Jump to content
Posted
Paypal Hesabı olmayan fakat yardımcı olmak isteyen arkadaşlar için Banka Hesap Numaramız

Banka: Garanti Bankası
Şube: Ümraniye
Hesap Türü: YTL
Şube Kodu: 165
Hesap No: 6676288
Alıcı: Serkan BOZDAĞ
IBAN: TR82 0006 2000 1650 0006 6762 88

Açıklamaya - "Wturk - Nickname" yazarsanız donate olarak siteye elle eklerim.

Bankalardan Havale yapmak pahalı olabiliyor o yüzden ikinci bir alternatif olarak PTT BANK bilgilerimizide ekliyorum burdan para yollamanin masrafı 1 TL

Banka: PTT Bank * Postahane
Hesap Türü: Posta Çeki
Hesap No: 5944925
Alıcı: Yusuf YANIK

Featured Replies

saolasın kaptan
Heh şöyle walla ya neydi o paypal saçmalıgı en iyi yöntem bu işte 1 lira fazla filan ama basit :lol: :D :D
Çok sevindim Wt Halkı Lütfen Kampanyaya Gereken Duyarlılığı Gösteriniz Sevgiler Saygılar... Wt
  • 3 weeks later...
serverın son durumu ne yetkili biri bi bilgi verirse eyi olur

bide lazım olanlar için torrent linki Wow 3.3.5a'ya kadar yükseltilmiş : http://torrents.thepiratebay.org/6163279/World_of_Warcraft__Wrath_of_the_Lich_King_3.3.5a_%2812340%29.6163279.TPB.torrent

Edited by asann61

arada bir ne kadar oldu ne kadar eksik var bilgi verinde bizde ona göre hızlandıralım
[quote name='Gouki' timestamp='1300127571' post='284063']
para verip orjinalde oynamak dururken ayda bir çöken bir serverda parasını harcamayı düşünen yoktur herhalde
[/quote]

adamın asabını bozmayın, kimseden ne para istedik ne bişe yardım etmek isteye,n burda oynamak isteyen arkadaslar cıkınca bu yolla anca bize ulasırsın dedik. kusura bakmayın ama arada su yardım edelim, ne yapalım acaba diyen arkadaslar olmasa bende senin gibi adamlar için para almadan ustune bide tonla para verip durmadan cıkan sorunlarıyla ugrasıp durmazdım zaten.

bi tarafınıza mı dokundu bu baslık da kalkıp bole bi yorum yaptınız. ki soruyorum sana bu server ayda bir ne zaman coktu gereksiz herif.

boyle adamlarda mı oynuodu bu serverde cok seviyemiz dusmus bizim farkında olmadan.
[quote name='tekrarla' timestamp='1300134283' post='284065']
arada bir ne kadar oldu ne kadar eksik var bilgi verinde bizde ona göre hızlandıralım
[/quote]
http://www.wturk.com/donate/

yada yukarda donate sekmesine tıklayıp baka bilirsiniz
  • 4 months later...
  • 3 weeks later...
Gintama sanada şaşıyorum bazen kaale alınmıcak kişiler için moralini bozuyosun sadece boşver bizbize yeteriz buraya bağlı olan kişileri ne bi başkası koparabilir nede yardımına engel olabilir rahat ol
:D ya orda baktımda gereksiz tepki vermişim ama stress bi dönemdi o. server kapanmış zorla açmışız geri ki ne yusuf ne benim ne de diğer gm arkadaşlarımın tekrar açıcak halimiz yoktu o zaman , bir kaç arkadaşımız çıkıpda wt kaybolmasın bizde destek veririz demeseydi ki hala destek veriyorlar sağolsunlar wt şu an oyuncularının yardımıyla ayakta duruyor, gerçi bu ayı atlamış arkadaşlar(herkesin sıkışık olduğu aylar olur ), bu ayı ben hallettim :D
Bu ay gerçekten sıkıntı oldu bendede önümüzdeki aylarda devam edicez herzamanki gibi bu kadar kişi bi serverı ayakta tutamazsak ayıp bize derim
  • 3 weeks later...