Jump to content
Posted
İstanbul Buluşması Yapalım Beyler , Bir Gönüllü varmı ben organize ederim diyen

Edited by Gargok

• Replies 67
  • Views 11k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='blueyeredrag' timestamp='1287781193' post='278282']
1 yıl oldu heralde :D
[/quote]

8 gün oldu sadece yukarda başlığı açan arkadaşın açtığı tarih yazıyor bundan öne ben bi buluşma düzenleyelim diyen göremedim ama 3 kişi de olsa 5 kişide olsa bu iş yapılacak sadece ne zmaan yapılacağı belli değil büyük ihtimal 1 ay içinde yapılır :)

Edited by ShadyRIDDLE

Bu hafta yapacaktık ama İstanbul' u sel götürüyor iptal oldu bu yüzden (süper bahane oldu :lol: :lol: :lol:)

Cidden kimseden ses çıkmıyor yok mu tanışalım kaynaşalım diyen?
  • 2 weeks later...
çok geciktik bence, bayram için evlere dönenler olacaktır(misal ben^^) bayram dönüşü yapalım diyeceğim de, pek istekli yok zaten ortada.
[quote name='eylul1' timestamp='1289205516' post='279898']
Kartalda oturuyorum. Eğer kadıköyde olursa gelebilirim :)
[/quote]

ana kartal neresınde oturyosun?
Millette heves yok toplanmak için :) Yoksa ben zamanında tarih te verdim şu gün gelin dedim kimse tamam demedi yani buluşalıp deyip te kaçmamak lazım :D Ama eğer ben gelirim arkadaş diyen varsa yapalım bayramın 3. günü otobüslerde bedava olacakmış kimsenin bahanesi de kalmaz :lol:

Var mı ben 18 kasım perşembe yani bayramın 3. günü gelebilirim diyen? Ben gelirim şahsen fark etmez B)
[quote name='Delthre' timestamp='1289217751' post='279912']
çok geciktik bence, bayram için evlere dönenler olacaktır(misal ben^^) bayram dönüşü yapalım diyeceğim de, pek istekli yok zaten ortada.
[/quote]

adam haklı beyler bayramdan sonraya atalım artık
pekala ark lar şimdi gün tarih vercem tek tek sorarsak işin içinden cıkılmaz bu pazar yani 14 kasım saat 13:30 kadıköy iskelesinde tam net olarak yeri kararlaştırırız uygun olanlardan + ları görelim..
[quote name='boraeken' timestamp='1289236660' post='279976']
pekala ark lar şimdi gün tarih vercem tek tek sorarsak işin içinden cıkılmaz bu pazar yani 14 kasım saat 13:30 kadıköy iskelesinde tam net olarak yeri kararlaştırırız uygun olanlardan + ları görelim..
[/quote]

14 olmaz hacı bayrama hazırlık yapıcaz kurbanık bakacaz saç sakal birbirine girdi reftefiye olucaz barber shop' ta, bayramlık alışverişi de yapıcaz olurda elimize para geçerse :lol: