Jump to content
Posted
Ben bu sunucuya yeni başladım daha önceden orijinal sunucuda oynuyordum. Hevesle bir karekter açtım ama level almak çok sıkıntılı. Arkadaşlarıma tavsiye ediyorum ama onlarda lvl kasmak istemediklerinden gelmiyorlar. Demek istediğim şu Her ırkın başlangıç noktalarına bir npc vendor konulsa ve bunlar bedavadan heirloomları verse oyunun kasması daha zevkli olacaktır. bu sayede arkadaşlarımda belkide doğuştan heirloom olan bir sunucuda kasmak isteyebilecektir

Featured Replies

• Author
heirloom bana göre bir playerın oynama şevkini arttırır. düşünsenize bir öyle tırıs tırıs kasana kadar heirloom olan bir player sanki üstünde legendary varmış gibi rahat ve hızlı bir şekilde kasar. Ben orijinal serverda 1-85 lvlı tam bir ayda kastım heirloom sayesinde
dün bir arkadaş heirloom almıştı cloak, bende alıcam nerden aldın dedim de bozukmuş yazdığı statları vermiyormuş usta

heirloom ne acaba itemmi?

Level 1'den 85'e kadar kullanabileceğin, üzerindeki statlar her level'da belli oranlarda artan bir item türüdür.

Level 1'den 85'e kadar kullanabileceğin, üzerindeki statlar her level'da belli oranlarda artan bir item türüdür.

hmm güzel bişeymiş bişey ozamn bizede lazım :)

• Author
mesela guild vendordaki heirloomların fiyatı 1200g onları ücretsiz olabilir. oyuna sıfırdan başlayan birisi için çok sıkıntılı gerçekten çar kasmak