Posted August 27, 201015 yr arkadaslar uzun suredır arastırıyorum ama bı cevap bulamadım feral druidde blood drainig enci calısırmı kesın bı bılgısı olan bı arkadas yardımcı olursa sevınırım
August 27, 201015 yr öncelikle çalışır tabiki. Fakat feral druide yada kendini healliye bilen bi clasa blood draning enci basmak gerksiz. Edited August 27, 201015 yr by marvellous
August 27, 201015 yr Author [quote name='marvellous' timestamp='1282891009' post='274119'] öncelikle çalışır tabiki. Fakat feral druide yada kendini healliye bilen bi clasa blood draning enci basmak gerksiz. [/quote] ılk olarak tesekkur ederım bazı durumlarda gerekebılıyo dıger enclerı denedım moongose agilıty yonunden yararlı olabılır ama berserkıngde kendı adıma fazla bı fayda goremıyorum atack powerım yuksek zaten armor kaybımda olucak ama hayla karar veremedım
August 27, 201015 yr 110 ap basıcaksın mongoose yada berserk procları ben oynarken baya kötüydü (2-3 dk da bir gibi bişeydi) 110 ap genel olarak daha etkilidir
August 27, 201015 yr ben paladinimde berserk kullanıyorum kayda değer bir sıklıkta açılıyo ki druidlerin saldırı hızı daha yüksek olsa gerek heralde daha çok açılır
August 27, 201015 yr Bazı orjinal forumlarında daha evvel okuduğuma göre özellikle AYI formda tanklarken blood draining ench.'ten fayda sağlanabilir diye yazılar yazmıştı elemanlar.Belki bir faydası dokunabilir. Yoksa kedi form için sık açılan bir berserking (test etmedim wt'de) ya da 110 ap çok güzel olur kanaatindeyim, az da olsa tecrübesi olan bir feral dru. char sahibi olarak. Edited August 27, 201015 yr by Kama
August 27, 201015 yr tanking için : mongoose yada bulabilirsen 35 agi güzel olabilir.(mongoose daha iyi) pvp için: berserking 110 ap yada 35 agi. (berserking armor düşürüyor o yüzden pek tercih etmem pvp için)3 ünü de denedim pvp de gerçekden silaha basılan 35 aginin avantajları çok.(sp, crit chance ,ap dodge ) Feral druid enchantları genel yararlılığa göre basılmalı.Feral druid normalde nuke charı olmadığı için düşmanlarını outlast eder yani tüketir.(nuker da olursunuz ama üzerinde zırh olmadan uçan bombardıman uçağına benzer bu) Blood draining pek tercih edilen bi enchant değil dru için, zira feral druid leader of pack ile kendini healler.Druid tanklar dayanıklılık ve avoidence kasar.Hoş son değişiklerle stamina agiden öncelikli oldu. Stamina + armor +def rating yada stamina +agi tank yüzükleri arasında ince farklar var. Druid tanklar def rating pek kasmaz. Daha çok stam,agi,armor kasar setine de full stam basar.(bear formun % 25 stamina etkisi hala sürüyor ne de olsa)zırhlara ise full agi eğer agi olmuyorsa armor basar. Druid tanklığın özü budur. Feral druid in 2 türlüsü vardır pvp de : [b]1 nuker feral [/b](dayanıklılığı çok azdır ama cloth leather ve mail charları yakaladımı çok rahat keser.(armor penetration abanır ve 4 parça pvp setini bonusu için alır,gerisini full pve dizer) [b]2 Debuffer feral:[/b]Soketleri ve enchantları full agidir ve kanama dotlarını dizer.FAzla vurmuyor gibi gözükür ama bi kere dotları dizdimi üzerinize eğer heal atamıyorsanız onu kovalarken dotlardan ölebilirsiniz. [u](Not:Catalysmdeki bi çok değişim feral druidi bu yöne daha çok itmektedir Zira armor penetration a % 10 nerf geldi)[/u] Feral druidin arenada birincil etkili olduğu klasslar :Warrior,Rogue(arenada invisken saplayıp yakalarsa % 80 alır),hunter,Shadow pri,frostmage,elemental shaman Feral druidin arenada etkisiz olduğu classlar(kolay kolay öldüremediği):Resto druid,Resto shaman,Disc priest(bu 3 ü oynamasını iyi bilirse kesinlikle alamazsınız çünkü ne damageiniz ne de healınız kesmeye yetmez.) Feral druidin arenada çok zorlandığı ve genel olarak kesmesi çaba/tecrübe gerektiren classlar :Affliction warlock,Retri paladin,Death knight,enhance shaman. Feral druid hakkında başka bişi soran olursa PM atsın.
August 27, 201015 yr uzun süre feral druidde oynamışlığıma dayanarak konuşuyorum feral druid düşmanını tek yakalarsa cat formda rahat indirebilicek bi class ama gel gelelimki 2 yada 3 target varsa ki bunları warrior retri paladin ve dk olarak nitelendirirsek eğer bear formda hepsini alması muhtemeldir. Bence pvpde dayanıklı olucam diyen bi druid varsa Sta+agi+def gitmesini isterim 4 item head hand shoulder legs olabilir pvp itemi olmalı pvp equip almalı ve pvp itemlerinden gelen bonus statsları elde etmeli. Geri kalan itemler fingerlar neck Def özellikli olurrsa itemlere basılan gem ve encleri agi olarak Değerlendirebiliriz. Bu tarzda giden bi druid çok can yakacaktır.
August 27, 201015 yr Author ben bu enc ıcın sole dusundum genelde dotlar uzernden dps yapıyorm pvpde ve dayanıklıgmı arttırmaya calısıyorum su anda buda yararlı olabılır dıye dusundum ama pek bı bılgım yoktu tesekkur ederım bılgıler ıcın iyi sacmalamısım cevap yazarken caktırmayın Edited August 27, 201015 yr by OrLaNDoS
August 27, 201015 yr pvpde dayanıklılık blood draninden gelen 1.5k yada 2k gelen healle olmaz ne yazıkkı feral druid oldugun için agi ve def gitsen dayanalıklığın çok daha iyi olucaktır
August 27, 201015 yr [quote name='marvellous' timestamp='1282935022' post='274145'] uzun süre feral druidde oynamışlığıma dayanarak konuşuyorum feral druid düşmanını tek yakalarsa cat formda rahat indirebilicek bi class ama gel gelelimki 2 yada 3 target varsa ki bunları warrior retri paladin ve dk olarak nitelendirirsek eğer bear formda hepsini alması muhtemeldir. Bence pvpde dayanıklı olucam diyen bi druid varsa Sta+agi+def gitmesini isterim 4 item head hand shoulder legs olabilir pvp itemi olmalı pvp equip almalı ve pvp itemlerinden gelen bonus statsları elde etmeli. Geri kalan itemler fingerlar neck Def özellikli olurrsa itemlere basılan gem ve encleri agi olarak Değerlendirebiliriz. Bu tarzda giden bi druid çok can yakacaktır. [/quote] entreri seni hayal kırıklıgına uğratcam ama cidden bear formda bi tek rog ve huntera dalınıyor. diğerlerine ayı formda dalmak % 80 ölüm [b]Düzeltme [/b] Entrerinin dediği gibi 4 parça pvp gerisi pve dizeceksiniz kesinlikle agi kasmayın.Armor penetration kasın. agi kasan pvp feral olabilecek en fazla resillience i ister.Dolayısıyla full pvp set giyer.2 si arasındaki farkı yukarıda yazdım. Niye mi bunları yazıyorum druidleri severim kardeşimdir yanlış bilgilendirme olmasın. Teke tekde feral druidin alamayacağı class yokdur.Shamana yada Retriye benzemez.Tüm classların ortasıdır. ''jack of all trades'' denir buna. Wowun çakal klası diyebiliriz bi nevi. Gelelim bear formun özelliğine.Diyebilirsiniz ki tmm agi kasıcaz.. ve sorabilirsiniz e peki bear formun özelliği ne diye? pounce ile açılış yapıp kanama dotları dizdikden sonra eğer karşınızdaki rakip heavy melee ise : (Özellikle kurt açmış enhance şamanı bear formsuz alamazsınız) Ama sakın olaki hataya düşmeyin ,bear form sadece kanamalar ticklerken(yavaş vayaş can götürürken yani)adamı tanklamaktır.Diğer türlü gerçek anlamda bir işlevi yok pvp de.Hatta eğer 2 hedef varsa ve combata girdiyseniz özgürce catde dalın rogue ya.(tedbiri elden bırakmadan)Tek avantajı sap ve blind.Sonra işi bitik. Defans ratingli yüzükleri takmanız çok büyük dps kaybına neden olacaktır.Eğer agi vermiyorsa bi yüzük pvp yüzüğü olmalıdır.Diğer alternatifler sizi yürüyen bir kurbanlık dana yapar.Zor ölürsünüz ama adam kesemezsiniz.Çok komik ve düşük hasar vurursunuz. Wt de resillience ın durumunu bilmiyorum ama size şöyle söyliyim 1100 resillience li feral druidimle retri paladinlere kafa kafaya gidebiliyordum. Oyunu hazıranda bırakdım hala armorysi gözüküyor.Tecrübelerim taze,faydalanın