Jump to content
Posted
Arkadaşlar bende şuan enGB 3.3.5a bir wow var bunu wowturkün versiyonuna nasıl geitircem? wow-patch.in'den baktımda 5gb bi türlü inmiyo torrent olarak baktım ama ondada 3.3.5adan 4.0.x e geçmek için 4parça olması gerekirken her yerde 3 parça var. bildiğiniz bi torrent var mı 3.3.5a'yı direk 4.0.x yapan? 4. ya geçsem 0.6ya getiricemde cataya geçmek çok zor hem wow-patch.in'de enGB de yok 3ü 4 yapmak için.

Featured Replies

valla ben patch la falan hiç uğraşamadım çok aradım sağı solu bide engb olunca sıkıntı 2 katı oluyor gittim bi cafeden buldum oyunu aldım hdd ye direk 4.2 versiyonuydu burdan 4.0.6 yapan exe ile giriyorum patch la falan uğraşma derim nette 22 gb lik oyunun kurulu versiyonu var direk 4.06 indir derrim kotalı değilsen
  • Author
kotalı değilim ama zaman sıkıntım var malesef pcyi çok açık tutamıyorum ayrıca bir an önce oynamak istiyorum pcyi kaldırıcam çünkü :D bu dediğin 22gblık torrentse indirebilirim ama değilse 22gblık bi dosya ne kadar sürede iner bilmiyorum. Yinede sen bana 22gblığın linkini atarsan süper olur bi bakarım :D