Jump to content
Posted
Karakterimin rengini deiştirmek istiyorum blood elf dk sadece renk deiştircem napmalıyım

Featured Replies

• Author
Barber yazana ysa gittim hiç bişey olmadı.Bi düzügn anlatırmısınız ogrimardakine gittim. Barber yazıyodu tıkladım bişey olmadı
  • Author
giridm koltupa oturdum ama renk deiştirme çıkmadı sadece saç rengi deiştiriyon saç deiştirebiliyojn bide sakal
  • Author
Bi arkadaşa kaç k golda oluyo diyince renk deiştirmeyi bedavaya yaptım dedi tşcketlemi yaptıki biri yardım etsin
Renk değiştirme, yüz yapısı gibi şeyler ilk karakter yaratılan ekrandan yapılıyor sadece, sonradan değiştirmek istersen gm bulman lazım.
yahu arkadaşım dedim ya gme diceksin onu o halletcek diye berberde renk menk değişmez gm bi kod gircek log olcaksın karakterinin yanında bi kutu çıkçak modifiye için onu tıklıcan rengini değiştircen geri gircen bedava bu aktiviye
stormwindin arka sokaklarında bir zenci mahallesi var.Oraya solaryumcu açtım zenci olacam diyorsan gelebilirsin :)