Jump to content
Posted
Kardeşime oyunu öğretmek istiyorum fakat açtığı her karakter 80 level oluyor. 1 level karakter nasıl oluşturabiliriz ?

Featured Replies

• Author
Kardeşime oyunu öğretmek için 1den fazla level 1 karaktere ihtiyacım olabilir. ID sini vereceğim accounttaki bütün karakterlerin level 1den başlamasını sağlayabilir misiniz ? ID : nurdanuygun
80 lvl başlama olayı kalksa artık daha güzel olmamı :)
BEnde öyle düşünüyorum. Zira tamam sunucu neredeyse sorunsuz durumda diyebildiğim zaman bu konuyu dillendireceğim. Tabi eger Yusufun benden once bir fikri yok ise. Lakin istenmesi durumunda lvl ini 1 e dürümek gibi hallerde yardımcı olabilirim. Forumdan ve oyundan ulaşabilirsiniz.

Edited by Endora

Abi zaten 1 levelden baslanmamasının neden gorevlerın bozuk olması deneme amaclı acık olması ıdı kımse aglamadı aksıne tw den gelen ler olur dıyeydı yusufun yorumu anlamsız olmus .Hersey calısır duruma geldıgınde dıllendırmedende 1 level yapsanız kımse bısı demez zaten oyuncu olarak ben zıra kasarım sıfırdan sorun degıl bılmem anlatabıldım mı ;)
  • 1 year later...