Jump to content
Posted

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kuruluş Tarihi : 02.02.2005

Şirkete Genel Bakış : Online Game Comminity

Misyon : Wow ve Battle net oyunları

Ürünler : Wow ve Battle net oyunları

İnternet Sitesi : http://www.wturk.com

Merhaba Arkadaşlar;

4.x yazılımın tam anlamıyla stabile çalışmadığı ortada bir çok yerde bu alanda iyi örnekler olsada biz bu yapıyı henüz istediğimiz kaliteye getiremedik. bu konuda çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor.

Bunlarıda düşünerek oyuncularımız için 2 farklı altrenatif sunalım istedik çok kaliteli ve eskiden kat kat daha güçlü bir 3.3.5 server ile birlikte mevcut 4.0.6 wow serverımızı bugün itibari aktif ettik.

Bu konuda yapılanları Maddeler halinde açıklarsak

1- 3.3.5 sunucumuz Kaldığımız yerden devam ediyor eski charlarınızla birlikte yeniden sizlerle.

2- 4.0.6 sunucumuzun realm portu değişti 3725 portundan bağlanabilirsiniz.

3- 3.3.5 sunucumuza Yeni Map sistemi - Raid ve LFG sistemi - Butun Arena ve Bgler + Outdoor PVP sistemi eklenmiş durumda. Spelllerin %98 i sorunsuz çalışır durumda.

4- 4.0.6 ve 4.3.2 yazılımlarının guncelleme ve pathlerine odaklandık bu konudada kendimizi ve sunucumuzu geliştirıyoruz.

5- 4.x zamanında yeni açılan hesapların 3.3.5 accoutn tablosuna akatrımı tamamlanmadı o nedenle 3.3.5 sunucumuza şuan için eski oyunlarımız girebilecek

6- 3.3.5 account panelli aktik konuma getirildi.

Sunucu Bağlantı Bilgileri : WOTLK 3.3.5

Realimlist : set realmlist 62.75.224.65

Realmlist Dosyası : Realmlist - 335.zip 236bayt

Account Manager : http://wow.wturk.com/register.php

-----------------------------------------------------

Sunucu Bağlantı Bilgileri : WOTLK 4.0.6

Realimlist : set realmlist 62.75.224.65:3725

Realmlist Dosyası : realmlist406.zip 218bayt

iyi oyunlar

Sargeras Ve İhaneti Adlı Event Fragmanı'ndan Görüntü

http://www.youtube.com/watch?v=zKB446yoJf4

World of Turk'te BG

http://www.youtube.com/watch?v=LT9ZbvJFesc

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Videoları Çoğaltabilirsiniz Ama En Az 2 Video Olsun.

Arkadaşlar aklıma böyle bir fikir geldi. Hem sunucu reklamımızın boyutları artacak, hemde bu emeğimiz için ödüller kazanacagız. Özetlemek gerekırse formatımız bu. Bu formatta toplamda 10 farklı forumda konu acıp reklamm yaptıgımız zaman ağagıda sunmus oldugum ıkı bınekten bırını sizlere hediye edeceğiz. Teslimat mail yolu ile yapılacak ve şu şekilde olacak.

Yaptıgımız R€kl@m konularının bır linkini Endora hesabına pm olarak atacaksız. Link toplamı 10 u buldugu zaman odulunuze karar verıp tekrar Endora hesabına pm attıgınızda ödülünüz mail yolu ile size postalanacak.

Ayrıca R€kl@m sayınız 20 ye ulaşırsa ödül olarak verilen bineklerin ikisini birden alabileceksiniz. Bu gibi uygulamalar devam edecek.

Hepinize Kolay Gelsin

Swift Zulian Tiger Ödül 1

http://wow.zamimg.com/uploads/screenshots/normal/181512.jpg

Swift Zhevra Ödül 2

http://wow.zamimg.com/uploads/screenshots/normal/250188.jpg

İyi Çalışmalar..

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oyuncu : Nefertiti

Ödül : Swift Zulian Tiger Ödül 1

Oyuncu : Athena

Oyuncu : Morpheus

Oyuncu : Jackup

Oyuncu : Jordyn

Oyuncu : Aias

Edited by Endora

Featured Replies

ben tam anlayamadığım, ne yapınca ödül geliyor, forumlara bunu yazınca mı

millet dicek bg videosunu izleyince ;warriorlar tek atıyor.

en az 50k vurdu da :D

Edited by Jackup

• Author
:) vıdeolar sekıllenebılır. guzel vıdeolar ekleyebılırsınız. Ben temsılı davrandım. Sımdı mmevzu su sekılde. Yukarıda gosterdıgım formatta reklamlar yapıyoruz cesıtlı forumlarda. Forumtr,donanımhaber, vs. ve açtıgımız bu R€kl@m konularının lınklerını bana pm olarak atıyorsunuz. Lınk toplamı 10 u buldugunda odullerden bırıne sahıp olabılıyorsunuz. hangısını secersenız. post sayınız 20 olursa ıkı bınegıde alabılırsınız. Ha 30 mu yaptınız daha farklı bınekler dusunuyorum. Bu gıbı uygulamalara devam etmmeyı planlıyorum odullerı ara ara degıstırerek.
aynen o warrior videosunu koymayın sakın bende izleyince gördüm warrior bozuk dicek zaten izleyen adam direk :)
  • Author
videolardan br tanesi event paylaşımı olsun ama muhakkak. Halen icra edmemeiş olsakta planları durdurmmus degılım. Onlıne beklıyorum sadece. Insanlar eventlara ılgı duymus bende arastırdım R€kl@m verdımm bagzı yerlere oralardan edındım bu bılgıyı.
Yohimbin sende göster kendini ödülü sende alabilirsin. Yapılan emekleriniz karşılıksız kalmaması için çalışmaya devam :D
o warior movie sini bende izledim, 50k yı göremedim ama vuruşları gayet normal. reclessness açmış trinket basmış 15k 15k 20k vurmuş, gayet normal göründü bana. bence kullanalım ama o 4.0.6 diilmi, 3.5 içinmi 4.0.6 içinmi adam topluyoruz.
  • Author
3,3,5 icin R€kl@m yapıyoruz R€kl@m formatındakı metındede yazdıgı uzre :)

Endora TiryakiHasan hesabıma binekleri yolla benim yaptıgım reklamların 1 tanesi 20 reklama bedel siteleri cok ünlü..

bu arada bende özel msj istemiyor u işaretlemissin aslıdan göndermeyecektim bunu görünce genede büyüklük bende kalsın

http://euroturkiye.net/forum/showthread.php?94734-T%C3%BCrklerin-Gururu-World-of-t%C3%BCrk&p=430833#post430833

http://eurobattle.net/threads/168872-World-of-warcraft?p=1469770#post1469770

http://eurobattle.net/threads/168873-World-of-warcraft?p=1469773#post1469773

Edited by mehmeto

• Author
Hasan ben konum ıtıbarı ıle bunu yapamam mesaj kutum dolmus sımdı temızlıyorum lakın bu lınklerden sunucuya pek getırı gelecegını sanmıyorum. Genede format geregı hepsı bır reklamdan toplam uc reklamınız var bu lınklerı bana pm olarak atın lutfen. 10 lınkte odulunuzu alabılırsınız.

Daha önceki yıllarda serverin geleceği hakkında yazılar yazmıştım daha önce gördüğüm bir çok serverde ki sorunlar yüzünden başlarına gelen şeyin aynısının wturk' e de olacağını bildirmiştim ama o zaman yöneticiler "wturk hiç bir zaman oyuncu kaybetmez biz bize yeteriz" tarzı cevaplar almıştım malum dediğime geldi server.

Serverin iyiliğini istemesem böyle şeyler yazmam belki yönetime ağır geliyor bunları görmek istemiyorlar ama olan bu. Yıllardır gezmediğim yabancı ve Türk server kalmadı hepsinin sonu yönetim zaafiyetleri sonucu oldu, yönetim oyuncu full kastığı charı bırakmaz sanıyor ama öyle değil bal gibi de bırakır en basitinden gamerdistrictte "insane" de dahil olmak üzere zibilyon tane title kastığım 6.1k gs li pvp charımı yanında diğer 13 adet 80 level full meslekli alt charlarımla beraber bıraktım sıfırdan başka bir servere başladım.

Ben server ibıraktım çünkü yönetim zaafiyeti başladı, eğer ortada yönetecek bir yönetici olmazsa serverin sonunun geldiği anlaşılıyor, şimdiki geçtiğim server da daha level 80 olmadan ticket açtım 1 saat içinde cevap geldi bir kaç kez daha denedim ticket işini hep cevap aldım. Bir quest buga girdi ertesi gün girdiğimde baktım ki düzeltmişler, şimdi bu server da honor düşük ben pvp adamıyım bana ters ama oynamamın sebebi şu adamlar forumlarına böyle eventler yerine daha büyük ciraatlarından bahsediyorlar, wotlk serverlerini cataclysm e geçirelim mi zaten çalışan catac serverlerimiz var ama bu bize oyuncu kaybettirir bunu da unutmayın diyorlar. Ben bunu zamanında catac geçişi oyuncu kaybettirir dediğimde bir kez bile görmeyen wturk yönetimiyle karşılaştırınca haliyle adamları farklı buluyorum onlar herşeyi hesaplamışlar.

Eğer yönetim eski günlerine dönüp en azından 100 playerlık online sayısı olan bir server görmek istiyorsa en başta bu hediyeleri eventle değil bedava vermeyi kabullenmeli. Bütün yeni nesil siteler vote point işine geçti, vote işi böyle fatih terim gazıyla hadi tıklayalım arkadaşlar demeyle olmaz karşılığında vote point konmalı ve bu biriken pointlerle bu binekler verilmeli.

Hafta sonları exp 2 katına çıkarılmalı (mevcut exp sistemide en az 10x olmalı)

En büyük sorunda questler düzeltilmeli yıl olmuş 2012 wotlk üzerine 2 ek paket daha gelmiş ve gelecek ama hala bozuk questler ve buglarla uğraşıyor oynayan adamlar, bunlar düzeltilmedikçe bu servere oyuncu gelmez yıllardır ben 10 arkadaş getireceğim ben falanca götüreceğim diyenleri duyduk bu iş böyle olmuyor maalesef.

Dediklerimden alınan olduysa kusuruma bakmasın gördüklerim bunlar hayatımda ilk kez 1 player online olan bir server gördüm geçmişini hatırladığım için üzüldüm yazdım yoksa benden geçti artık wturk. :)

Daha önceki yıllarda serverin geleceği hakkında yazılar yazmıştım daha önce gördüğüm bir çok serverde ki sorunlar yüzünden başlarına gelen şeyin aynısının wturk' e de olacağını bildirmiştim ama o zaman yöneticiler "wturk hiç bir zaman oyuncu kaybetmez biz bize yeteriz" tarzı cevaplar almıştım malum dediğime geldi server.

Serverin iyiliğini istemesem böyle şeyler yazmam belki yönetime ağır geliyor bunları görmek istemiyorlar ama olan bu. Yıllardır gezmediğim yabancı ve Türk server kalmadı hepsinin sonu yönetim zaafiyetleri sonucu oldu, yönetim oyuncu full kastığı charı bırakmaz sanıyor ama öyle değil bal gibi de bırakır en basitinden gamerdistrictte "insane" de dahil olmak üzere zibilyon tane title kastığım 6.1k gs li pvp charımı yanında diğer 13 adet 80 level full meslekli alt charlarımla beraber bıraktım sıfırdan başka bir servere başladım.

Ben server ibıraktım çünkü yönetim zaafiyeti başladı, eğer ortada yönetecek bir yönetici olmazsa serverin sonunun geldiği anlaşılıyor, şimdiki geçtiğim server da daha level 80 olmadan ticket açtım 1 saat içinde cevap geldi bir kaç kez daha denedim ticket işini hep cevap aldım. Bir quest buga girdi ertesi gün girdiğimde baktım ki düzeltmişler, şimdi bu server da honor düşük ben pvp adamıyım bana ters ama oynamamın sebebi şu adamlar forumlarına böyle eventler yerine daha büyük ciraatlarından bahsediyorlar, wotlk serverlerini cataclysm e geçirelim mi zaten çalışan catac serverlerimiz var ama bu bize oyuncu kaybettirir bunu da unutmayın diyorlar. Ben bunu zamanında catac geçişi oyuncu kaybettirir dediğimde bir kez bile görmeyen wturk yönetimiyle karşılaştırınca haliyle adamları farklı buluyorum onlar herşeyi hesaplamışlar.

Eğer yönetim eski günlerine dönüp en azından 100 playerlık online sayısı olan bir server görmek istiyorsa en başta bu hediyeleri eventle değil bedava vermeyi kabullenmeli. Bütün yeni nesil siteler vote point işine geçti, vote işi böyle fatih terim gazıyla hadi tıklayalım arkadaşlar demeyle olmaz karşılığında vote point konmalı ve bu biriken pointlerle bu binekler verilmeli.

Hafta sonları exp 2 katına çıkarılmalı (mevcut exp sistemide en az 10x olmalı)

En büyük sorunda questler düzeltilmeli yıl olmuş 2012 wotlk üzerine 2 ek paket daha gelmiş ve gelecek ama hala bozuk questler ve buglarla uğraşıyor oynayan adamlar, bunlar düzeltilmedikçe bu servere oyuncu gelmez yıllardır ben 10 arkadaş getireceğim ben falanca götüreceğim diyenleri duyduk bu iş böyle olmuyor maalesef.

Dediklerimden alınan olduysa kusuruma bakmasın gördüklerim bunlar hayatımda ilk kez 1 player online olan bir server gördüm geçmişini hatırladığım için üzüldüm yazdım yoksa benden geçti artık wturk. :)

Tamamen katılıyorum. Benzer şeyleri bende ilettim fakat Bizim serverimiz blizzlike server, Biz Fan değiliz cevabını almaktan öte gidemedim, Durumu anlatamadım maalesef. Siz daha iyi anlatmışsınız, Vote pointle veya gerekirse Donate pointle server bir şey kaybetmez, Haksızlık olmaz. 5 online olan serverda Bu Exp oranı ile char kasılmaz. Hadi kastın 80 yaptın Başka yerde Dungeon finder ile Party bulmak 1-1.5 dk iken burada ise party bulup item yapmak imkansız gibi. Ancak iyi itemleri olan oyuncu işi gücü olmayıp gelip senle 5 man yapacak. Bilmiyorum yönetim bu söylenenleri neden anlamak istemiyor. Belki bunlarla uğraşacak zamanları yoktur veya belki yakında kapatmayı vs. düşünüyorlardır bilmiyorum ama Bu işin böyle olmayacağı çok açık bence. Blizzlike olayını fazla abarttınız, başka yerde de 12X ile blizzlike dediğiniz orjinallik kalitesini sağlıyorlar.

Gördüğüm örnekler arasında Meslek itemleri, glyphs, Gem vs. Vote point ile alınabilirken, Mountlar, Karakter ve taraf değiştirme vs. Donate point ile alınabiliyor. Elbette bunları zaten biliyor olabilirsiniz ama Gördüğünüz şeyin size yanlış gelen kısmını açıklayın en azından.

Değişiklik zamanı geldiğine inanıyorum, Serverda ki oyuncuların başka forumlarda spam tarzında(hepsi değil) R€kl@m yapmalarından iyidir. 10 R€kl@m karşılığı 1 mount olur ise bu ayıp kaçınılmaz olur. Sürekli kaliteli oyuncu istediğinizi söylediniz, kaliteli oyuncu da zaten gidip alakasız sitelerde böyle reklamlar yapmaz.

Edited by doktor44

'Sürekli kaliteli oyuncu istediğinizi söylediniz, kaliteli oyuncu da zaten gidip alakasız sitelerde böyle reklamlar yapmaz.' hocam bu biraz talihsiz bi söylem olmuş çünkü oyuncuların R€kl@m yapma sebebi servera adam çekip daha oynanabilir bi hale getirmek.

'Sürekli kaliteli oyuncu istediğinizi söylediniz, kaliteli oyuncu da zaten gidip alakasız sitelerde böyle reklamlar yapmaz.' hocam bu biraz talihsiz bi söylem olmuş çünkü oyuncuların R€kl@m yapma sebebi servera adam çekip daha oynanabilir bi hale getirmek.

Çeşitli oyun platformlarında R€kl@m paylaşan oyuncuları kastetmediğimi belirttim. Ama bazı linklere bakarsanız çok alakasız sitelerde, alakasız R€kl@m yapılmış, nitekim linklere baktığınızda bir çoğu silinmiş. Kaldı ki 10larca kişinin 10 ar R€kl@m paylaşacağı sayıda platformda yok, Birkaç yer dışında bir çok sitede R€kl@m yapmak da yasak mesela. Daha ne sitelerde R€kl@m yapılmıştır. Başkalarını rahatsız etmeye girer bir yerde.

Edited by doktor44