Jump to content
Posted
Aslında yeni başlamış sayılmam ama kendımı sızle karşılaştırırsam bir çok eksiğim var diyebilirim wow terimlerinin çogunu bılmıyorum ! neyse arkadaslar benım 80 lvl dk orc'um var ... Ve artık sıktı denebılır Yenıden quest kasmak fln geldı ıcımden :D Horde olacağım Rogue yada Paladin düşünüyorum... Siz bana rogue yada paladın hangıısnı tavsıye edersınız? paladın ise neden paladın rogue ise neden rogue? vee Rogue ise Hangı ırkı tercih edeyım ? Paladınse Hangı ırkı tercih edeyim :) şimdiden teşekkurler ;) :P :lol:

Featured Replies

Ben sana troll hatun rogue açmanı öneririm berserking yanlış hatırlamıyosam %20 attack speedini arttırıyor, tabi bu dungeonlarda çok daha iyi dps yapmana yarar, pvp düşünüyosan bilemem tabi ama pvpde de işe yarayabilir bu racial özellik :)

Paladin zaten b.elf olacak kaçarı yok, ama cataclysm gelince ne olur bilinmez sanırım tauren paladin gördüm bi tanıtım videosunda ne alakaysa :S, undead paladin olursa oyunu kökten bırakmamız gerekir sanırım :D

Edited by Cataract

[quote name='Cataract' timestamp='1281098425' post='271473']
Ben sana troll hatun rogue açmanı öneririm berserking yanlış hatırlamıyosam %20 attack speedini arttırıyor, tabi bu dungeonlarda çok daha iyi dps yapmana yarar, pvp düşünüyosan bilemem tabi ama pvpde de işe yarayabilir bu racial özellik :)

Paladin zaten b.elf olacak kaçarı yok, ama cataclysm gelince ne olur bilinmez sanırım tauren paladin gördüm bi tanıtım videosunda ne alakaysa :S, undead paladin olursa oyunu kökten bırakmamız gerekir sanırım :D
[/quote]
Sunwalker sanırım onlar aslen güçlerini güneşten dolayısıyla ışıktan alıyorlar. Bir nevi Bloodknight saçmalığı :) Daywalker olaydı bari vampir avlayaydı :D
[quote name='Nohutlupilav' timestamp='1281100331' post='271476']
Horde Rogue = Undead
[/quote]
undead rogue dönemi kapandı bence Bl!zz humanlara öyle bi ırksal özellik verdiki undead piyasadan kalkıcak neredeyse :D
adam horde oynucam dio humanlar horde ye geçtide bizimmi haberimiz yok :D
[quote name='Nohutlupilav' timestamp='1281108053' post='271485']
adam horde oynucam dio humanlar horde ye geçtide bizimmi haberimiz yok :D
[/quote]
hayır kastettiğim karşısına gelicek adam aynı ırksal özelliğin daha iyisine sahip olacak undead açarsa
  • Author
Of biri belf der biri undead der :D kafayı yiycm :P Alıcam elıme bı torba ıcıne kağıda yazıp atıcam 5 tane ırk ve hepsının altına olabıldıgı classlar atıcam karıştırıp cekıcem Tanrı ne ısterse onu kasıcam :D :D yitir ya yitir ya :P B)