Jump to content
Posted
Benim cyberknight diye karakterim vardı hiç bi hack kullanmadım banlandım.Lütfen bi yardım edin yeminederim hack kullanmadım beddva diye çar açtım diyemi yani.

Featured Replies

olabilecek bir çözümü sohbet kısında yazdım oku istersen
  • Author
Tmm sorun çözüldü

Edited by Warius

konuyla alakası yok ama gintama size bi pm attım karşılığını alamadım :P
[quote name='Gintama' timestamp='1292341643' post='282285']
soyle bir sorun warki her hareketin bir karşılığı olur iyi yada kotu. reklamını yapptığınız server da size iyi oyunlart dilerim.
[/quote]

aha gm gördüm :lol:
[quote][color=#1C2837][size=2]aha gm gördüm :lol: [/size][/color][/quote]

+++ :D
  • Author
Gintama lütfen bari kaç günlük ban onu söyle
ben 1 ay içinde bir kaç kez rastladım bir kere cevap alabildim ve hala charımın gelmesini bekliyorum :angry:
  • Author
Gintama yusuf forum yaptırımları kısımında spawn ve reklamlar 3 gündür... diye yazmış 3 gün demi benimde sonra açılcak?
Banlandığında banı açması gereken yine yetkili bir gm üç gün ise cezan üç gün sonra bir gm gelip de banını kaldırırsa olur üç güne gm gelir mi dersen üç günde bir gm girmiyor foruma o yüzden dua etmeye başla ha bu arada reklamdan kasıt başka bir serverın reklamı mı o da tartışılır
Hadi eleştirsen,sövsen ban yesen "kaç gün sonra açılır?" diye sormanı anlarımda.R€kl@m yapıp ban yedikten sonra bunu sorduğun zaman biraz yediğin kaba tükürüp sonrada yalamak oluyor.(nasıl bir fantezidir :D )