Jump to content
Posted
Herkese selamlar bende WT kervanına yeni oyuncu olarak katılmak istediğimi belirtmekle beraber forumda araştırdığım fakat yanıtını bulamadığım bir mevzuyu burada bilgisi olan arkadaşlara sormak isterim.Worgen ırkı ile başlamayı düşünüyorum ama cata ya geçişin yeni olduğunu bildiğim için bu ırkın durumu nedir merak ediyorum (başlangıç bölgesi vb.) Şimdiden teşekkürler.

Featured Replies

basşlangıc bolgesındekı gorevler calısmıyor dırek zaten 80 den baslıyor baslangıcta sw ye dalarana portallar var orda traın olabılıyorsun sonrasında ıtem kasmak ıcın ıster 80-85 arası yerlerde kasabılırsın ıstersen Notherland da 72-80 arası kasarsın hem ıtem hemde 2 level atlarsın oyuna gırdıgınde bır arkadasdan 100 gold borc ıste bınek almak ıcın traınler bedava su anda sımdılık bunlar sanırım
Worgen ırkının bütün qları wt de stabil olarak çalışıyor. Tek tek denedim hepsini. sonundaki video da gayet güzel :)

Edited by nomak

• Author
Cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ederim q ların çalışıyor olması güzel beni cezbeden de o sondaki videoya kadar olan lore kısmı :) running wild da worgen lara has bişey olsada o kadar dert edilecek bir durum değil en kısa sürede aranıza katılacağım tekrar teşekkürler :)
  • Author
Arkadaşlar bir konuda daha bilgi almak istiyorum sizlerden talent konusunda minimum sıkıntı yaşayabileceğim class ismi söyleyebilir misiniz bana acaba ben worgen warrior la başlayıp lvl 55 den sonra DK ya geçiş yaparak DK oynamak istiyorum ne dersiniz?

Arkadaşlar bir konuda daha bilgi almak istiyorum sizlerden talent konusunda minimum sıkıntı yaşayabileceğim class ismi söyleyebilir misiniz bana acaba ben worgen warrior la başlayıp lvl 55 den sonra DK ya geçiş yaparak DK oynamak istiyorum ne dersiniz?

Dk blood talenti fena değil unholy ve forst ıse bıraz sıkıntılı. Krıtık talentler ya hıc yada dogru calısmıyor. Tam hakim değilim gene de. Benden daha bilgi dklar sana daha iyi açıklamalar yapacaktır umarım.

Edited by nomak

• Author
Teşekkür ederim cevap için bir söyle bir durumum var benim Wotlk a kadar olan tüm wow larım enGB idi şimdi elimde olan cataclysm ise enUS bu durum bana sıkıntı yaratırmı acaba bana yaratacak gibi geliyor ama :) fikrinizi almak isterim