Jump to content
Posted
İstanbul Buluşması Yapalım Beyler , Bir Gönüllü varmı ben organize ederim diyen

Edited by Gargok

• Replies 67
  • Views 11k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Taksim'de yaparız.Erdi nerdesin?... Sen ayarlarsın bu işi :D
Taksim iyidir ya, tee Kadıköy'e ne gerek ben meydandaki otopark ın karşısında oturuyorum. :D
Bugün tam bu konuyla ilgili bi başlık açmayı düşündüm sonra boşver yaw ne uğraşıcan dedim kendi kendime :lol:

Buluşma olacaksa en uygun mekanlar avrupa yakasında eminönü' den sarayburnu, anadolu da ise kadıköy' den ise moda' ya geçerek yapılır. Bu mekanlarda güzel çay bahçeleri, manzara vs. var. Kadıköy bana da uzak ama orda yapılırsa bi guitar hero partisi atılabilir kadıköy' de ki kafelerden birinde :)
Hiç kimse elini taşın altına koymuyor..Ben yapayım bari organizasyonu ..Sizde hayır yok :P

midye yeme yarışması yapacaz..Balık ekmek yiyecez :P
He demeye olmaz bu işler bence bu iş şubatı bulur zira üniversitede okuyanlar öss ye hazırlananlar vs. derken mecbur ara tatili bekleyecek millet, en erken 1 ayda yapılır oda kurban bayramında aceleye getirmeyin eğer yapacaksanız ;)
valla yapıcaksanız ayarlarımda ortak bi gün belirlemek gerekio h.içi çalışan okuyan vs var en iyis c.tesi pazar ama hangi tarihte onu belirlemek lazım :)
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1287177406' post='277766']
He demeye olmaz bu işler bence bu iş şubatı bulur zira üniversitede okuyanlar öss ye hazırlananlar vs. derken mecbur ara tatili bekleyecek millet, en erken 1 ayda yapılır oda kurban bayramında aceleye getirmeyin eğer yapacaksanız ;)
[/quote]

tatile ertelenirse ben yokum izmire giderim :D okul zamanı burdayım sade :P