Jump to content
Posted
yenı yenı olaylar cıkıo servar da yenı sunucu ya gecılmıs guzel hos ama ıtemler gıtmıs oyuna ara verıoz neler ıle karsılasıoz suna bı cozum bulunsun artık her servar a gırdıgımız de ıtemler ve skıll ler calısmıo. Artık kım ılgılenıyor ıse karaktere ıtemlerı gerı vermek ıle ılgılı beklıyorum.. Karakter ısmı merak ederlerse gm ler Hord Naturell

Featured Replies

dostum sm ler zaten haksız yere kazanıldı diye silindi geri verilecek ama gm lerden ricam ne ss si istiyorsunuz açık bi şekilde söyleyin ki bizde ona göre hazırlıgımızı yapalım kestiğimiz bosların mı? , sm ile alınana ss mi hiç bir bilgi verilmedi buna açıklık getirmenizi rica ediyorum

shadormorn nedir la :D

soapdkasopdk

Sırf meraktan soruyorum, Hangi guilddesin? kaç kez iccye girdin?
  • Author
Alemci o kdr çok gırdım kı ınan sayamadım zamanında ismi lazm deil arkadaşlar ıcın gırıyorduk merak edıyorsan belkı snn ıcın bıle gırmısıztır hatırlamıom..

Alemci o kdr çok gırdım kı ınan sayamadım zamanında ismi lazm deil arkadaşlar ıcın gırıyorduk merak edıyorsan belkı snn ıcın bıle gırmısıztır hatırlamıom..

Peki özür dilerim o zaman. Teşekkür ederim bana yardım ettiğiniz içinde ;)

Shadowmournelerini geri isteyenler SSleri gintamaya vericek o ilgilenecek shadowmourne ile. SSler bossların ssleri olacak.
Huseinhan zaten legal yol ile bu itemi elde edenler itemlerini geri alacaklar. Bu konudaki sıkıntın nedir onu anlayamadım. Eğer legal yoldan aldı isen itemini elbette geri alacaksın tasalanmana gerek yok :)
  • 1 month later...
benim yüzügü biri çalmış amma