Jump to content
Posted

Arkadaşlar bildiğimiz üzere gerek online sayısının düşmesi sebei ile gerekse drop sorunları nedeni ile mesleklerin kasılabilmesi için gerekli olan bir çok itemin temin edilememe gibi bir sorunumuz var. Bu sorunu en basit şekilde absorbe etmemiz için bu gibi malzemelerin auctioneer aracılığı ile satışa sunulmasına karar verdik. Şöyleki ihtiyacı duyulan malzeme ismini bana pm yolu ile bildirirseniz o akşam malzemeyi ah den satın alabileceksiniz. Lakin her isteneni ekleyemeyebilirim. İstekler öncelikle tarafımdan araştırılacak ve gerçekten temin edilemiyorsa satışa sunulacak. satışa sunulan malzemeleri bu başlık altındada paylaşacağım.

İyi Oyunlar..

Featured Replies

Alchemy tranier'ın öğretmesi gereken trinketleri öğrenemiyoruz. Aurel diger gmler versin demişti yaklasık 2 hafta önce :D
  • Author
Tamam tam ısmını pm atarsan bana bır kac saat sonra eklemıs olurum şımdı cıkmak uzereyım cunkı eve gıtmelıyım :)
  • Author
Bu arada ahlerde ally horde sorunu var arkadaşlar ally karakterle ekledıgımı horde oyuncular goremıyorlar. Ben ekleme yaptıgım zaman ıkı tarafada ayrı ayrıekleme yapmak zorundayım. Dolayısı ıle arada gecikmeler yaşanabilir şimdiden kusuruma bakmayın. Sonra hordeye satıosn allye neden satmıosn yada tam tersi mevzular yaşamayalım :)
bazı uyanık arkadaşlarımız sizden ah vasıtasıyla alıp daha sonra faiş fiyata satmasını engelleyebilirseniz güzel bir düşünce :D
  • Author
Sürekli ah ile çalışacagım ıcın bunu tespıt etmem uzun sürmeyecektir :) benım koydugum fiyattan daha fazlasını koyanı tespıt ettıgım anda bır daha o malzemeyı eklemem. Kaybeden her zamankı gibi insanların kendisi olur :) Ha onu ben ürettim istediğim fiyatı yazarım diyorsa üretilememe sorunuda hallolmuş demektir bir daha benim eklememe gerek kalmaz :) İki şekildede eklemeyi bitiririm :)
Konu başlığı "meslek malzemeleri" olduğu için bir post da ben atayım istedim. Sanırım herb sıkıntısını çözerken bir çakışma meydana geldi ve bar kaç hafta evvel "SholazarBasin"de topladığımız "Saronite" ve "Titanium" madenleri nerdeyse tamamen kayboldu. Evham yapmadan evvel taşınmış olabilir diye olası başka mekanlara da baktım ama orada da yoklar. Herb sıkıntısı ile uğraştığınızın farkındayım ama bunun ile de ilgilenebilir misiniz?

Edited by Juniour

• Author
Elbette yazımdada belirtmiş olduğum üzre sırada yer vereceğim sorun mining olacak. Hatırlatman için teşekkür ediyor iyi oyunlar diliyorum.
  • Author

Şu ana kadar Auctioneer aracılığı ile satışa sunulan malzemeler aşağıdaki gibidir..

[black Pearl]

[Runed Copper Rod]

[Alchemist's Stone]

[Runed Fel Iron Rod]

[Runed Golden Rod]

[Runed Silver Rod]

[Enchant Boots - Haste]

[Chaos Orb]

Enchant itemlerinin makul vemantıklı olanlarını yeni yeni eklemeye başlayacağım. Bunun yanı sıra mesleklerınızı ılerletmek ıcın gereken fakat bulamadıgınız malzemelerın tespıt edılmesı durumunda pm yolu ıle durumu bana bıldırmenız lıstemızın guncellenmesınde katkı saglayacaktır. İyi Oyunlar..

chaos orb koydum dedin bizde aldık ama ne işe yaradığını bilmeden. soulbound oluyo kimseyede veremiyoz. gitti paracıklar :P

benim işime belki yarar ilerde o mesleği kasarım meslekler düzelirse.

Chaos Orb 359 ve 346 lvl itemleri yapmaya yarayan ve 5hc'lerden düşen bir malzeme, Item yapabilen (Blacksmithing - Engineering - Leatherworking - Enchanting gibi...) mesleklerde gerekli olan bir malzeme..meslek seviyesini 525 yapana kadar ihtiyaç duyulmuyor zaten ama o noktadan sonra da "ah bi Chaos Orb olsa da epic item yapsam." dedirten bir malzeme :)

ya gm gelir bende fazlasını alır ya da ben sırayla bu meslekleri kasarım :) goldlarım boşa gitmesin.

yaklaşık 100 tane aldım galiba.

hep alc kastığım içun ihtiyacım olmadı 20 tanesi 150 gold.

valla beni bağlamaz ah koymuşsun açık arttırma 15 kişi online ken aldım 150 kişi olunca 1k golda satarım o kadar saklıcaz itemi.

ya da tekrar koysun ah ye.

• Author

Arkadaslar elbetteki olusturdugum her bir item kendine bir kod numarasi alir. Ve elbetteki Endora buckod numaralarini kayitli tutuyor. Arkadadimizin dusunebildigi bu durumu cok daha oncesinden dusunup onlemimi aldim. O itemler oraya sizler daha fazla zorluk cekmeyin diye ekleniyor. Benim size karsi olan bu iyimser tavrimi kotumser ve cikarci bir tavirla karsilarsaniz beni kusturursunuz. Ne ben kuseyim nede siz vermeye calstigim hizmetimden mahrum kalin. Ahden alinan orblar soul oldugundan sorun teskil etmeyecektir. Lakin herhangi bir sebeple, herhangi bir sekilde benim ekledigim item ile ticaret yapmaya calisan gozume gorunmesin. Tespiti halinde geregini yapmaktan kacinmam, az cok tanistik :) İyi oyunlar dilerim.

siz ah e koyduktan sonra herkes saldırdı bende bişey var diye aldım ilerde lazım olur diye aldım ama 100 tane aldım. 1000 gold eder.

sonra başkasına lazımmış istedi benden veremedim.

goldun bi önemi yokta ihtiyacı olana veremiyoz o kötü bence. gm çağıralım dedik çıkmıştı oyundan.

fazlası ben oyunda iken alabilirsiniz benim bi işime yaramıyomuş. herb sıkıntısından sonra meslek kasmam asla. öldüm o çiçekleri bulana kadar o kadar kastık sonra banladılar accountu o karakterimde gitti neden bişey kasayımki artık.

• Author

sonra başkasına lazımmış istedi benden veremedim.

goldun bi önemi yokta ihtiyacı olana veremiyoz o kötü bence

Yani normal bir durum değil elbet :) Herkes aldı bende alayım gibi :) Acıkcası o orbu basit ekleyemiyorum ben her bır adedi için farklı bır işlem yapıyorum yoksa dıger turlu soul oluyor ekleyemıyorum ah ye :) Yani abuk subuk nedenlerle ihtiyacı olmadığı halde malzeme alan var ah den. Yani mesela bir malzeme koydum ench malzemesi, bir kişi 10 tane item almış :) Aynı itemden 99 tanede alsa sadece bir tanesini kullanabilecek halbuki :) Runed Copper Rod ve benzeri malzemelerden bahsediyorum tabiki. Peki neden ne kadar koyduysam hepsini alıyor bu mübarek arkadaşlar ? Tabiki kıtlıkta satarım gibi bir zihniyet mevcut. Bu arkadaşlar buna emin olsunlar ki buna önlemimi aldım ve buna müsade etmem. Bunun takibi zor değil arkadaşlar. İyi oyunlar..

• Author
Bir şeyler düzelecekse Endora bu çileyi çekmeye razı :) O değilde şu çiçek ekme olayı alışkanlık yapacak diye korkuyorum :) Sanki yarın sabah uyanıp birden bire gidip taze toprak saksı ve fidanlar alıp ekime başlayacagım dıye korkmuyor değılım :)

ama çiçekler cidden sıkıntıydı ve biz o sıkıntılı dönemde fulledik herbalism i aclhemyi. tabi 3 gün sonra banlandı char. bende sinirlendim tabiki.

şimdi benim 50 tane hesabım filan var wt de. siz sürekli banlayın bende girip bug yapayım o zaman dikkat çekermiyim?

soulbound olan itemi başkasına nasıl satacan ki bu arada?

• Author
ama çiçekler cidden sıkıntıydı ve biz o sıkıntılı dönemde fulledik herbalism i aclhemyi. tabi 3 gün sonra banlandı char. bende sinirlendim tabiki.

şimdi benim 50 tane hesabım filan var wt de. siz sürekli banlayın bende girip bug yapayım o zaman dikkat çekermiyim?

soulbound olan itemi başkasına nasıl satacan ki bu arada?

Ufak bir hatirlatmada bulunmak isterim :) Konu basligimiz banlanan accountlar yada benzeri birsey degil. Lutfen bu bilincte hareket edelim.

• Author
[Formula: Runed Adamantite Rod] Auctioneer aracılığı ile satışa sunulmuştur..
hocu böyle tek tek satışa çıkartacağına, (takip etmekte var işin ucunda) bir vendor mu koysanız? stoklu malzeme satsa ? mesela volatile air, saatte 20 tane stoklasa filan? (Hani sayı limitli satın alma var ya...)
  • Author
Düşünülebilir aslında güzel fikir. Bakalım o konuda yoğunlaşabiliriz. Teşekkür ederim fikrin için.
estf, sorun yaratmakta ve çözmekte üzerime yoktur :D