Jump to content
Posted
Merhaba arkadaşlar, dünyaca ünlü yapılan bir çizgiroman karikatürü yarışmasında benimde çok yakından tanıdığım bir abim,arkadaşım katılıyor. Şuan ikinci sıradayız ve birinci olmamız için yardımınıza ihtiyacımız var. Birinci olan yarışmacı Stan Lee ile görüşme fırsatı yakalıyor. Lütfen zamanınızı ayırıp bize destek verirseniz çok makbule geçer.

http://bit.ly/cizgiroman Bu siteye girip sağdan facebook ile oy ver tuşuna basmalısınız.

Teşekkürler..

Featured Replies

birincilik değil de, sırf stan lee ile görüşebilsin diye oyumu verdim :} başarılar diliyorum.
  • Author
Çok Teşekkürler Orçun :)
  • Author
Teşekkür ederim :) oy verene,vermeyene herkese teşekkürler desteğiniz bizim için çok önemli.
ezemolu verdim sana
  • Author
eyvallah toprağum sağolasın :)
  • Author
teşekkürleeer :)
  • Author
Çok teşekkür ediyoruz :)
  • Author
Oylama bugün sona erdi dün gece birincilik için yarıştığımız hintli arkadaşımıza 500 oy fark atmışken bu sabah uyandığımızda bize 700 oy fark atılmışken bulduk tüm çabalara rağmen oy farkı 900 lere ulaştı ve yarışmayı binlerce kişi arasından 2.olarak bitirdik. Oylama sonuçları 3 Mart'ta açıklanıcak. Destekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar :)