Jump to content
Posted
Oyuna yeni başladım sayılır ve sonuçta hiçbir class ın 80 lvl lerini bilmiyorum. ve charım 80 olduğunda tek başınada olsam iyi pvp yapabilmek istiyorum.
Arkadaşlar sizce pvp de solo en iyi char hangisidir?
[b]Irk-Class-Talent dağılımı[/b] olarak söylerseniz güzel olur.
Lütfen "Sana en uygun char hangisiyse onu oyna." gibi bir cevap vermeyin. Genel olarak kabul görmüş en iyi pvp classı hangisidir ve nasıl olur söylerseniz sevinirim.
Ve Söylediğiniz Class ın pvp de nasıl davranması gerektiği oynanış stili hakkındada kısaca yazarsanız çok sevinirim.

[b]Yani Kısaca Yeni Başlayanlar için en kolay PvP charı hangisidir? Ben bunu kastediorum.[/b]

Edited by SerkanDemir

• Replies 98
  • Views 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

Her classın başka bir classa karşı iyi başka bir clasa karşıda kötü yanı var ... o iyi bu iyi yok yani... her class kendince iyi, birisi rogueyi rahat keser diğeri 1 kere bile vuramaz.. öyle ki bir durum yani =) Ben şahsen lock seviyorum lock oynuyorum...
koy karşıya bir arcane veya frost mage retri paladin fikrinden soğursun :D
[quote name='dementor' timestamp='1292251912' post='282082']
[/quote]
yok bende farkındayımda bu genel olarak paladinlerdeki düsünce yapısını yansıtmak oluyor
retri paladine katılıyorum ama rogue larda iyi neden dersen adam istediği an kayboluyo ya :D
  • Author
[quote name='sDilawer' timestamp='1292251619' post='282079']
Her classın başka bir classa karşı iyi başka bir clasa karşıda kötü yanı var ... o iyi bu iyi yok yani... her class kendince iyi, birisi rogueyi rahat keser diğeri 1 kere bile vuramaz.. öyle ki bir durum yani =) Ben şahsen lock seviyorum lock oynuyorum...
[/quote]

İşte Bu şekilde Cevap istemiyorum. 80 e kadar kasıpta bu char olmamış yenisini açayım demek istemiyorum. Benim niyetim genel Düşüceyi öğrenebilmek. Solo pvp yaparken pişman olmayacağım ve fazla yormayan çok aşırı ayrıntıya girediğim bir Character sahibi olmak.

[quote name='dementor' timestamp='1292251912' post='282082']
[/quote]

Burdan anladığım Frost mage solo pvp de oldukça iyi. başka tek tabanca class lar varmı pvp de
  • Author
[quote name='eylul1' timestamp='1292252794' post='282090']
retri paladine katılıyorum ama rogue larda iyi neden dersen adam istediği an kayboluyo ya :D
[/quote]
Roguede solo pvp cinin seçmesi gereken talent ide söylersen çok makbule geçer.
  • Author
[quote name='cevat1992' timestamp='1292253450' post='282093']
paladin kas ya kanat açınca moba vurur gibi vuruyorlar maşallah :)
[/quote]

kanat açmayı biraz açarmısın :D yeniyim pek bilmiyorum. nedir? nasıl yapılır? ve nasıl kullanılır?
[quote name='SerkanDemir' timestamp='1292253506' post='282094']
Roguede solo pvp cinin seçmesi gereken talent ide söylersen çok makbule geçer.
[/quote]

sen yol yakınken vazgeç bence hiç başlama
Ben lock la çok rahatım... karmaşıkda değil... dest lock 4ever... stunu çak fearı at sonra immo+conf bas ardından bir fear daha sonra at chaosu duruma göre voidin balonunu aç trinket balonunu aç olmadı death coil at ardından yine immo+conf at bi fear daha sonra bi chaos daha baktın adam geliyor at bi stun yine at yine fear... zaddırı zudduru ressi kasınca benim için lock harikadır...
[quote name='SerkanDemir' timestamp='1292253028' post='282091']
İşte Bu şekilde Cevap istemiyorum. 80 e kadar kasıpta bu char olmamış yenisini açayım demek istemiyorum. Benim niyetim genel Düşüceyi öğrenebilmek. Solo pvp yaparken pişman olmayacağım ve fazla yormayan çok aşırı ayrıntıya girediğim bir Character sahibi olmak.

Burdan anladığım Frost mage solo pvp de oldukça iyi. başka tek tabanca class lar varmı pvp de
[/quote]
Hayır daha çok frost mage paladin karşısında avantajlıdır. Yani bazı class-talent kombinasyonları başka bazı kombinasyonlar karşısında avantajlıdır ama hiç bir kombinasyon diğer tüm kombinasyonlara karşı avantajlı değildir ve tüm classların kendi içinde bir eğlencesi vardır
genel olarak pvp de üstün class roguedir tabiki oynamasını bilen için geçerli birşeydir bu.

Her clasın bir başka clasa olsun dezavantajı vardir rogue genel olarak her clasa tehdit oluşturan bir clastır güzel kombinasyonlar ve itemle öldüremiceğin class ve oyuncu kalmaz.

Ama şuda var tabiki wow yahut online oyunlar fantastik tutku içerir kendini büyücümü , kahraman yada katil olarak mı görüyorsun fantastik dünyada severek oynuyacağın bir class açarsan başarılı olmanda bu derecede hızlı olacaktır.

Konuda basitçe rogueden örnek verdim ama bir warlock yahut bir hunter melee claslardan damage almadan öldürebilir buda oyunculukla alakalı.

Genel insiyatifim pvp de rogueden yanadir. Serverimizda arms warrior düzgün olsa warrior olmanı isterdim
  • Author
[quote name='Shekoly' timestamp='1292253650' post='282097']
sen yol yakınken vazgeç bence hiç başlama
[/quote]
Ben Mmo oynamak istiyorum. Gidipte Kınayt mı oyniyim :D

[quote name='dementor' timestamp='1292253783' post='282099']
Hayır daha çok frost mage paladin karşısında avantajlıdır. Yani bazı class-talent kombinasyonları başka bazı kombinasyonlar karşısında avantajlıdır ama hiç bir kombinasyon diğer tüm kombinasyonlara karşı avantajlı değildir ve tüm classların kendi içinde bir eğlencesi vardır
[/quote]

Peki şöyle sorayım yeni başlayanlar için en rahat pvp class ı hangisidir ve talenti nasıl olmalıdır.

Edited by SerkanDemir

[quote name='sDilawer' timestamp='1292253654' post='282098']
Ben lock la çok rahatım... karmaşıkda değil... dest lock 4ever... stunu çak fearı at sonra immo+conf bas ardından bir fear daha sonra at chaosu duruma göre voidin balonunu aç trinket balonunu aç olmadı death coil at ardından yine immo+conf at bi fear daha sonra bi chaos daha baktın adam geliyor at bi stun yine at yine fear... zaddırı zudduru ressi kasınca benim için lock harikadır...
[/quote]

3-4 tuşla oynamak eğlenceli evt : )
[quote][color=#1C2837][size=2]koy karşıya bir arcane veya frost mage retri paladin fikrinden soğursun :D [/size][/color][/quote]

ehuehuehueh :D
  • Author
[quote name='engincel' timestamp='1292255474' post='282103']
[/quote]

Yeni başladığım için banada böyle bir char lazım.
[quote name='engincel' timestamp='1292255474' post='282103']
[/quote]

Her classın bir kolaylığı var =) Lock herkezin canını okuyor olması basit oynanıyor demek değil =)
  • Author
[quote name='sDilawer' timestamp='1292253654' post='282098']
[/quote]

Spell sıralamanızın resmini çekermisiniz.
[quote name='SerkanDemir' timestamp='1292256562' post='282112']
Spell sıralamanızın resmini çekermisiniz.
[/quote]

http://www.wturk.com/topic/68294-gintama-charym-silinmith/page__pid__282092#entry282092
bak burada var
[quote name='SerkanDemir' timestamp='1292253028' post='282091']

[/quote]

Sen istemesen de sDilawer' in söylediği doğru bu oyunda hiçbir class bir diğerinden üstün değil örnek veriyorum frostmage dedikleri class karşısına bir rogue geldi mi ne yapabilir? Yada bir feral druid? Bunlar mage gibi cloth giyenlerin anti-class' ı aynı şekilde retri paladin diyen arkadaşlarda şu oyunda locklardan ve magelerden çektikleri kadar hiç bir class tan çekmemişlerdir.

Ben warlock oynuyorum karşımda işini bilen dk oldumu çok zora düşüyorum oyunda asıl önemli nokta şu "işini bilen" hiç bir class 80 olduktan sonra çöp olmaz sadece onunla oynamayı bilmeyen oyuncu vardır. Kimse de bir anda expert olmaz bu oyunda yavaş yavaş oynaya oynaya öğreniyor herkes.
  • Author
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1292257482' post='282115']
Sen istemesen de sDilawer' in söylediği doğru bu oyunda hiçbir class bir diğerinden üstün değil örnek veriyorum frostmage dedikleri class karşısına bir rogue geldi mi ne yapabilir? Yada bir feral druid? Bunlar mage gibi cloth giyenlerin anti-class' ı aynı şekilde retri paladin diyen arkadaşlarda şu oyunda locklardan ve magelerden çektikleri kadar hiç bir class tan çekmemişlerdir.

Ben warlock oynuyorum karşımda işini bilen dk oldumu çok zora düşüyorum oyunda asıl önemli nokta şu "işini bilen" hiç bir class 80 olduktan sonra çöp olmaz sadece onunla oynamayı bilmeyen oyuncu vardır. Kimse de bir anda expert olmaz bu oyunda yavaş yavaş oynaya oynaya öğreniyor herkes.
[/quote]

Yeni başlayanlar için en kolay pvp charı hangisidir? ben bunu soruyorum.