Jump to content
Posted

Merhaba Arkadaşlar

Wow Sunucumuza bağlanabilmeniz için gerekenleri ciddi oranda sadeleştirdik.

Öncelikle aşağıdaki Şıkıştırılımış WoW 3.3.5a Full Dosyasını Bilgisayarınıza indirin.

http://www.ebattle.n...W-335a-Full.rar

Sonrasında herhangi bir kuruluma ihtiyacınız yok Şıkıştırılmış dosyayı bilgisayarınızda istediğiniz bir yere açın.

Realimlist.wtf dosyası Sunucumuza göre ayarlanmıştır.

Sadece Wow.exe dosyasını kullanarak oyunu açarsanız.

Hesap Bilgilerinizle Sunucuya Bağlanabilirsiniz.

iyi oyunlar

Featured Replies

ben bunu şimdi indirmeye başladım yarına iner sonra realimlisti yapıp ıd alıp başlıycam blizzlike server değil mi?
Teşekkürler Musty11 ama Yusufun dediği gibi torrentte çok daha yavaş oluyormuş. Burdan indirmek daha iyi sanırım :)
torrent var torrent var sımdı ben 17.5 gb ı 500kb ıle ındırdım 6 7 saat temı ne ındır yanı bır gun de hadı :D
2 senelik aradan sonra dün aklıma geldi bakayım bi wturk noldu diye bi baktım en sonunda geri dönmüşüz lich kinge inanamadım sonra bi girdim oyuna 5 yıl emek verdigim karakteri gördüm ve gözümden yaşlar geldi eski güzel günlerim geldi aklıma :( Bu duyguyu tekrar yaşattıgın için Yusuf kaptana sonsuz teşekkürler umarım yeniden herkes geri döner.
  • Author
4.x e hıc gecmemız lazımmıs :) herkesin charı duruyor aslında birbirnizi haberdar etseniz yeterli herkesin tekrar gelip oyuna katılması için
  • Author

Arawn benim verdıgım lınkten oyunu ındırıp wow.exe ıle oyunu acmıssan

wow.wturk.com dan kendıne hesap olusturup o hesap bılgılerı ıle gırıs yapman gerekıyor yanlız

kullanıcı adı kısmıne email degıl kullanıcı adını yazmalısın

• 3 weeks later...

Slmlar. Beni hatırlamışsındır yusuf :)

Ya bişi soracam.Benim pcm de 1 tane wow var şimdi o asıl yükleme (orjinal patch e kadar var 4.3.4)

Ben 2. bi setup kurabilirmiyim? yada o setup ı bi yere kopyalayıp kurcalasam olur mu ? Versiyon düşürme vs hakkında bilgin varmı ?

Slmlar. Beni hatırlamışsındır yusuf :)

Ya bişi soracam.Benim pcm de 1 tane wow var şimdi o asıl yükleme (orjinal patch e kadar var 4.3.4)

Ben 2. bi setup kurabilirmiyim? yada o setup ı bi yere kopyalayıp kurcalasam olur mu ? Versiyon düşürme vs hakkında bilgin varmı ?

Oooo Enver :) Eğer yerel disk d varsa elbette farklı bir diske kurabilirsin diye tahmin ediyorum. Versiyon düşürme işine dair bir fikrim yok.

Selamlar arkadaşlar.Enumar'ın da yukarda sorduğu gibi versiyon düşürme veya yeniden yüklemeyle belki aranıza dönüp duruma bakabiliriz. ;)

Edited by Adramelechk

• 1 month later...
Pegasus server açık kardeş sıkıntı yok realmst'yi kontrol et veya patch lerini olmaz sa Forumdan Mid arkadasımıza mesaj at yardımcı olur

NOT:Server'ımız WoW Wotlk 3.3.5a Versiyondadır.

Öncelikle Wotlk Klasörü açın; Data/enGB/Realmlist.wtf Adresine giderek Realmlist.wtf dosyasını Not Defteri vasıtasıyla acınız. Not Defterinde Realmlist yazacaktır hemen yanında ise Server realmi yazar(Örn: Realmlist wow.ebattle.net ) Kırmızı ile yazılan bölgeyi Silip Yerine 85.25.235.52 yazıp Not defterinden cıkarken kayıt ediniz. Artık WoW klasöründen WoW.exe Dosyasını Çalıştırarak Serverımıza Bağlanabilirsiniz.

İyi Oyunlar Dileriz...

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

16 gb indirdik oyunada girdik ama kimsecikler yok :)

başka servera bağlanmak için realmlisti değiştirdim ama yine de wt ye giriyor, nasıl çözeriz bunu?