Jump to content
Posted
Bilgi almak istediğim durum başlıktan da anlaşılacağı üzere bende olan enUS cataclysm enGB olan wotlk in üzerine yüklediğimde serverda oynamamda bir sıkıntı teşkil eder mi ya da patching de? Worgenlar ile ilgili açtığım topicde bu soruyu dillendirdim ancak yeni olduğumdan teknik bir forum hatası yaptım heralde (sorunun worgen lar ile bir alakası yok çünkü :) ) yeni bir başlıkta sizlere tekrar sormanın uygun olduğunu düşündüm.Bilgilendirirseniz sevinirim.

Featured Replies

Eskiden Enus oyunla Engb serverlara girilmiyor diye biliyordum ama wotlk de Enus oyunla Engb serverlara girinebiliniyordu.Cataclysmde de giriliyordur sanıırm Engb enus farkı olmuyor artık serverlarda.
valla bende işin içinden çıkamadım aynı sorun bende de vardı sonunda bi cafeye gidip ordan aldım oyunu komple hdd ye :)
  • Author
evet sıkıntı yaratıyormuş deneyerek öğrenmiş oldum installer in oluşturduğu world of warcraft klasöründe hem enGB hem de enUS seklinde data dosyaları oluştu :) bunun dışında oyun wow.exe dosyasından açmaya çalıştığımda baya bir bekledikten sonra login ekranı klasik wow teması ile açıldı ancak sol üst köşede cataclsym yazıyordu kısacası işler baya bi karıştı :) en sağlıklısı enGB ise enGB enUS ise enUS devam etmekmiş :) yine de cevap veren arkadaşlarıma teşekkür ederim
ama engb sürümü bulmak çok zor ben bulamadım açıkçası o yüzden cafe çarem oldu :)
  • Author
Teşekkürler linkler için bakalım bende bir tane almanca sürümünü bulmuştum almanca ama EU olduğu için içerisinde enGB falanda vardı onu indiriyorum bakalım inş oldururuz :)
  • Author
Arkadaşlar patching de büyük bir sıkıntı yaşamaktayım yardımcı olursanız çok memnun olurum 4.0.0 dan 4.0.1 e kadar file lar .exe şeklinde idi kolayca yükledim ancak baktım ki tüm sitelerde 4.0.1 den 4.0.6 ya kadar olan tüm patch ler mpq dosyası şeklinde nasıl patchin yapılacağını araştırdım bunun üzerine .mpq dosyalarını wow-patch şeklinde adlandırıp world of warcraft klasörüne kopyalanıp blizzardupdater.exe nin çalıştırılması söyleniyordu bunuda yaptım fakat bu sefer karşıma şu şekilde bir hata geldi "The file patch.cmd in archive "C\:Users...wow-patch.MPQ" could not be opened because an error 2 occured" bunun üzerine adeta bir çıkmaza girmiş durumdayım bir çıkış bulamadım acil yardımcı olabilirseniz çok sevinirim