Jump to content
Posted

Merhaba arkadaşlar yeni olduğum söylenemez 1 senedir üyeyim ama neredeyse siteye vede Wow a hiç girmedim daha doğrusu giremedim ve oyuna gerçekten girmek istiyorum ama malesef...

Nasıl olucak rehberi var ama onda linkler kırık.

http://www.wturk.com/topic/38868-sorularynyz-ve-cevaplarynyz/

Sizden tek birşey istiyorum oyuna nasıl girilir.

Hangi versiyonu yüklemeliyim en son versiyon hangisi gibi.

Bana bu konu altından ayrıntılı bir şekilde anlatacak biri var mı?

Featured Replies

wowun ilk oyunu + burning crusade + wrath of the lich king cdlerini bi arkadaşından rica ediceksin veya cdci tanıdık varsa hemen çektirceksin, internetin iyiyse indirceksin torrenttan falan.baya büyük boyutlardadır arkadaş ve cdci tavsiye edilir. hatta orjinal oynayan arkadaşların varsa onların cdleri de işe yarar ben öyle yaptım. her yerinde yazar zaten engb,enus olmak üzere 2 versiyonu vardır. biri ingiliz ingilizcesi yani great britain diğeri amerikan ingilizcesi yani united states anlamına gelmektedir :D hangi versiyon ise ona göre patchlerini bulucaksın, zaten sitelerde hep 3.3.0 to 3.3.2 tarzında olur, sendeki versiyona göre "from&to"lardan baka baka 3.3.5a versiyonuna kadar yükselticeksin. oyunu kurduktan sonra patchlerde sıkıntı yaşarsan linklerde yardımcı da olabilirim. 3.3.5a versiyonuna yükselttikten sonra oyunun içinde realmlist.wtf diye bi dosya olucak onu metin belgesi ile açıp bu serverın realmini kopyala yapıştır yapıcaksın, oyuna girip acc ve şifreni yazdıktan sonra istediğin ırk ve classı seçerek oyuna başlayabilceksin :) benim wow klasörüne baktım 19.1 gb. işlemler biraz uzun sürücek ama uğraştığına değecek :)
  • Author
Teşekkür ederim ayrıca bende oyun yüklü ama son patchine kadar.Yani Cataclysm 4.0.6 Peki burdan itibaren ne yapıcam?

Dostum Yanlış yapmışın yaa burdaki versiyon 3.3.5a yani cata ile giremezsin oyunu silip yeniden kurman lazım

3.3.5a versiyonu yapman lazım

4.0.6 ile giremezsin ve auto update yapma direk seni 4.0.1 götürüyor

Manuel yapman lazım

Edited by Snoopboy

Vayyy arkadaş yalovalı :D şöle yapıosun lk yi yüklüosun. 3.x.x oluou version sonra launcher i açıosun 3.3.5 a olana kadar indirio 3.3.5 i gördünmü abi ?? bırakıosun indirmeyi cancellion. sonrasında da oynunu oynuosun bi güzel :D
  • Author

Vayyy arkadaş yalovalı :D şöle yapıosun lk yi yüklüosun. 3.x.x oluou version sonra launcher i açıosun 3.3.5 a olana kadar indirio 3.3.5 i gördünmü abi ?? bırakıosun indirmeyi cancellion. sonrasında da oynunu oynuosun bi güzel :D

Teşekkürler.

Sende mi Yalovalısın?

• Author
realmlist.wtf nin şu anda kullanılan ipsi kaç peki ?

Edited by koas77

• Author
Şimdide oyuna girdikten sonra tam karakter ekranı gelicek uptade atıyo (bitiğindede patch required diyor) cancel diyorum oyunun ana menüsüne tekrar dönüyor

Sevgili kardeşim reamlist orjanlin realmlisti olması lazım kontrol et bi

enus ve engb ise ordaki relmlisti değiştirmen lazım 3.3.5a yaptıysan problem yoktur remlisti kontro et bi

• Author
Evet kontrol ettim ve hatta değiştirmiştim bile ama oyuna girmiyo içinde yazanlarda şunlar : set realmlist 95.211.21.223

Edited by koas77

Evet kontrol ettim ve hatta değiştirmiştim bile ama oyuna girmiyo içinde yazanlarda şunlar : set realmlist 95.211.21.223

Launcherde girmiyosun dil mi ? wow.exe bi dene istersen

lıck kıng ı yukledıkten sonra eger launcher dan acarsan 3.x.x te olsa versıyonun dırek 4.x.x e update edıyor.sen yıne 4.0.1 e update etmıs olabılırsın kontrol et derım ben
  • Author
Hayır versiyonun 3.5.5 (12340) ve uptade atmadı ayrıca realmlistite ayarladım set realmlist 95.211.21.223 die genede olmuyor. Ayrıca oyunu wow.exe den açıyorum launcher den değil.

Hayır versiyonun 3.5.5 (12340) ve uptade atmadı ayrıca realmlistite ayarladım set realmlist 95.211.21.223 die genede olmuyor. Ayrıca oyunu wow.exe den açıyorum launcher den değil.

Peki kardeşim o zaman şöyle yapalım... u torrnet programını yükle....ve alttaki linki indirmeye başla

toplam 165 gb Wow 3.3.5a

Worl Of Warcraft 3.3.5a

Edited by Snoopboy

• Author
Teşekkür ettim link için indirmeye başladım. Sanırsam bu kurulmuş hali ayrıcada 3.3.5 ve realm ayarlanmış olucak tekrar sagol.

evet herşey Hazır içinde sadece reamlisti değiştirip oyuna gireceksin... başka birşey yapmana gerek yok

başarılar

• Author
İnanmıcaksın ama yine olmadı. Reallistide ayarladım ama yok aynı sorun.Bu arada realm listte ne yazması gerekiyor ? set realmlist 95.211.21.223 mi? Eğer oysa ben onu yaptım girdim ama olmadı.

İnanmıcaksın ama yine olmadı. Reallistide ayarladım ama yok aynı sorun.Bu arada realm listte ne yazması gerekiyor ? set realmlist 95.211.21.223 mi? Eğer oysa ben onu yaptım girdim ama olmadı.

selam kardeşim ben msn adresimi vereyim istersen uzaktan bağlanıp yardımcı olmaya çalışayım istersen?

Olur istersende Team viewerdanda bağlanabilirsin.

Ok yasarbudak@hotmail.com ekle hemen halledelim kardeşim