Posted May 24, 201114 yr sa en kolay exp nerde kasabilirim oyunu yeni yükledim 2,5sate anca 7lvl oldum elywyn foreste ksıom kimse yok kendimi yanlız hisediyom:)
May 24, 201114 yr south parktaki gibi domuz kesmek yerine quest yap bence. ha zaten quest yapıyorum diyorsan 2,5 saatte lvl7 için en azından 2 saat afk olmak lazım.
May 24, 201114 yr 2.5 saatte 7 level idealdir. Kendini oyuna kaptırmazsın, arada balkona falan cıkarsın, yemek yersin, alt tab yapar gazeteni okur kahve içersin. İyidir iyi. Ha level kasmak istiyorsan görev yapmalısın.
May 24, 201114 yr Kardeşim öncelikle hoş geldin.. world of Warcraft k.o yada benzerleri gibi değildir. Oyunun sağlam ve köklü bir hikayesi ve buna bağlı giden questleri yani görevleri vardır. Bu görevleri yapmak sureti ile en kısa sürede hızlı lvl kasabilirsin. Zira mob kesmek ve benzeri faliyetlerle zaman harcamak sana lvl elbette getirecektir ama söylediğin gibi 2 saatte 7 lvl gibi komik bir durum meydana çıkartacaktır.
May 24, 201114 yr Author teşekürler ben dotadan wow geçtim meraktan ayrıca son bekçi ve büyük şefide bitirdim orj tişörtünü bile aldım bide wow deniyim dedim fakat bugün serverda char actım mage ve etrafımda başka oynıyan göremiyince acaba ben mi hata yapıyorum dedim:) dotanın orj gecmek istiyorum eurobatle sarmıyor ancak orjinal cdlerini bulamıyorum :( bende wow pvp takılam dedim 3 gündeindirdim fll pc acık şekilde 100kb /saniyede download hzıı olunca:) nese ben questleri yapmaya başlim ozaman saolun iyi oyunlar hepinize
May 24, 201114 yr K.o'da var mı bilmiyorum fakat WoWda guildler var. Bir guildin olursa emin ol oyundan daha cok zevk alırsın. Ally veya Horde hangi ırk oldugunu bilmiyorum fakat ally isen Nickini yaz buradan oyun içinde ben sana ulasıp elimden geldiği kaadr yardım ederim.
May 24, 201114 yr K.O da guild var ama adı clan :) ve onlar mob keserek lvl kasıyorlar partıler oluşturup. Ha şu anda bir değişiklik varmı bilmiyorum ama öyleydi en son :)
May 24, 201114 yr Bro o degilde server gitti galiba ? :) tam oyuna gireyim dedim connect diyor gerisi yok ?
May 24, 201114 yr Yok sen her zaman online olursan sanırım server buna alışabilir server alışık değil sanırım mevzu bu :D
May 24, 201114 yr Bu arada artık ben yaatayı en ıyısı :D Yarın iş var :) Heerkeze iyi geceler arkadaşlar :)
May 25, 201114 yr dota akşam oyunda olabiliyorsan lvl kastırabilirim hem bu arada wow ile ilgili bilgide verebilirim benim içinde değişiklik olur. İyi oyunlar
May 25, 201114 yr Author olur fakat suan servera giremiyorum server online değilmi?conected diyip kalıoyr
May 30, 201114 yr slm arkadaşlar ne zamandır oyuna girmiodum, ama son iki gündür deniyorum fakat oyuna giremiyorum connected diyo sonrasında login server down yazısı ile karşılaşıyorum nedenini bilen varsa bi yardımcı olabilirmi_?
May 30, 201114 yr kardesim realm adresi degisti senin realm adresin eski sunucuya gore ayarli kalmis olabilirmi ?