Posted May 21, 201114 yr ben bugün wow ve tbc indirdim woltk war onu da indirip öyle mi patchleri yüklemem lazım yoksa 3 ünü yükledikten sonramı kısacası lich kingi yüklemem lazım mıwow statusta 4,06 gözüküosunuz server detailsde fakat burda 3.35 diye gözüküyonuz bi yardım
May 21, 201114 yr ben bugün wow ve tbc indirdim woltk war onu da indirip öyle mi patchleri yüklemem lazım yoksa 3 ünü yükledikten sonramı kısacası lich kingi yüklemem lazım mıwow statusta 4,06 gözüküosunuz server detailsde fakat burda 3.35 diye gözüküyonuz bi yardımÖnce wow, sonra tbc, sonra woltk'u yükle. Ondan sonra patchleri yükle. Server sürüm 3.3.5
May 21, 201114 yr Author peki 3 ünü ayrı klasörleremi yükliycam yoksa hepsini aynı klasöremi ve hangi launcherle patchleri yükliyceğim launcher fark edermi?
May 22, 201114 yr http://www.wturk.com/topic/68394-patch-required/konuya bakarsan orda bi arkdasimiz link vermis ordan isini halldebilirdsin
ben bugün wow ve tbc indirdim woltk war onu da indirip öyle mi patchleri yüklemem lazım yoksa 3 ünü yükledikten sonramı kısacası lich kingi yüklemem lazım mı
wow statusta 4,06 gözüküosunuz server detailsde fakat burda 3.35 diye gözüküyonuz bi yardım