Jump to content
Posted
Oyuna yeni başladım sayılır ve sonuçta hiçbir class ın 80 lvl lerini bilmiyorum. ve charım 80 olduğunda tek başınada olsam iyi pvp yapabilmek istiyorum.
Arkadaşlar sizce pvp de solo en iyi char hangisidir?
[b]Irk-Class-Talent dağılımı[/b] olarak söylerseniz güzel olur.
Lütfen "Sana en uygun char hangisiyse onu oyna." gibi bir cevap vermeyin. Genel olarak kabul görmüş en iyi pvp classı hangisidir ve nasıl olur söylerseniz sevinirim.
Ve Söylediğiniz Class ın pvp de nasıl davranması gerektiği oynanış stili hakkındada kısaca yazarsanız çok sevinirim.

[b]Yani Kısaca Yeni Başlayanlar için en kolay PvP charı hangisidir? Ben bunu kastediorum.[/b]

Edited by SerkanDemir

• Replies 98
  • Views 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

[font="Arial Black"]Ne o dalga mı geçiyosun? :huh: Sadece bi örnek verdim ben <_<[/font]

Edited by eylul1

[quote name='eylul1' timestamp='1292330071' post='282250']
[font="Arial Black"]Ne o dalga mı geçiyosun? :huh: Sadece bi örnek verdim ben <_<[/font]
[/quote]
yazdığım mesajda dalga geçer gibi bi halimmi var?Merak ettim.
[quote name='Nohutlupilav' timestamp='1292330328' post='282251']
yazdığım mesajda dalga geçer gibi bi halimmi var?Merak ettim.
[/quote]

Neyse Sende geç o zaman ally e :D
[quote name='eylul1' timestamp='1292330733' post='282252']
Neyse Sende geç o zaman ally e :D
[/quote]
Wow oynayan insanlar 2 ye ayrılır HORDE olanlar yada olmayanlar.Ben HORDE olmaktan gayet memnunum diğer alternatifler beni ilgilendirmez ;)
[quote name='Nohutlupilav' timestamp='1292329327' post='282248']
hangi class duelin ortasında yada pvpnin durumuna göre buff deiştirio mesela ben kanat+marc of supremacy bastığımda normalde üstümde olan bok buffını 15 saniyeliğine bom a çeviririm ki bu bana 550 ap verir talentine verrisen daha fazla tabi kanat bitince tekrar gboka dönerim yada bg de 1 kişiye dalar ken Sor açaırm eğer kalabalık bi gruba girdiysek hemen sor u soc yaparım ki 3-4 kişiye aynı anda damage vururum bunun gibi yani paladinin az skilli olabilir ama(ki bence tam tersi)önmli olan o skilleri doğru zamanda doğru yerde kullanmak bilmem anlatabildimmi
[/quote]
paladin dışardan bakınca kolay gözükür 3 saldırısı var sıkışırsa balon açıyo vs vs denir oynadığınızda öyle olmadığını görürsünüz ha pve yapması kolaydır ama pvpde sürekli shieldim düşmesin aman seal mı değiştirsem adamda dot var mı lan repen atabilir miyim cleanse cleanse art açıldı mı laaan art nerdeee dedirtir insana ötesinde iyi bir grup paladini sağdaki soldaki arkadaşı fear stun vb magic debuff yemiş mi birinden bişi silebilir miyim işe yarar mıyım diye de düşünür ben bgde milletten fear sleep snare silmek için oraya buraya koştuğumu hatırlıyorum combatın gidişatına göre aura değiştirir paladin sözün özü öyle tırt kullanımı pvpsi kolay bi class değildir paladin öyle olsa kimse paladin kesemez ha ama iyi oynayanı vardır iyi oynamayanı vardır o yüzden + nohut + nightmarre
ayrıca paladin melee classtır bglerin ameleleridir melee classlar casterlar arkada kill kasarlar meleeler önde dayak yer
  • Author
İyisiyle kötüsüyle güzel bir başlıktı ve bu başlık benden başka birçok yeni başlayan kişinin yararına olacaktır diye tahmin ediyorum. Herkeze o güzel yorumlarından dolayı teşekkürler. Üşenmeyip buraya kendi fikirlerinizi yazdınız. Ve çokta yardımınız dokundu. Bundan sonra iş daha fazla oynayıp daha fazla keşfetmeye kalıyor artık. Herkeze iyi oyunlar tekrardan. Oyunda görüşürüz ;)
[quote name='ShadyRIDDLE' timestamp='1292322389' post='282230']
pvp içinde dostuna unending breath atmayı saçmalık olarak görüyorsan magelere karşı nasıl oynanması gerektiğini gösteren bi pvp rehberi okumanı öneririm kesin sen onu da gereksiz diye saymışsındır B)
[/quote]

"unending breath " dedigin spelli saymıyorum hadi.26 olsun senimi kırcam :) pvp de gereksiz abi ben görüyorum seni.. üzerinde senin o söledigin "unending breath" falan görmüyorum ayrıca...pvp rehberi okuyarak mı diziyosun sen o spelleri yoksa =))

Edited by engincel

[quote name='Exyt' timestamp='1292272372' post='282153']
Bizde böyle birşeyde elimiz boş durmuyoruz trinket açıp aoe stun atıp death coil basıyor ve succubusu peşine takıyoruz , tabiki bunun ardından immo + corrup + curse + conf + immo yapıyoruz büyük ihtimalle 2. immo cast olurken sen cloak açıyorsun ve bizde teleport olup uzaklara kaçıyoruz ve baştan başlıyoruz :D

Edit: Marvellous geçende öyle oldu holy paladin - feral druid vs resto druid - dk yaptık heralde bi 30 dk dan fazla sürdü :D en son yeter diyip çay koymaya gittim arkadaş hala beni healliyordu :D
[/quote]
sabaha kadar duel atabilirim seninle istediğin zaman :D öyle ezbere olmuyo karşındakinin yapcağı hamleye göre oynanıyo bu oyun. nedense warlocklar çok basit geliyo bana :)
[quote name='DissAble' timestamp='1292466625' post='282372']
sabaha kadar duel atabilirim seninle istediğin zaman :D öyle ezbere olmuyo karşındakinin yapcağı hamleye göre oynanıyo bu oyun. nedense warlocklar çok basit geliyo bana :)
[/quote]

bana da roglar patates geliyo nedense :P
[quote name='Shekoly' timestamp='1292466876' post='282373']
bana da roglar patates geliyo nedense :P
[/quote]
sonunda charına duel attırıp koskoca legionnaire cckyı yaban ellere vericeksin cem :D
[quote name='DissAble' timestamp='1292467043' post='282374']
sonunda charına duel attırıp koskoca legionnaire cckyı yaban ellere vericeksin cem :D
[/quote]

yaban el sensen duel atmaya gerek yok :D vereyim direk :P
[quote name='Shekoly' timestamp='1292467181' post='282375']
yaban el sensen duel atmaya gerek yok :D vereyim direk :P
[/quote]
heytt be :D al gençliğim senin olsun char bişey mi :P
[quote name='dementor' timestamp='1292336359' post='282264']
paladin dışardan bakınca kolay gözükür 3 saldırısı var sıkışırsa balon açıyo vs vs denir oynadığınızda öyle olmadığını görürsünüz ha pve yapması kolaydır ama pvpde sürekli shieldim düşmesin aman seal mı değiştirsem adamda dot var mı lan repen atabilir miyim cleanse cleanse art açıldı mı laaan art nerdeee dedirtir insana ötesinde iyi bir grup paladini sağdaki soldaki arkadaşı fear stun vb magic debuff yemiş mi birinden bişi silebilir miyim işe yarar mıyım diye de düşünür ben bgde milletten fear sleep snare silmek için oraya buraya koştuğumu hatırlıyorum combatın gidişatına göre aura değiştirir paladin sözün özü öyle tırt kullanımı pvpsi kolay bi class değildir paladin öyle olsa kimse paladin kesemez ha ama iyi oynayanı vardır iyi oynamayanı vardır o yüzden + nohut + nightmarre
ayrıca paladin melee classtır bglerin ameleleridir melee classlar casterlar arkada kill kasarlar meleeler önde dayak yer
[/quote]
retri pala melee dpsler arasında oynaması en kolay olanı, bglerde bolcana faceroll yapabilirsin, ama iş arenaya gelince özellikle 2v2de durum zorlaşır, wotlk retri paladinin 2v2deki geçerliliği diğer melee dpslere göre daha azdır, isteyen mmo champions ve elitist jerksten araştırabilir, tabi bu bölüm wotlk dönemi için geçerli, ha macro yazıp retriyi facerollerdan daha iyi oynayan yokmudur? tabiki vardır..

catalismde işler biraz değişti, arena bağımlılığı azaldı ama buna rağmen retri paladinin snare ve kite yemeye karşı aşırı zayıflığı var, zaten ccsi zayıf, iş yine heal atabilmesine kalıyo büyük oranda, ama heal atabilmeninde 2v2deki retri gecerliliğini şu anki mekaniklerle arttırabileceği tartışma konusu, rated bglerde öyle yada böyle yer bulur ama illaki arenada ilerlemek istiyorum diyorsan, retri paladin yerine git arms warrior aç derim,

Pvpde solo char diye birşey yok, pvp demek takım oyunu demek, 1v1 bile olsa her classın farklı bir classa karşı zaafiyeti var.
[quote name='engincel' timestamp='1292372121' post='282328']
"unending breath " dedigin spelli saymıyorum hadi.26 olsun senimi kırcam :) pvp de gereksiz abi ben görüyorum seni.. üzerinde senin o söledigin "unending breath" falan görmüyorum ayrıca...pvp rehberi okuyarak mı diziyosun sen o spelleri yoksa =))
[/quote]

Ben son 1 ayda yani son 30 gün içinde toplasan 3 yada 4 bg ye girmişimdir hangisinde sen mage olarak girdinde karşında beni saydığın spelleri atmamış olarak gördün :) Hadi hepsini geçtim sen usta bir warlock olarak! benim ordaki gereksiz spellerimi saymışsın birde söylesen ya neden gereksiz olduklarını. Ben ekranı olabildiğince geniş tutmak için uğraşırken neden koydum acaba o ekstra barları oraya :)
Oynamasını bilen bir warlock tüm classları rahatlıkla keser ama tabi cataclysm qeldihi için tek zorlıcak rakip paladin olur dierleri patates
sizler warlocku burdakı gibi peş peşe 5 fear atan bir clas sanmayın üst üste 2 fear üçüncü fear içinde 10 saniye beklemen gerekiyor burada o yok ne yazıkkı ki.
[quote name='marvellous' timestamp='1292514082' post='282442']
sizler warlocku burdakı gibi peş peşe 5 fear atan bir clas sanmayın üst üste 2 fear üçüncü fear içinde 10 saniye beklemen gerekiyor burada o yok ne yazıkkı ki.
[/quote]

orjinalde oynamadım tam olarak nasıl bilmiyorum ama burda var onun gibi olay. 3 kez atılabiliyor hatta 3. sü 2 sn sürüyor. Sonra belli süre atamıyorsun.
dün izlediğim duelde 5 kez attı cem raydi adi oyuncunun hatta 7 5 bile değil :D fear inf diyer skill chaos bolt adam dönerken tekrar fear :D

Edited by marvellous

[quote name='marvellous' timestamp='1292514619' post='282444']
dün izlediğim duelde 5 kez attı cem raydi adi oyuncunun hatta 7 5 bile değil :D fear inf diyer skill chaos bolt adam dönerken tekrar fear :D
[/quote]

hadi ya bozulmuş mu :D deniyelim bi ara oyunda
[quote name='marvellous' timestamp='1292514619' post='282444']
[/quote]

yok mehmet fear normal 3. ye yemiyor tekrar 10 saniye geçmesi lazım sıfırlanması için
yemin mi edeyim yaşar :D gördüm diyorum tek tek saydım diyorum achi kasmaktan ilgilenemiyosun ki :D
[quote name='Fatalfighter' timestamp='1292513736' post='282441']
Oynamasını bilen bir warlock tüm classları rahatlıkla keser ama tabi cataclysm qeldihi için tek zorlıcak rakip paladin olur dierleri patates
[/quote]

öhöhöh warlock kim le :P
En az rakibe sahip Dk ama iyi oynaman lazım yeni başlayan diyosan ve kolay diosan Paladin aç hiç olmadı balon hs yaparsın :D .Lockuda 3-4 tuşla oynayan arkadaş oynarsın ama bilen hiçbir clası kesemezsin benim bütün barlar açık yetmiodu addon yükledim anca :)

Edited by asan61