Jump to content
Posted
şimdi ben wow a yeni başlıcam doğrusu daha indirmedim bile nerden neyi indiricem hangi sürümünü indircem yada bi torrent linkini verebilirseniz çok sevinirim

İyi Günler

Featured Replies

en yakın wow olan cafeye gitcen abi ben wow oynucam dicen oyunun cdleri lazım abi dicen sonra o sana yaklaşık 4 dvd vercek ondan sonra abinin anlattıgı şekilde kurcan realmistini ayarlıycan burdan üyeliğini alcan sonra başlıcan gm aramaya
  • Author
abi netten indirsem olmuyomu :S niye gidip birdaha internet cafeden alim :S

World Of Warcraft 1.12.1 die bişey indiryo ama inş sorun yoktur 2 gb 1 saat sonra inmiş olucak :S

Edited by Harold

indirebilirsin ama 17gb bişi oyun
bazıları fake şeyler veriyor elinde patlayabilir torrent wow full yada forum sitelerine bak burda link vermiyorlar çünkü
copy past olarak da çalişiyor oyun cafeden hard diske atabilirsin yada ne bilim hangi ildesin arkadaşlar yardımcı olur :D
WoW un sitesine gir ordan indirebilirsin ben full oyunu + patchleri ordan indirmiştim
vallaha benm 1 sene önce oluo bu indirme olayı şimdi girdim siteye kaldırmışlar sanırım sağda Download wow yazması lzm ama yazmıo artık:S
yok o diil o orjinal serverda 10 günlüüne bedava oynuosun oyunu
http://www.wow-europe.com/shared/downloads/InstallWoW_enGB/InstallWoW.exe

installer bu bunu indir çıkan kurulumda wrath of the lich kingi seç o indirmeye başlar
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1283875299' post='275636']
http://www.wow-europe.com/shared/downloads/InstallWoW_enGB/InstallWoW.exe

installer bu bunu indir çıkan kurulumda wrath of the lich kingi seç o indirmeye başlar
[/quote]
aynen anlatmaya çalıştıım şey budu bulamadım linkini.Oyunu kurduktan sonrada otomatik indircek o patchleri hepsini indirsin 3.3.5a yapsın sonra realmlisti deişri gir oyuna
  • Author
anladım çok teşekkürler yardımlarınız için =) trialden biraz oynadım gerçekden diğer oyunlardan çok daha farklı ve zevkli =)