Jump to content
Posted
Oyuna yeni başladım sayılır ve sonuçta hiçbir class ın 80 lvl lerini bilmiyorum. ve charım 80 olduğunda tek başınada olsam iyi pvp yapabilmek istiyorum.
Arkadaşlar sizce pvp de solo en iyi char hangisidir?
[b]Irk-Class-Talent dağılımı[/b] olarak söylerseniz güzel olur.
Lütfen "Sana en uygun char hangisiyse onu oyna." gibi bir cevap vermeyin. Genel olarak kabul görmüş en iyi pvp classı hangisidir ve nasıl olur söylerseniz sevinirim.
Ve Söylediğiniz Class ın pvp de nasıl davranması gerektiği oynanış stili hakkındada kısaca yazarsanız çok sevinirim.

[b]Yani Kısaca Yeni Başlayanlar için en kolay PvP charı hangisidir? Ben bunu kastediorum.[/b]

Edited by SerkanDemir

• Replies 98
  • Views 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

kasması kolay olanı sorsan bi cevap verebilicez ama pvpsi kolay sorusuna cevap yok işte
Benim gözümde en kolay freal druid kasması kolay ama iş pvp ye gelince hepsi zordur... karşında ki rakibin önemlidir senin rakibinin skillerini talentini bilmen önemlidir, sen onun talentine karşı neler yapabilirsin o önemlidir... senin classının belirli classlarca üstünlüğü vardır, ama belirli classlarında senin classlarınca üstünlüğü vardır... bence içinden ne geçiyorsa onu kas... böyle cevap istemiyorum diyorsun ama bundan başka ne söylesek yalan olur =)
  • Author
[quote name='sDilawer' timestamp='1292258831' post='282118']
Benim gözümde en kolay freal druid kasması kolay ama iş pvp ye gelince hepsi zordur... karşında ki rakibin önemlidir senin rakibinin skillerini talentini bilmen önemlidir, sen onun talentine karşı neler yapabilirsin o önemlidir... senin classının belirli classlarca üstünlüğü vardır, ama belirli classlarında senin classlarınca üstünlüğü vardır... bence içinden ne geçiyorsa onu kas... böyle cevap istemiyorum diyorsun ama bundan başka ne söylesek yalan olur =)
[/quote]
Demekki Oyunu bilmek demek bu oyunda herşey demek.
Yinede ben biraz inatçıyım ve sorumu biraz daha değiştirerek sormak istiyorum. [b]Fazla Skille boğuşmayacağım bir class-talent söyleyin desem ne önerirdiniz?[/b]
[quote name='SerkanDemir' timestamp='1292259490' post='282119']
Yinede ben biraz inatçıyım ve sorumu biraz daha değiştirerek sormak istiyorum. [b]Fazla Skille boğuşmayacağım bir class-talent söyleyin desem ne önerirdiniz?[/b]
[/quote]
retri paladin kasması kolay skill sayısı az
resto dru yada holy paladin oyna.Eğer biraz yetenekliysen god mode'sun tabi cata gelene kadar :)
[quote name='SerkanDemir' timestamp='1292259490' post='282119']
[/quote]

fazla skille uğraşmak istemiyorum diyorsan o zaman paladin aç retribition git retrilere söylenen bi laf vardır 3 tuşla oynuyorlar diye ondan faydalanırsın sende :lol:
retri paladin kasarsan uzun süre düzgün bir skillin bile olmaz o derece yani ama kasarken zor ölür özellikle demon ve undeadlere karşı güçlüdür seal of lightın kapatılmış olması leveling yaparken artık zorluk çıkarabilir ama sıkıcı fakat kolay denebilicek bir leveling yaparsın düşük levelda pvpde iyidir özellikle 30 lvlda divine shield öğrendikten sonra
[quote name='sDilawer' timestamp='1292253654' post='282098']
Ben lock la çok rahatım... karmaşıkda değil... dest lock 4ever... stunu çak fearı at sonra immo+conf bas ardından bir fear daha sonra at chaosu duruma göre voidin balonunu aç trinket balonunu aç olmadı death coil at ardından yine immo+conf at bi fear daha sonra bi chaos daha baktın adam geliyor at bi stun yine at yine fear... zaddırı zudduru ressi kasınca benim için lock harikadır...
[/quote]
bunlar moba karşı dimi? :D stun çaktın fearı attın will of forsakenla çıkıp shadowstep attım stunı bastım, taktik direk yalan oldu :D
2 yıldır bu serverdayım druidi yeni farkettim cok pişmanım druid açmadıgıma warioru boşuna kasmışın kesinlikle druid aç :lol: :lol: :lol:
aç bi resto dru al iki ayrı pvp spell setinden 200 resil bonus boyuna hot at sağa sola milleti FARMa bağlarsın :P
resto druid her zaman pvpde arkamda olmasını istediğim tek clasdır full resi oldumuda tadından yenmez ama heal at at sıkılır inasn :D ( imzami görmek için yazıyorum desem yeridir :D )

Edited by marvellous

Niye kimse priest dememiş.? Priest forever!
[quote name='DissAble' timestamp='1292269920' post='282138']
bunlar moba karşı dimi? :D stun çaktın fearı attın will of forsakenla çıkıp shadowstep attım stunı bastım, taktik direk yalan oldu :D
[/quote]

Bizde böyle birşeyde elimiz boş durmuyoruz trinket açıp aoe stun atıp death coil basıyor ve succubusu peşine takıyoruz , tabiki bunun ardından immo + corrup + curse + conf + immo yapıyoruz büyük ihtimalle 2. immo cast olurken sen cloak açıyorsun ve bizde teleport olup uzaklara kaçıyoruz ve baştan başlıyoruz :D

Edit: Marvellous geçende öyle oldu holy paladin - feral druid vs resto druid - dk yaptık heralde bi 30 dk dan fazla sürdü :D en son yeter diyip çay koymaya gittim arkadaş hala beni healliyordu :D

Edited by Exyt

[quote name='Exyt' timestamp='1292272372' post='282153']
Bizde böyle birşeyde elimiz boş durmuyoruz trinket açıp aoe stun atıp death coil basıyor ve succubusu peşine takıyoruz , tabiki bunun ardından immo + corrup + curse + conf + immo yapıyoruz büyük ihtimalle 2. immo cast olurken sen cloak açıyorsun ve bizde teleport olup uzaklara kaçıyoruz ve baştan başlıyoruz :D
[/quote]
ben lichborne açarım fear sleep charm immune icebound açarım stun immuna anti magic açarım gm toucha bile immune :D
[quote name='SerkanDemir' timestamp='1292254166' post='282102']
Ben Mmo oynamak istiyorum. Gidipte [b]Kınayt[/b] mı oyniyim :D
[/quote]

human retri paladin aç oyna.

[b]Kınayt[/b] mı? bence sen ne yap biliyor musun, horde char açma, ha diyelim ki açtın filan lfg'den bu tarz komik söylemlerde bulunma (komik typo'lar gibi). seni temin ederim dostum orada 50 tane çakal pusuya yatmış senin typo'larını bekliyor senle dalga geçmek için. istediğin classı aç (ki bu senin için retri paladin görünüyor eğer ki bu mantıktaysan) ama sakın horde lfg'de kınayt, mınayt, tunayt (i'm going out tunayt) deme.
tabiki bu arada senın stunun cd ye girmiş oluyor ve muhtemelen ilk trınket kullanmada absordlarıda açmış oluyorsun bu esnada hemen shadowstep - shadowdance ( özel macro booom ) açıklaması 3 ambush + kidney shot eğer bu zamana kadar trınket yahut bir şekilde kurtulamazsan ölmüş yada sürünüyor vaziyette olucaksındır eğlencesine heal doldurman için vanish atıp geri çekilir daha sonra sen mana ve heal yemek için önce absord açıp daha sonra peti agresife getiriceksın ve yemek yiceksın bu sıradada duelin fazla uzamasından sıkıldığımız için biz rogueler direk işi bitirmeye geliceğiz :D
[quote name='sDilawer' timestamp='1292253654' post='282098']
Ben lock la çok rahatım... karmaşıkda değil... dest lock 4ever... stunu çak fearı at sonra immo+conf bas ardından bir fear daha sonra at chaosu duruma göre voidin balonunu aç trinket balonunu aç olmadı death coil at ardından yine immo+conf at bi fear daha sonra bi chaos daha baktın adam geliyor at bi stun yine at yine fear... zaddırı zudduru ressi kasınca benim için lock harikadır...
[/quote]
Karşıdaki adam afk sanırım?
paladinler hiç konuşmasın :D kanat açıp dağları deviren başka bir clas yok arkadaş orjinalde görmemiş olsam tamam dicem sizdeki kanat %100 damage arttıroyr olmasın
[quote name='Nohutlupilav' timestamp='1292272631' post='282159']
[/quote]
:lol:
paladinler hiç konuşmasın :D kanat açıp dağları deviren başka bir clas yok arkadaş orjinalde görmemiş olsam tamam dicem sizdeki kanat %100 damage arttıroyr olmasın
[quote name='marvellous' timestamp='1292272784' post='282163']
[/quote]
Redbull kanatlandırır bnm char paso içio belki ondandır
[quote name='Nohutlupilav' timestamp='1292272631' post='282159']
[/quote]

ZAAAAAAAAAAAAAA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • Author
[quote name='etsw' timestamp='1292272520' post='282157']
human retri paladin aç oyna.

[b]Kınayt[/b] mı? bence sen ne yap biliyor musun, horde char açma, ha diyelim ki açtın filan lfg'den bu tarz komik söylemlerde bulunma (komik typo'lar gibi). seni temin ederim dostum orada 50 tane çakal pusuya yatmış senin typo'larını bekliyor senle dalga geçmek için. istediğin classı aç (ki bu senin için retri paladin görünüyor eğer ki bu mantıktaysan) ama sakın horde lfg'de kınayt, mınayt, tunayt (i'm going out tunayt) deme.
[/quote]
Im just kidding that game. Of course i know the real name. Please don't be carp. :D
succubus'un seduction bozuk ki, yollayınca sadece kırbaçlıyo.