Jump to content
Posted
Nohutlupilav forumun libidosunu arttırıyor sonra dns ayarları kovalamak zorunda kalıyoruz lütfen buna bi çözüm getirin

Edited by Kaldorei

Featured Replies

Ramazanda adamin adini sansürlemek lazim asil,insanin görünce karni acikiyor :D
İmzamda Scarlett Johansson u taşımak gayet hoşuma gidiyo asla değiştirmem :D Ki ztn değiştirmemide istediğinizi sanmıyorum :D
[quote name='dmcdante' timestamp='1281823835' post='272605']
Nohutcuğum sadece kendi avatarım işaret ederek senin avatarındaki hanım efendiye gönderiyorum ;)
[/quote]

Hössttt yengen hakkında ne biçim konuşuon sen :D:D:D
Resme sağ tık ''resmi farklı kaydet'' tamamdır :D
[quote name='Nohutlupilav' timestamp='1281824084' post='272607']
Hössttt yengen hakkında ne biçim konuşuon sen :D:D:D
[/quote]
/lick :D :D
[quote name='AssasiN' timestamp='1281826625' post='272608']
Resme sağ tık ''resmi farklı kaydet'' tamamdır :D
[/quote]

Yaw ne biçim insanların arasına düştük anlamadım ki :D:D
Ramazan ayı kapsamında imzalardaki tüm kadınları toplasınlar. Sonra geri verirler. :P Nohutlupilav dahil :D
[quote name='Valar' timestamp='1281831428' post='272651']
Ramazan ayı kapsamında imzalardaki tüm kadınları toplasınlar. Sonra geri verirler. :P Nohutlupilav dahil :D
[/quote]

Arkadaşım sizin içiniz fesat ne gözle bakıyonuz o kadına siz? :D
ya foruma giriyorum ve 1 topic okuyamamamın sebebi bu arkadaş. imzadan aşşagısana inemiyorum arkadaş :P

şaka bi yana sahiden tanrıça scarlett. imzanı gördüğümde imzanı silip kendi imzama koyucaktım ama sayfa değiştirince kendime geldim :P

Edited by Vandread

[quote name='Vandread' timestamp='1281837998' post='272653']
ya foruma giriyorum ve 1 topic okuyamamamın sebebi bu arkadaş. imzadan aşşagısana inemiyorum arkadaş :P

şaka bi yana sahiden tanrıça scarlett. imzanı gördüğümde imzanı silip kendi imzama koyucaktım ama sayfa değiştirince kendime geldim :P
[/quote]

Bakıyomda kumalarım çoğalıyo :D:D Ama harbiden güzel kadın yani ben bile kendi imzama bakıp dakkalarımı geçiriorum bi Topicte:D
Nohutlupilavın isminin ramazan dolayısıyla geçici olarak değiştirilmesini öneriyorum.Zira libidodan çok açlığını hatırltıyo insana daha çok :P
[quote name='Acidburn' timestamp='1281903447' post='272722']
Nohutlupilavın isminin ramazan dolayısıyla geçici olarak değiştirilmesini öneriyorum.Zira libidodan çok açlığını hatırltıyo insana daha çok :P
[/quote]

İsim değişmek 2k dı ramazandan sonra isimimi tekrar Nohutlupilav yapmak için bi 2k daha lzm ettimi sana 4k ver o zmn 4k değişeyim ismimi :D
[quote name='Kaldorei' timestamp='1281904866' post='272723']
@dementor ilkokul törk :P
[/quote]

adam haklı beyler
[quote]İsim değişmek 2k dı ramazandan sonra isimimi tekrar Nohutlupilav yapmak için bi 2k daha lzm ettimi sana 4k ver o zmn 4k değişeyim ismimi :D [/quote]
Ben bunu gmlere demiştim.Herşeye de paramı vercez yav,az sevabına yapılsın bu işler artık.Halk aç, bitkin, çaresiz :)
[quote name='Acidburn' timestamp='1281959733' post='272750']
Ben bunu gmlere demiştim.Herşeye de paramı vercez yav,az sevabına yapılsın bu işler artık.Halk aç, bitkin, çaresiz :)
[/quote]
%100 katılıyorum charı Female yapcam para çok istio die yapmıom :P