Jump to content
Posted
ID ve password'u yazınca success şeklinde giriyorum fakat girince sanki server kapalıymış gibi type'ın altındaki pvp kısmı kırmızı,realm seçiyorum gene kırmızı. Önceden böyle olduğunda server'a restart çekilmiş oluyordu fakat şuan server online,acaba sorun güncellemelerdemi yoksa farklı bir problem mi var,yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler...

Featured Replies

Realmlistini kontrol et büyük ihtimal o yüzdendir.
  • Author
realmlist'imde sorun yok 2 tane ID'm var birinde oyuna bağlanıyor,yalnız giremiyorum,diğerinde wow-europe support kısmına bak diyor,cevabın ve yardımın için teşekkürler...
  • Author
küfürle alakalı olcağını sanmıorum zten burdaki herkes saolsun yardımcı olmaya çalışıo :) uzun zamandır grmedim blki atılmışımdır die düşündüm bide oyun versionum 3.3.3 ( 11723 ) 3.3.5a patchlerdede hata verio,launcher'dan açtığımda direk 4xxx'e geçmeye çalıştı bnde iptal ettim,netten 3.3.5a engb patch buldum diğerleri de gb olduğu için onu indirdim,onu tkladığımdada the localization.xml gibi bir hata veriyor,cevaplarınız için teşekkrler...
  • Author
cevaplayan yardımcı olan herkese teşekkrler,sanırım sorun patch'deymiş,localization hatasını da patch'i masaüstünden çalıştırınca oldu,umarım böyle bir hatayla karşılaşan başka biri bir daha ben kadar uğraşmaz burdan okur :) tekrar çok teşekkürler :)