Jump to content
Posted
Selam arkadaşlar bu serverın en başından beri hala devam eden varmı ?
  • Replies 77
  • Views 19.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

nohutlupilav :D bi insan hala senin adını görünce acıkırmı ya :D

:D :D

:D :D

Ben nohutlupilavın imzasını gördükçe LoL oynayasım geliyor :D

Edited by Exyt

bende de var aynısından :D

Gittim Riot aldım o skin için ya şimdiki aklım olsa hayatta almam :D Ama yinede değdi boşver :D

Gittim Riot aldım o skin için ya şimdiki aklım olsa hayatta almam :D Ama yinede değdi boşver :D

aynen güzel skin bende paraya kıyıp aldım :D

Beyler bayan lar eskiler serverın sizlere ihtiyacı var bilginiz olsun beraber güzel ortamı kurarsak neden eski günlerdeki olmayalım kı ??

Passion - Melmiras - StortSQ - Teoden saygılar sevgiler eski dostlarıma

Edited by Teoden

Eski diyince aklıma Blue baba gelir benim :)

Sen druid değilmiydin :P beni hatırladın mı ?

vay vay vay. eskiler yazınca kimler kimler çıkmış. herkese selam olsun dostlar ,abiler ,canlar :)

aynen sen bile çıkmışsın :P a.s :)

Sen druid değilmiydin :P beni hatırladın mı ?

sonunda tanıdık bi yüz:) geziyorum geziyorum siteyi bi türü ben oynadığım zamandan kalan birilerini bulamıyorum,çok fazla muhabbetimiz olmasada nickini tanımak bile " kardeşiiiimmmmm" tarzı bi duygu uyandırdı bende ya:)

• 3 weeks later...
Roaaarrrr!!! (Dinazor selamı) :D
Bende Server'a geri dönmek istiyorum fakat şifremi geri almak istediğimde Mailer Error: instantiate hatası alıyorum. Yardım edebilecek olan???
  • 2 weeks later...
TBC zamanında ezik bir druid vardı haıtrlarsanız ally de night elf evilasa ve enumar yani enver abi az yardım etmedi bana :) onlarada burdan selamlar
  • 4 weeks later...

TBC zamanında ezik bir druid vardı haıtrlarsanız ally de night elf evilasa ve enumar yani enver abi az yardım etmedi bana :) onlarada burdan selamlar

;) Forum nickim Deftclaw. Enumar ben oluyorum :)

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Selamlarrr :) Lenhunter - Scorpion...
  • 4 weeks later...

Tanıyan tanımayan herkese selam olsun. Serkan (Alemci) yazmadıysa kesin askerde falandır :)

Aha bide screenshot buldum eksiden Jenjena gören masum ben.http://i766.photobucket.com/albums/xx310/Ex_Paladin/WoWScrnShot_021607_232453.jpg