Jump to content
Posted
Catalysm e geçtiğimden beri rastladığım ilk hata.Worgen veya goblin karakterime girince 5 sn sonra oyundan atıyor yani dc geliyor bunun sebebi ne olabilir soruna açıklık kavuşturursanız sevinirim

Featured Replies

Bu sorun bır kac oyuncunun da ortak sorunu halınde su anda. Soyleyebılecegım tek sey bunun sızlerın oyun exe sınden yada bu gıbı bır seyden kaynaklandıgı. Yanı şahsi bir sorun. Cunkı ben dahıl buyuk cogunlukta boyle bır sorun yok. Sız bıldıgım uc sorunlu oyuncudan bırısınız. Su an ıcın sorunu arastırdıgımı soyleyebılırım bunun dısında net bır sey paylaşamıyorum henuz.

Karakter ısmını alabılırmıyım.

@

Hayır sumon etmek ıse yaramıyor.

Edited by Endora

• Author

Maptan kaynaklı değil if ye işınlandım 5sn içinde gene aynı sorun

yinede karakter ismini vereyim

Deep

worgen bilemiyorum ama goblinde hiç bir sıkıntı yok normal bir çekilde çalışıyor
bır de worgenlerde runnıng bende 15 sanıye sonra slowa donuyor yavaslıyor tekrar ıptal edıp acmam gerekıyordu en son
bu sorunun yanı hatanın cözümü tbc den beri belidir yönetici olarak calıştır nasıl cözer bilmiyorum ama ben bu şekılde oyuna girdiğimde 2. bi hata aldğımı hatırlamıyorum