Posted October 7, 201113 yr Selam arkadaşlar , dün orj acc. sürem bitti ve ben geldim bladefish server 'ın da oynuyordum.bir süre burada takılıcam umarım instance dungeon quest vs vs çalışıyordu orj de almıyorlar bilmeyeni burda deneyip öğrenmek istiyorum :D geldim ama kararsızım horde mi olayım ally mi? Oylamaya sunucam :D ally de eski sıkıntılar devam ediyormu?hordenin karşı konulmaz yükselişi devam ediyormu?en çok raid hangi tarafta hangi guild yapıyor?kim bana bol gold item vs vs vereçek ? :D anket nasıl açılıyor ya :D Edited October 7, 201113 yr by mehmeto
October 7, 201113 yr h.g hasan :D şuan player sayısı çok düşük olduğundan saydıklarının hiçbiri olmuyor :D
October 9, 201113 yr selam hasan hoşgeldin kendine 2 acc al biri horde biri ally olsun nasıl olsa başlangıç lvl 80, goldu kendin kasarsın çok basit 1 saatte 5k goldun olacağına eminim. bence 2 haftaya kadar online sayısı 40-50 olacak. kış geliyo millet dışarda gezemeyecek evinde wow oynayacak :D
November 14, 201113 yr sanddd mail plate dınlemıo 50 60 70 k vuruyoo bug yapıyo deglmi mehmedooo ben bug yapıyom degılmııı max cıktıgım 46 k dı oda oda colt mage vardı 3 kısı sallamıs palte mail dlye furyy bozukkk kendım yapmadım bugu serverdan....
Selam arkadaşlar , dün orj acc. sürem bitti ve ben geldim bladefish server 'ın da oynuyordum.
bir süre burada takılıcam umarım instance dungeon quest vs vs çalışıyordu orj de almıyorlar bilmeyeni burda deneyip öğrenmek istiyorum :D
geldim ama kararsızım horde mi olayım ally mi? Oylamaya sunucam :D
ally de eski sıkıntılar devam ediyormu?
hordenin karşı konulmaz yükselişi devam ediyormu?
en çok raid hangi tarafta hangi guild yapıyor?
kim bana bol gold item vs vs vereçek ? :D
anket nasıl açılıyor ya :D
Edited by mehmeto