl bir ruh hali ile bu oyunu oynıcan önemli :D Mesela etliye sütlüye karışmıyım ben dotumu bırakayıp kaçayım dersen lock açarsın,
iyilik damarın tutar gider bi healer class açarsın, ya da ne bileyim nerde bi kapışma orda en önde ben olurum diyosan açarsın bi melee class allah allah diye koşturursun :) ama Rog'un felsefesi biraz daha farklı...Adamı sırtından bıçaklamak, yardıma muhtaçken bi darbede sen vurmak adına yaratılmış bi karakter ve alacağın zevk konusunda kesinlikle şüphen olmasın :) İnsanın içindeki kötülük egosunu tatmin eden bi class...
yahuuu undead akar hadi başla hala burda mısın :lol:

Edited by Edyy

• Author
Undead Rogue akacak sanırım :D Tamamda nasıl başlayacagım sunucular offline <_< Ve SLaM Kötülük Ego'mu ortaya cıkarıyorum :D
ben rogue oynuyan birisiyim orjinalde ve burda gerçi sublety alışmaya çalışıyorum halen :D

dediğim gibi biz ırk özelliklerini söyledik buna göre seçim senın ben olsam belf açardım aldıgın ıtemlerın üzerine yakışması karakterı severek oynamadaki büyük bir etken üstüne basarak diyebilirimki arcane torrent cok önemli bi skill +25 enerji bir ambush demek bir ambush critine göre 7k 8k 11k gibi ve bunu yaparken rakibinin castını bozmuş olursun. bu hordedeyken benım oyunana taktığımdı kafanı karıştırmayım iyice :D
  • Author
[quote name='marvellous' timestamp='1281012506' post='271381']
ben rogue oynuyan birisiyim orjinalde ve burda gerçi sublety alışmaya çalışıyorum halen :D

dediğim gibi biz ırk özelliklerini söyledik buna göre seçim senın ben olsam belf açardım aldıgın ıtemlerın üzerine yakışması karakterı severek oynamadaki büyük bir etken üstüne basarak diyebilirimki arcane torrent cok önemli bi skill +25 enerji bir ambush demek bir ambush critine göre 7k 8k 11k gibi ve bunu yaparken rakibinin castını bozmuş olursun. bu hordedeyken benım oyunana taktığımdı kafanı karıştırmayım iyice :D
[/quote]
şimdi undead'la belf ı karsılastrsam :D belf daha guzel dedıgın gıbı ıtem yakısması ve arcane :) sımdı aklım belf e kaydı :D
Entreri doğru söylüyor yerinde olsam onu dinlerdim b.elf aç koy ver gtsin fear yediğinde biraz zorlanrsn o kadar :D
[quote name='OniON' timestamp='1281012672' post='271382']
şimdi undead'la belf ı karsılastrsam :D belf daha guzel dedıgın gıbı ıtem yakısması ve arcane :) sımdı aklım belf e kaydı :D
[/quote]
bu oyunda tipin ve silahı nasıl tutus sekli vs.. bunlar önemli deil undead rog ac hem onların ırksal özellikleri cok daha iyi b.elf herkez b.elf :D napacan .d
  • Author
[quote name='Fatalfighter' timestamp='1281020688' post='271393']
bu oyunda tipin ve silahı nasıl tutus sekli vs.. bunlar önemli deil undead rog ac hem onların ırksal özellikleri cok daha iyi b.elf herkez b.elf :D napacan .d
[/quote]
oda bi fikir ama sonucta bu bır oyun karakterımden zevk almalıyım ki kasayım belf ler tip olarak felen en iyisi oyunda sanırım belf acıcam :D
Bir rogue olarak bir 1-2 birşey söylüyeyim bende ; Rogue oynamak cok zordur gerçekten. herkes oynayamaz oyunda 30 rogue warsa bilki 5 tanesi oynamayı biliyordur , ama zevk konusuna gelirse forever rogue denilebilir :) kaç dön biç hp doldur vs vs :) ama horde rogue düşünüyorsan kesinlikle undead açmalısın neden mi ?

Horde Undead Rogue ; 1. si Bg lerde avantajın olacak feardan çıkabileceksin undead özelliği

2. yemeğin bittigi zaman kestiğin adamı yiyerek hp dolduracaksın gerçekten çok işe yarıyor emin ol :)

Edit ; Eğer rogue oynayabilirim inanıyorum dersen rogue açmanı öneririm (ilk kez rogue oynayacağını düşünerek yazdım bunları)

BY ; Porphyria
  • Author
[quote name='Lofty' timestamp='1281022557' post='271395']
Bir rogue olarak bir 1-2 birşey söylüyeyim bende ; Rogue oynamak cok zordur gerçekten. herkes oynayamaz oyunda 30 rogue warsa bilki 5 tanesi oynamayı biliyordur , ama zevk konusuna gelirse forever rogue denilebilir :) kaç dön biç hp doldur vs vs :) ama horde rogue düşünüyorsan kesinlikle undead açmalısın neden mi ?

Horde Undead Rogue ; 1. si Bg lerde avantajın olacak feardan çıkabileceksin undead özelliği

2. yemeğin bittigi zaman kestiğin adamı yiyerek hp dolduracaksın gerçekten çok işe yarıyor emin ol :)

Edit ; Eğer rogue oynayabilirim inanıyorum dersen rogue açmanı öneririm (ilk kez rogue oynayacağını düşünerek yazdım bunları)

BY ; Porphyria
[/quote]Teşekkürler :D ilk kez denebilir :D ama şimdi kafam karıstı bırınız belf bırınız undead :D Tanrıım işaret gonder :D:D
benim kasmadığım tek class bi hunterdı server açılsın hunter kascam :D:D.Paladin konusunda pve yaparken level kasarken çook rahat edersin yani kendi kendine yetersin.Rogue ve paladin birbirine çok zıt sınıflardır.Canın azaldığı zaman paladinde kaçmazsın rogue de kaçaibldiğin kadar hızlı kaçarsın paladin kendini gösteririr önden saldırır rogue gizlidir arkadan saldırması lazım.Ayrıca paladin hem tank hem healer hem de dps olaiblir talente göre.
şahsen paladin olarak roguelerden gıcık olurum kesinlikle rogue oynayan insan kötüleşiyor :D.6-7 mob etrafını sarmış zaten balon açmışsın kendini heallemeye çalışırken birde rogue katılır araya moblarla kanka vari bir tavırla sanki boss keser edasıyla sen orda deli olursun mobları bırakıp rogueye dalmaya çalışırsın tabi hayatta kalabilirsen.5 yıldır wow oynuyorum ve en çok paladin ile oynadım.Paladin yardım sever bir sınıftır sen ölürken yanında ölmek üzere olan arkadışana lay ond hands atarsın kahramanca ölürsün :D.Rogue isen fırsatını bulup kaçarsın ve en çok rogue öldürmeyi severim :D:D

Edited by blueyeredrag

ya çok uzun şeyler yazdım yazdım sildim rogue oynucam diyorsan zaman içerisinde bahsettıgım arcane torrent gibi bi skill olsa diyeceksın shadowdance bastıgında 3. bi ambushu atabilmek ıcın hadi dol artık enerjiş diye enerji barına bakmıcaksın yada 2 ambushdan sonra chepshot atmak ıcın bi fear bozmak için kilit bi skili göz ardı etmemek lazım + sadece fear atan claslar ıcın rogue açılmaz bilmiyorum istersen bekle bi kaç kişi daha fikirlerini sunsunlar ama benım görüşüm budur.
enttreri ninde dedigi dogru bide evet b.elf ler sekil sen o karaktere baktıkca zevk alıyosan b.elf ac undead b.elf lerden daha sanslı yani gene senin secimin biz cektik senn cekme manasından :D
[quote name='marvellous' timestamp='1281028315' post='271402']
ya çok uzun şeyler yazdım yazdım sildim rogue oynucam diyorsan zaman içerisinde bahsettıgım arcane torrent gibi bi skill olsa diyeceksın shadowdance bastıgında 3. bi ambushu atabilmek ıcın hadi dol artık enerjiş diye enerji barına bakmıcaksın yada 2 ambushdan sonra chepshot atmak ıcın bi fear bozmak için kilit bi skili göz ardı etmemek lazım + sadece fear atan claslar ıcın rogue açılmaz bilmiyorum istersen bekle bi kaç kişi daha fikirlerini sunsunlar ama benım görüşüm budur.
[/quote]
mehmet abi haklısın ama unuttugun birşey war :) enerji dolsun diye beklemmicek adam ' glyph ' shadow dancenin süresini 3 saniye artırıyor ordan 4 ambush atıyorum şahsen undead olarak :P
  • Author
[quote name='blueyeredrag' timestamp='1281028196' post='271401']
benim kasmadığım tek class bi hunterdı server açılsın hunter kascam :D:D.Paladin konusunda pve yaparken level kasarken çook rahat edersin yani kendi kendine yetersin.Rogue ve paladin birbirine çok zıt sınıflardır.Canın azaldığı zaman paladinde kaçmazsın rogue de kaçaibldiğin kadar hızlı kaçarsın paladin kendini gösteririr önden saldırır rogue gizlidir arkadan saldırması lazım.Ayrıca paladin hem tank hem healer hem de dps olaiblir talente göre.
şahsen paladin olarak roguelerden gıcık olurum kesinlikle rogue oynayan insan kötüleşiyor :D.6-7 mob etrafını sarmış zaten balon açmışsın kendini heallemeye çalışırken birde rogue katılır araya moblarla kanka vari bir tavırla sanki boss keser edasıyla sen orda deli olursun mobları bırakıp rogueye dalmaya çalışırsın tabi hayatta kalabilirsen.5 yıldır wow oynuyorum ve en çok paladin ile oynadım.Paladin yardım sever bir sınıftır sen ölürken yanında ölmek üzere olan arkadışana lay ond hands atarsın kahramanca ölürsün :D.Rogue isen fırsatını bulup kaçarsın ve en çok rogue öldürmeyi severim :D:D
[/quote]
Rogue ye dahada merak saldım diyeblirm :D Gıcık bi tip oLucam sanırım :P :lol:
  • Author
[quote name='blueyeredrag' timestamp='1281037802' post='271415']
güzel bir tarafa yönlendireibldiysem :D
[/quote]
Eminim güzeldir ;) Ve bu arada konuyla ilgilenen herkeze teşekkurler :D
b.elf rogue akar retri paladini sub kesersin arcane torrent sayesinde tüm büyülerin seni vurma şansı %2 daha azdır feara karşı trinket de var ama a.t.nin yaptığını bi trinket yapamaz ayrıca doğru zamanda cloak açarsan feardan da kurtulmuş olursun diye düşünüyorum