Jump to content
Posted
Oyuna yeni başladım sayılır ve sonuçta hiçbir class ın 80 lvl lerini bilmiyorum. ve charım 80 olduğunda tek başınada olsam iyi pvp yapabilmek istiyorum.
Arkadaşlar sizce pvp de solo en iyi char hangisidir?
[b]Irk-Class-Talent dağılımı[/b] olarak söylerseniz güzel olur.
Lütfen "Sana en uygun char hangisiyse onu oyna." gibi bir cevap vermeyin. Genel olarak kabul görmüş en iyi pvp classı hangisidir ve nasıl olur söylerseniz sevinirim.
Ve Söylediğiniz Class ın pvp de nasıl davranması gerektiği oynanış stili hakkındada kısaca yazarsanız çok sevinirim.

[b]Yani Kısaca Yeni Başlayanlar için en kolay PvP charı hangisidir? Ben bunu kastediorum.[/b]

Edited by SerkanDemir

• Replies 98
  • Views 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[quote name='occi' timestamp='1292274585' post='282183']
succubus'un seduction bozuk ki, yollayınca sadece kırbaçlıyo.
[/quote]
hep aynı succubus olm artık kimse baştan çıkmıyo ona
yine de kırbacı var be taylan, beni her seferinde etkiler öyle succubus.
  • Author
Peki madem arkdaşlar sizden son bir isteğim daha var.
Biri bana retri paladin için PvP de skill dizilimini gösterebilirmi. Her ne kadar paladin in az skili olsada pvpde atak için hangileri kullanılır. debuff için hangileri kullanılır. Hangi buff skilleri pvp de lazım. yani kısaca bir resimle gösterirseniz sevinirim.
Yani mesela bu nun gibi bir resme
[img]http://retributionpaladins.com/wp-content/uploads/2010/03/Retribution-Paladin-Solo-Ossirian-AQ20-1.jpg[/img]

[size="3"][b]Paintle[/b][/size] hangisi nerde lazım hangi skiller pvpde atak hangileri buff gibi diye yazarsanız sizden başkada birşey istemem.

Not:resmi internetten buldum isterseniz siz kendi istediğiniz resmi editleyin

Eğer Bunuda yaparsanız sizden başkada bişiy istemem

Edited by SerkanDemir

• Author
[quote name='etsw' timestamp='1292277183' post='282190']
8k gold'a senin yerine bile oynarım. yersen.
[/quote]
Adam gibi konuş ikide bir dalga geçiyosun yeter ama.
[quote name='SerkanDemir' timestamp='1292277643' post='282192']
Adam gibi konuş ikide bir dalga geçiyosun yeter ama.
[/quote]

tamam özür dilerim bundan sonra adam gibi dalga geçmeyeceğim.
  • Author
[quote name='etsw' timestamp='1292277863' post='282193']
tamam özür dilerim bundan sonra adam gibi dalga geçmeyeceğim.
[/quote]
Bende kabalaştığım için özür dilerim. sadece bilmediğim için öğrenmek istiyorum ve yavaş yavaş biryerlerden başlamak gerekiyor.
BURDa JimkSE ChaOS bOLT yemeDDİ galibaAA beNDEN KonuşACAK KADaer iyi OyunCU değiLSİNİZ!!!!

İmza:HorDEYİ FarmA BÐaldan DAMA
paladinde az skill var diyenlere ; druidle oynarken daha az skill kullandığımı fark ettim :D paladininn skill sayısı çoğu classdan fazladır :)
[quote name='sDilawer' timestamp='1292256322' post='282111']
Her classın bir kolaylığı var =) Lock herkezin canını okuyor olması basit oynanıyor demek değil =)
[/quote]

lock un herkesin canına okuyor olması zor oynanıyor demekte değil.lock ile oynamak sadece adam öldürmekte değil.
[quote name='Nohutlupilav' timestamp='1292272631' post='282159']
Karşıdaki adam afk sanırım?
[/quote]

evet onu dicektim bende = )) karşıdaki adam kesin armut topluyor.. ne kadar ezbere bir oyun dimi :)
[quote name='NightMare' timestamp='1292285579' post='282203']
paladinde az skill var diyenlere ; druidle oynarken daha az skill kullandığımı fark ettim :D paladininn skill sayısı çoğu classdan fazladır :)
[/quote]

Öylemi? :) Baksen işe ne tuhaf :) Ben sana sadece aktif kullandığım skilleri içeren normal bi ekranımı göstereyim bunların içinde curse of weakness gibi yada curse of doom gibi veya summon spellerinin olmadığını göreceksin zira onlarda 2. tabda :) O ekranda gözüken skillerin hemen hemen hepsini bir bg de kullanıyorum peki bir paladin de çıkıp sayabilir mi bende bir bg de 50 tane aktif butonu kullanıyorum diye?

http://img441.imageshack.us/img441/4158/wowscrnshot121410030406.jpg
Eğer uzun süre sıkılmadan aynı class içinde çeşitli talent ve alternatifleri denemek istersen, druid kolay kolay sıkmayan ve item seçenekleri de oldukça çeşitli olan bir classdır. Feral talentinde cat ve bear formlarda yakından oldukça malee dmg verebilirsin, balance talentinde uzaktan, ferale nazaran yavaş ama daha etkili vuruşlar yapabilirsin(PvP'de tavsiye etmem), Restoration talentinde yeterli resilence kasarsan dotlarla çok uzun süre dayanabilirsin, sağlam heal atarsın. İtem seçeneklerine gelince druidte her talentin kendine has 3 farklı seti var, aynı zamanda pvp ve pve olarak da toplayacağın item sayısı oldukça artıyor.(yani kas kas bitmez item, oyundan kolay soğumazsın böylece)... Druid aşağı yukarı bu şekilde, istediğin tarza uygun olur da kasmaya karar verirsen feral talentinde kasarsın, 80 olunca bakarsın alternatiflere ;)
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1292289055' post='282212']
Öylemi? :) Baksen işe ne tuhaf :) Ben sana sadece aktif kullandığım skilleri içeren normal bi ekranımı göstereyim bunların içinde curse of weakness gibi yada curse of doom gibi veya summon spellerinin olmadığını göreceksin zira onlarda 2. tabda :) O ekranda gözüken skillerin hemen hemen hepsini bir bg de kullanıyorum peki bir paladin de çıkıp sayabilir mi bende bir bg de 50 tane aktif butonu kullanıyorum diye?

[url="http://img441.imageshack.us/img441/4158/wowscrnshot121410030406.jpg"]http://img441.images...21410030406.jpg[/url]
[/quote]

ben bu ss de bg de kullanmadıgın 27 tane tuş saydım =))
çok sık kullanmadıklarınıda saymadım kullanıyorsun diye
nerdenmi biliyorum?
o 27 tane tuşu kullanmak sacma cünkü.öle bi sacmalık yapmazsın diye düşündüm=))
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1292289055' post='282212']

http://img441.imageshack.us/img441/4158/wowscrnshot121410030406.jpg
[/quote]

crusader strike, judg.(pvpde light yada justice durumuna göre, yani bunu 2 sayabilirz), divine storm, sacred shield, cleanse, hammer of justice, hammer of wrath, avenging wrath, repentance, hand of protection, divine sacrifece, divene protection, divine shield, hand of sacrifece, hand of freedom, exorcism, holy light, concecration, divine plea, flash of light, lay on hands ilk seferde aklıma gelenler bunlar, birde her seferinde seal ve righteousness fury açman lazım onlarında barda olması lazım, +bufflar var onlarda barda olması lazım, bide paladinin esas olayı çevresindekilere olan faydasıdır. saymadm ama herkesin dediği gibi 3 skill olmadığı açık :)
  • Author
Söylenenlere bakarak (Wow a yeni başladığımıda hesaba katarsak) Retri Paladin açmaya karar verdim. Yinede emin olmak için Ethernal e girip bir denedim ve 3 5 kez battlegraunda girip 208 kişi öldürdüm. Valla Bu Bana yetti desem yeridir. Zaten oyunun pvp sistemine tam alışamadım. Adamlar hopluyo zıplıyo ben anca olduğum yerden skillere basabiliyom şimdilik. EE sizce nasıl bir skor?
bence şahane. ben ilk bg'mi hatırlıyorum 2 kill 24 death'di. hala oynadıgımı bildiğim söylenemez.
1 hafta pvp yapman yeterli pratiği sağlar sana diye düşünüyorum. pvp sırasında koşmak, rakibin arkasına geçip darbe almamaya çalışmak büyük etken, zamanla oturur bunlar da. iyi eğlenceler dilerim :}
[quote name='engincel' timestamp='1292291388' post='282214']
ben bu ss de bg de kullanmadıgın 27 tane tuş saydım =))
çok sık kullanmadıklarınıda saymadım kullanıyorsun diye
nerdenmi biliyorum?
o 27 tane tuşu kullanmak sacma cünkü.öle bi sacmalık yapmazsın diye düşündüm=))
[/quote]

pvp içinde dostuna unending breath atmayı saçmalık olarak görüyorsan magelere karşı nasıl oynanması gerektiğini gösteren bi pvp rehberi okumanı öneririm kesin sen onu da gereksiz diye saymışsındır B)
biraz takip ettimde merak ediyorum her oyuna başlayan senin gibi mi o nasıl bu nasıl şu skill nereye koyayım kim hamile bilmem ne yahu aç bişey oyna zamanla alışırsın öğrenirsin harbi street fightera dönmüş

Edited by Edyy

[quote name='occi' timestamp='1292296671' post='282219']
1 hafta pvp yapman yeterli pratiği sağlar sana diye düşünüyorum. pvp sırasında koşmak, rakibin arkasına geçip darbe almamaya çalışmak büyük etken, zamanla oturur bunlar da. iyi eğlenceler dilerim :}
[/quote]

Hee ama sakın bu posta da aldanıp zaten stun yemiş düşmanın arkasındayken rogue gibi bi sağa bi sola 1 saniye içinde 5 kez gidip gelme zın zın zın eden kurmalı bebekler gibi düşmanın arkasındaysan efendi gibi saldır kıvırtıp durma bi sağa bi sola :lol:
retri Paladin doğru bi seçenek sadece biraz öğrenmek gerekiyo. Oyanınışı kolay ve zevkli hızlı level alabilen bi class bence :) Pvp itemlerini alıncada pvp de kimse karışamaz :P :D Ve son diyeceğim class/sınıf/ırk = Ally/Human/Paladin ve talent=retri den vazgeçme :rolleyes:

Edited by eylul1

[quote name='NightMare' timestamp='1292294645' post='282216']
crusader strike, judg.(pvpde light yada justice durumuna göre, yani bunu 2 sayabilirz), divine storm, sacred shield, cleanse, hammer of justice, hammer of wrath, avenging wrath, repentance, hand of protection, divine sacrifece, divene protection, divine shield, hand of sacrifece, hand of freedom, exorcism, holy light, concecration, divine plea, flash of light, lay on hands ilk seferde aklıma gelenler bunlar, birde her seferinde seal ve righteousness fury açman lazım onlarında barda olması lazım, +bufflar var onlarda barda olması lazım, bide paladinin esas olayı çevresindekilere olan faydasıdır. saymadm ama herkesin dediği gibi 3 skill olmadığı açık :)
[/quote]
hangi class duelin ortasında yada pvpnin durumuna göre buff deiştirio mesela ben kanat+marc of supremacy bastığımda normalde üstümde olan bok buffını 15 saniyeliğine bom a çeviririm ki bu bana 550 ap verir talentine verrisen daha fazla tabi kanat bitince tekrar gboka dönerim yada bg de 1 kişiye dalar ken Sor açaırm eğer kalabalık bi gruba girdiysek hemen sor u soc yaparım ki 3-4 kişiye aynı anda damage vururum bunun gibi yani paladinin az skilli olabilir ama(ki bence tam tersi)önmli olan o skilleri doğru zamanda doğru yerde kullanmak bilmem anlatabildimmi
[quote name='eylul1' timestamp='1292328350' post='282246']
retri Paladin doğru bi seçenek sadece biraz öğrenmek gerekiyo. Oyanınışı kolay ve zevkli hızlı level alabilen bi class bence :) Pvp itemlerini alıncada pvp de kimse karışamaz :P :D Ve son diyeceğim class/sınıf/ırk = Ally/Human/Paladin ve talent=retri den vazgeçme :rolleyes:
[/quote]
evet bende ally oynasaydım kesinlikle human pala açardım bu tartışılmaz:)