Posted October 15, 201014 yr İstanbul Buluşması Yapalım Beyler , Bir Gönüllü varmı ben organize ederim diyen Edited October 15, 201014 yr by Gargok
October 15, 201014 yr Taksim iyidir ya, tee Kadıköy'e ne gerek ben meydandaki otopark ın karşısında oturuyorum.
October 15, 201014 yr Bugün tam bu konuyla ilgili bi başlık açmayı düşündüm sonra boşver yaw ne uğraşıcan dedim kendi kendime Buluşma olacaksa en uygun mekanlar avrupa yakasında eminönü' den sarayburnu, anadolu da ise kadıköy' den ise moda' ya geçerek yapılır. Bu mekanlarda güzel çay bahçeleri, manzara vs. var. Kadıköy bana da uzak ama orda yapılırsa bi guitar hero partisi atılabilir kadıköy' de ki kafelerden birinde
October 15, 201014 yr Hiç kimse elini taşın altına koymuyor..Ben yapayım bari organizasyonu ..Sizde hayır yok midye yeme yarışması yapacaz..Balık ekmek yiyecez
October 15, 201014 yr ya cevat ben sana hiç espri yapmadımkii :D orda hepinize son vurus yapıcam :D:D
October 15, 201014 yr He demeye olmaz bu işler bence bu iş şubatı bulur zira üniversitede okuyanlar öss ye hazırlananlar vs. derken mecbur ara tatili bekleyecek millet, en erken 1 ayda yapılır oda kurban bayramında aceleye getirmeyin eğer yapacaksanız
October 15, 201014 yr valla yapıcaksanız ayarlarımda ortak bi gün belirlemek gerekio h.içi çalışan okuyan vs var en iyis c.tesi pazar ama hangi tarihte onu belirlemek lazım
October 15, 201014 yr [quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1287177406' post='277766'] He demeye olmaz bu işler bence bu iş şubatı bulur zira üniversitede okuyanlar öss ye hazırlananlar vs. derken mecbur ara tatili bekleyecek millet, en erken 1 ayda yapılır oda kurban bayramında aceleye getirmeyin eğer yapacaksanız [/quote] tatile ertelenirse ben yokum izmire giderim okul zamanı burdayım sade
October 16, 201014 yr Author Deynekci Kardeş konu aç kadıköyde olsun yakın bna sen ayarla kesin gelirim.
Edited by Gargok