Jump to content
Posted

Arkadaşlar bildiğimiz üzere gerek online sayısının düşmesi sebei ile gerekse drop sorunları nedeni ile mesleklerin kasılabilmesi için gerekli olan bir çok itemin temin edilememe gibi bir sorunumuz var. Bu sorunu en basit şekilde absorbe etmemiz için bu gibi malzemelerin auctioneer aracılığı ile satışa sunulmasına karar verdik. Şöyleki ihtiyacı duyulan malzeme ismini bana pm yolu ile bildirirseniz o akşam malzemeyi ah den satın alabileceksiniz. Lakin her isteneni ekleyemeyebilirim. İstekler öncelikle tarafımdan araştırılacak ve gerçekten temin edilemiyorsa satışa sunulacak. satışa sunulan malzemeleri bu başlık altındada paylaşacağım.

İyi Oyunlar..

Featured Replies

bence bi vendor yapsanız malzemeleri oraya koysanız millette gidip oradan satın alsa ama hani belirli miktarı olsa yine günde 20 tane alınsa filan. güzel olmazmı?
  • Author
BlackFox ta boyle bır sey onerdi zaten. Düşünüyorum boyle bır uygulama başta benım olmak uzere hepımızın ısıne yarayacaktır.
gördüm zaten de baktım benim aklıma neden böyle birşey gelmedi diye görmemezlikten geldim. oysaki ince zekaya sahibim. :)
  • Author
Düne kadar kendim hakkındaki fikrimde bu yöndeydi :) İnce zeka :P BlackFox baş aşağı etti beni :P Lakin şöyle bir sorunumuz var fikrimiz güzel fakat böyle bir vendoru ancak Yusuf bey faaliyete sokabilir. Ve ancak o takip edip yeni ihtiyaç itemleri doğrultusunda bu vendoru güncelleyebilir. Dolayısı ile vendor durumu biraz soğuk gibi duruyor şu an için. Zira Yusuf'un vendordan daha önemli işleri var. Fakat genede bu konuyu gündemde tutacağım.
  • Author
Horde ah sini canlanmış görüyorum :) Eksikleri bildirin mantık çerçevesi içerisinde eklemelere devam edelim.
  • 2 weeks later...

[Volatile Air] Auctioneer aracılığı ile satışa sunulmuştur..

Bundan tekrar eklermisin benimde oyunda oldugum sure içinde :) True gold yapmayı planlıyorum fakat Mining + Twilight sol aşşa tarafındaki elektrikli moblardan da kesim fazla dusmuyor drop ratesimi düşün anlamadıki :) - Dark assasin olan mob değil -

-Wowhead ile arattığımda vottex pinnacle den felan düştüğünüde gördüm ( Tabi bilmediğimden ötürü ) Tek gidip keseyim dedim onlardan arkadaslar güldüler :) Tek gidilemezmiş/kesilemezmiş

• Author

Bundan tekrar eklermisin benimde oyunda oldugum sure içinde :) True gold yapmayı planlıyorum fakat Mining + Twilight sol aşşa tarafındaki elektrikli moblardan da kesim fazla dusmuyor drop ratesimi düşün anlamadıki :) - Dark assasin olan mob değil -

-Wowhead ile arattığımda vottex pinnacle den felan düştüğünüde gördüm ( Tabi bilmediğimden ötürü ) Tek gidip keseyim dedim onlardan arkadaslar güldüler :) Tek gidilemezmiş/kesilemezmiş

Kusuruma bakmayın arkdaşlar atlamışım bu konuyu. Soz konusu malzeme hem ally hem horde auctioneer ine eklenmistlr.

• Author

Volatile Earth

Volatile Life

Volatile Fire

Volatile Air

Shadowspirit Diamond

Black Diamond

Truegold

Auctioneer aracılıgı ıle satışa sunulmustur. Stormwind - Orgrimmar ve Dalaran ahlerını kullanınız. Alliance / Horde ortak kullanım vendorlarıdır. Zamanla hepsını o yonde yenıleyecegım.