Jump to content
Posted
Selam arkadaşlar bu serverın en başından beri hala devam eden varmı ?
  • Replies 77
  • Views 19.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

• 1 month later...
bende wow burda öğrendim. hatırlamıyorum ama çok oldu :). ilk, ally oldum Metal (warrior) adında cücem vardı. sonra horde olmak için sildim. hordenin sıkıcı olduğunu görünce yine ally olmuştum :D güzel günlerdi. burda tanışıp da halen görüştüğüm arkadaşlarım var :).
ben de buralardayım yıllardır farma bağlıyım ondan gören olmuyo pek :P

Peki ya ben?

Not: Eski ss'leri gördüm bi göz attım. SS'leri eski paylaşıcam yakında.

Edited by Youngster

Aslında o eskilerin hiç biri hiç bir yere gitmedi. Biz hep buralardaydık ancak hayat şartları, iş güç derken oyun oynamaya zaman bulamıyoruz artık. :)

Turkmaster

Akrepkral

Rosalinda

Eksodia

Mysticalshot

Selamlar eski sayılırız bizde 1,08 de basladım eski ss ler felan var dı aradım da bulamadım simdi kaç zaman oldu girmeyeli.Nacres mage undead hatırlayan çıkarsa çok mutlu olurum :D

Edited by Nacresercan

bende eskilerdenim 2 yıl kadar oynadım sonra orjınal gectim ama tekrar wt ye dönüyorum kelleci vardı bizim zamanızda bütün bagları kullanan :)
ben tbcde SC den önce aliance pladindim ozaman sw saldırı olmuştu sekiz tane horde bende 38lvl pladinimle sw gitdim bir baktım horde ler bana dalıp gebertiler :) sonra dedim horde var swde gelin gele gele 3 tane 70 geldi :) warrior mage ve warlok ve ben 38lvl pladin :) tek warior kaldı aklımda ıcemaster diye biri yani 8horde vs 3.5 aliyence :) kazanankimi 3,5 aliyence püskütmeyi başarmıştık : :)

Edited by huseinhan

ben tbcde SC den önce aliance pladindim ozaman sw saldırı olmuştu sekiz tane horde bende 38lvl pladinimle sw gitdim bir baktım horde ler bana dalıp gebertiler :) sonra dedim horde var swde gelin gele gele 3 tane 70 geldi :) warrior mage ve warlok ve ben 38lvl pladin :) tek warior kaldı aklımda ıcemaster diye biri yani 8horde vs 3.5 aliyence :) kazanankimi 3,5 aliyence püskütmeyi başarmıştık : :)

anlattığın şeye benzer birşey hatırlıyorumda ozamanlardan ben(paladin) artesus(druid) ve bitane priest yada warrior vardık bitane düşük lvl paladin vardıda ne nick nede lvl hatırlıyorum :) hatta sonunda benim drahosa'dan (veysele slmlar :) ) fear yiyip aşağı düşmemle sonuçlanmıştı, veysel banlanmıştı :)

bende eski sayılırım heralde :) Selamlar bu arada herkese :D
Eskiler eskiler vay bea Biz eskiden su içerdik testin Ahanda burdayım Çılgın Kraliçe Melmiras - Priest MC zamanları .. tey tey sonradan Teoden çılgın Kılıç ustası sonra ..ok yedik orginalde oynadık valla WT deki tadı Orjinalde bulamazsınız emin olun 4 yıldır oynuyorum ama sırf öle guıld lerde raid le vakit gecırmece fılan kımse kısmeyı tanımıyor heryer yabancı fılan tırt kesınlıkle WORLD PVP ve muhabbetlerının yerının tadını ancak WT de alırsınız emın olun.... ilk Charım da StortSQ rogue oynuyordum ama heroic strike kullanıyordum o zaman lar ^^ ilginç dönemlerdi ama eğlenceliydi kesinlikle..

anlattığın şeye benzer birşey hatırlıyorumda ozamanlardan ben(paladin) artesus(druid) ve bitane priest yada warrior vardık bitane düşük lvl paladin vardıda ne nick nede lvl hatırlıyorum :) hatta sonunda benim drahosa'dan (veysele slmlar :) ) fear yiyip aşağı düşmemle sonuçlanmıştı, veysel banlanmıştı :)

olabilir bak ozman huseyinhun yazmıştım pladini

Edited by huseinhan

biri eskiler mi dedi :)

Tbc zamanı oynayan herkez beni tanır :) Nightmare kadar ''dinazor'' olmasam da .. bi mamut sayılırım yani asdasd :D

Valla aktif olarak oynamıyor olsam da forum hesabıma gözüm gibi bakarım.Anısı çok. Hatta eskilerden wturkden bi çok tanıdığım facebookda ekli olarak vardır. Şu aralar 20 küsür gb lık wt deki wow (3.3.5 olan)indirip wt de oynasammı diye düşünüyorum :D orjinal wow hesabımı dondurdum geçici olarak(maddi durumlardan) .wowsuzluk çok sıkıyor adamı :D

Beyler artık online olalım nerelerdesınız bir benı bıraktınız serverda :D akşam 8 de full online ız .. Eskilerı bulamadık

Selam arkadaşlar bu serverın en başından beri hala devam eden varmı ?

OHa ! unnamed senin karazhanda charınmı vardı :D ?

• 1 month later...
Beni hatırlayan hatırlamayan herkese selamlar :)
nohutlupilav :D bi insan hala senin adını görünce acıkırmı ya :D