Jump to content
Posted
İstanbul Buluşması Yapalım Beyler , Bir Gönüllü varmı ben organize ederim diyen

Edited by Gargok

• Replies 67
  • Views 11k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Bu kadar zor bişe deil bu iş bi yer saat gün belirleyin buluşun valla bursadan size istanbul buluşması ayarlıcam ha :D

Edited by asan61

31 ekim pazar günü müsait olabilecek kaç kişi var bi görelim, büyük ihtimal kadıköy de yaparız havanın yağmurlu olma ihtimaline karşı orada sahile yakın simit sarayının 4. katı tam bizlik bi yer kaç kişi gelebilecek önce bi onu öğrenelim 10 kişiden fazla gelirim diyen olursa yaparız organizasyonu
Bana da karşı orası ama önceki deneyimlerime göre söylüyorum kalabalık bi grup toplanacaksa en iyi ortam kadıköy
ben de gelebilirim olağanüstü bi durum olmazsa =)

ayrıca kadıköy'de GH çekici geliyor Avrupa yakasında oturuyor olsam da =)

Edited by Delthre

[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1287607143' post='278177']
Bu iş yatar demedi demeyin baksanıza kimseden çıt yok :D
[/quote]

eğer ilgi görmesini istiyosan başlığın server koptuğu zaman filan yazıcan :D
Avrupa yakası olanlar toplanırız eminönü' de bineriz vapura karşı da toplananlarda hava güzel olursa iskele de bekler tam bi buluşma olur ;)
[quote name='Delthre' timestamp='1287612930' post='278185']
atla gel eren'im, misafirim ol. =)
[/quote]
maddi sıkıntıları aşabilsem güzel olurdu bi kaçamak aslında fakat şimdilik ben istanbul sen mi büyüksün ben mi polemiğine giremiyorum :D

Edited by Vandread

[quote name='Edyy' timestamp='1287615768' post='278187']
valla kadıköyde olursa gelmem ben şahsen :huh:
[/quote]

Sizin evde buluşalım o zaman B)
taksim eminönü beşiktaş ortaköy bebek 38 tane yer varken napıcan kadıköy avrupa cocuguyuz biz
[quote name='Edyy' timestamp='1287620333' post='278190']
taksim eminönü beşiktaş ortaköy bebek 38 tane yer varken napıcan kadıköy avrupa cocuguyuz biz
[/quote]

Çünkü ulaşımı en kolay yer kadıköy, kartalda oturan adam da gelir, beylikdüzünde oturan da gelir. Kartal da oturan bir adama ortaköye gel de bi bak bakalım kaç araca biniyor, anı şekilde beylikdüzünde oturan içinde geçerli bi metrobüsle karşıya geçmek varken ne yapacakta bizi saydığın yerlerde bulacak.
[quote name='Vandread' timestamp='1287611395' post='278184']
izmiri kıskandığım kadar kıskanmıyorum istanbul buluşmasını. hadi yine yırttınız :P
[/quote]
:D İzmir'in ayrıcalığı heryerde belli ediyor kendini :P
Kadıköy herkesin gelebileceği bir yer.Kartalda,Pendikte oturan arkadaşlarımızda var.Onların Avrupa yakasında biryere gelmesi çok daha zor ihtimal.Bu ortam ve olacak muhabbetler için 1 metrobüse binmeye üşenen gelmesin zaten :D
şükrü saraç oğlunda buluşma olsun 19:07 de pazar olsun bıde tam olsun :D (metrobüs son durak XD )
[quote name='boraeken' timestamp='1287691073' post='278214']
şükrü saraç oğlunda buluşma olsun 19:07 de pazar olsun bıde tam olsun :D (metrobüs son durak XD )
[/quote]
11.geleneksel şükrü saraçoğlu şenlikleri diyosun :D :D :D
O zaman bi saat belirleyelim tam o vakitte iskelede oluruz 12:00 uygundur bence geri dönecekleri de hesaplarsak tahminen bi 5 saatimiz olur