Jump to content

Featured Replies

[quote name='Cuqqa' timestamp='1290627114' post='281167']
hızlıca okudum bişi anlamadım
[/quote]

Biraz daha yavaş oku
[quote name='yunuseven' timestamp='1290625169' post='281166']
MaNGOS 6726 bunu yükledim nasıl kurcam bi stiesi yada anlatırsanız sevinirim.:)
[/quote]

en fazla 1 hafta sora hevesin kaçar 1 hafta boyunca başka uğraş bu kendine unutursun
http://getmangos.com/community

Edited by marvellous

Hayatı biraz yavaş yaşayın. (bak yavaş demiyorum, biraz yavaşlayın diyorum. Cok hızlısınız olm)

Edit; Alemci.
  • Author
Bİ hevesini almak istiyorum 1 haftada olsa getmangos diye siteyi vermişsinizde dire kurulum yerindeki halini yazarmısınız kurma yerini yani getmangosda forumdan neye tıklıcam.Ya anlatın yada siz yapın yapıncada siteyi vverirseniz sevinirim lütfen çok istiyorum :)
[quote name='yunuseven' timestamp='1290693307' post='281205']
Bİ hevesini almak istiyorum 1 haftada olsa getmangos diye siteyi vermişsinizde dire kurulum yerindeki halini yazarmısınız kurma yerini yani getmangosda forumdan neye tıklıcam.Ya anlatın yada siz yapın yapıncada siteyi vverirseniz sevinirim lütfen çok istiyorum :)
[/quote]

herşeyi milletten bekliyon da o serverı kursan orda da bişey yapamıcan sen :D hiç uğraşma bence :)
mangos elin ayağın olacak araştırmanı tafsiye ederim bulamazsan ben hallederım.

Edited by Yurias

• Author
Yurias en iyisi sen yazarmısın buraya nasıl yapılıcağını çok hevesliyim yapmak istriyoum merka ettimde yardım edersen sevinirim:)
şuna bas sonra da şuna bas dersek bir anlamı kalmaz ki. forumu iyi oku. "how to build.." filan tarzı şeyler vardır onlara bak. ingilizcen yoksa hiç başlama bile bence. db kurma veya update etme konusunda çok zorluk yaşarsın.
İngilizcen yoksa zor olur

Edited by Warius