Posted April 20, 201114 yr Orjinalde oynuyorum. Hem maliyetten hem TBCyi özlediğimden wturk e dönmek istiyorum. Aktif oynayan sayısı ne kadardır, yoğunluk nedir? buna göre geçicem..
April 20, 201114 yr dostum tbc değil wotlk oynanıyor serverda, hatta tam olarak sürüm 3.3.5.12340 aktif oynayan sayısı hakkında hiç yorum yapamam, hiç incelemedim.
April 20, 201114 yr Author dostum tbc değil wotlk oynanıyor serverda, hatta tam olarak sürüm 3.3.5.12340 aktif oynayan sayısı hakkında hiç yorum yapamam, hiç incelemedim. kontrol panelindeki Client Type ne o zmn? ordan TBC yi ya da WOTLK i seçince ne oluyo?
April 21, 201114 yr kontrol panelindeki Client Type ne o zmn? ordan TBC yi ya da WOTLK i seçince ne oluyo? tbc sectigin zaman o phase'e gore sekilleniyor oyun mesela horde icin soyluyorum; orgrimmar onunde borean'a giden gemi normalde sagda olmasi lazimken, tbc sectigin zaman orda degil gemi, gemiye bindigin kule bile gorunmuyor. userlari gorebilirsin ama. o konuda sikinti yok. fakat northrend'e gidemezsin. seni cekemezler. ve levelin 70 de durur.
April 21, 201114 yr Author tbc sectigin zaman o phase'e gore sekilleniyor oyun mesela horde icin soyluyorum; orgrimmar onunde borean'a giden gemi normalde sagda olmasi lazimken, tbc sectigin zaman orda degil gemi, gemiye bindigin kule bile gorunmuyor. userlari gorebilirsin ama. o konuda sikinti yok. fakat northrend'e gidemezsin. seni cekemezler. ve levelin 70 de durur.yani tbc gibi oynuyosun oyunu wotlk gelmemiş gibi oynuyosun ama etrafta dk görebiliosun sadece sen öyle oynuyosun.peki bunun avantajı ne? niye tbc seçilsinki bu durumda char lar arası eşitsizlik olur tbc oynayanla wotlk oynayan arasında. bide bu arada asıl nokta olan kullanıcı yoğunluğu hakkında da bir bilgi verebilirmisiniz?
April 21, 201114 yr yani tbc gibi oynuyosun oyunu wotlk gelmemiş gibi oynuyosun ama etrafta dk görebiliosun sadece sen öyle oynuyosun.peki bunun avantajı ne? niye tbc seçilsinki bu durumda char lar arası eşitsizlik olur tbc oynayanla wotlk oynayan arasında. bide bu arada asıl nokta olan kullanıcı yoğunluğu hakkında da bir bilgi verebilirmisiniz?bir girip bak derim ben en iyi o şekilde anlarsın
April 21, 201114 yr yani tbc gibi oynuyosun oyunu wotlk gelmemiş gibi oynuyosun ama etrafta dk görebiliosun sadece sen öyle oynuyosun.peki bunun avantajı ne? niye tbc seçilsinki bu durumda char lar arası eşitsizlik olur tbc oynayanla wotlk oynayan arasında. bide bu arada asıl nokta olan kullanıcı yoğunluğu hakkında da bir bilgi verebilirmisiniz? mesela anasehirlerde "xp alimini durdur" diye vendor var bir tane. yani atiyorum hangi leveldaysan mesela 20 leveldasin, xp alimini durdur vendoruna gidiyorsun durduruyorsun, 21. levela cikamiyorsun. Bl!zz koymussa bir nedeni vardir. belki o levellarin hastasi vardir veya ne bileyim nostalji istiyordur. zaten onun icin "opsiyonel" bu tarz seyler. istemiyorsa yapmaz player, istiyorsa yapar. bu kadar :) ama dk gorebiliyor mu bilmiyorum, belki de goremiyordur denemek lazim.