Jump to content
Posted

Arkadaşlar 2008 yılından beri oynamıyorum şimdi eski hddmi buldumda sakladığım screenshotlarıma baktım ve kaçınılmaz olarak wow oynayasım geldi.. Ancak şöyle bir sorun var sanırım server 4.0 pathine geçmiş bütün linklerde update patchleri var ancak bende tbc exesi dahi yok... Forumda olan linklerde kırık vaziyette bana link konusunda yardımcı olabilir misiniz.. Birkaç yerde enUS linki buldum devam eden linkler enGB emin olamadığım için o kadar yüklüce bir download başlatmadım..

Şimdiden teşekkürler..

Featured Replies

en saglıklısı bu su anda ya sıfırdan full ındırıp dusuruceksınız sonra surumu ; surumu dusurene kadar bunu ındırmek ve realıstını degıstırmek sonra wow.exe den oyuna gırmek daha mantıklı launcherle gırmeyın sakın yoksa guncelleme yapar aman dıyım :D
  • 1 month later...

Merhaba verilen torrentlerden oyunu indirdim fakat luncherla açmamama rağmen kullanıcı adı girdikten sonra download deyip patch yüklemeye çalışıyor her seferinde iptal ediyorum ama oyuna giremedim ne yapmalıyım update yapmaması için?

Bu arada 3.3.5 versiyonunu indirdim realmlist değiştirmekten başka hiçbi işlem yapmadım.

Edited by cakalcarlos

realisti değiştin mi adını yazıp gırmeden once ? eger degısmedıysen orjınal uzerınden pacth otomatık olarak yuklemeye baslar ? Birde hangı surumden konusuyoruz 3.3.5a mı 4.0.6 mı ?
girmeden önce değiştirdim 3.3.5a surumunu indirdim burda verilen torrentten ama giriş yaptıktan hemen sonra download deyip başlıyor yüklemeye anlamadım nedenini.