Posted February 11, 201213 yr Kardeşime oyunu öğretmek istiyorum fakat açtığı her karakter 80 level oluyor. 1 level karakter nasıl oluşturabiliriz ?
February 12, 201213 yr Oyunda GM ler levelini dusurebilirler normalde herkez neden 1 level baslıyoruz dıye agladıgı ıcın baslangıc levelını yukseltmıstık
February 12, 201213 yr Author Kardeşime oyunu öğretmek için 1den fazla level 1 karaktere ihtiyacım olabilir. ID sini vereceğim accounttaki bütün karakterlerin level 1den başlamasını sağlayabilir misiniz ? ID : nurdanuygun
February 13, 201213 yr BEnde öyle düşünüyorum. Zira tamam sunucu neredeyse sorunsuz durumda diyebildiğim zaman bu konuyu dillendireceğim. Tabi eger Yusufun benden once bir fikri yok ise. Lakin istenmesi durumunda lvl ini 1 e dürümek gibi hallerde yardımcı olabilirim. Forumdan ve oyundan ulaşabilirsiniz. Edited February 13, 201213 yr by Endora
February 13, 201213 yr Abi zaten 1 levelden baslanmamasının neden gorevlerın bozuk olması deneme amaclı acık olması ıdı kımse aglamadı aksıne tw den gelen ler olur dıyeydı yusufun yorumu anlamsız olmus .Hersey calısır duruma geldıgınde dıllendırmedende 1 level yapsanız kımse bısı demez zaten oyuncu olarak ben zıra kasarım sıfırdan sorun degıl bılmem anlatabıldım mı ;)