Jump to content
Posted
son 2 aksamdır msnde normal bi sekilde konusurken a'ya basınca u, t'ye basınca ş vs. vs. gibi hatalar dogmaya başlıyo klavyedeki tusların yerleri sanki deişiyor tamamen...MSN'i oldugu gibi sonlandırıp tekrar girmem gerekiyor ama bu birkaç kez olunca muhabbeti bozuyor..Buna kökten bir çözüm getirebilir myim?

Featured Replies

benimkisi de arada öyle oluyo.. biz buna tıp dilinde "sapıtma" diyoruz.. tıp dünyası buna henüz çözüm bulabilmiş değil.. sen bulursan paylaş burda zahmet olmazsa (benim gibi üşengeçlere yardım et yani :P )
f klavyeye dönüyor klavyeniz. sağ alt köşeden klavye simgesine tıklayıp onu türkçe q yaparsanız düzelir ..
  • Author
[quote name='cRim the Lost' post='11606' date='Mar 25 2006, 11:41 PM']f klavyeye dönüyor klavyeniz. sağ alt köşeden klavye simgesine tıklayıp onu türkçe q yaparsanız düzelir ..[/quote]

Tesekkur ederim
çözüm olarak crim dediğin doğru kısayol olarak Alt+Shift te basarsanız düzelir.

Dipnot: bende süvari arkadaşımızdan öğrendim...

Edited by Mr Alone

alt + shift sanırım direk eng - türk çevirisi yapıyo, ama emin değilim belki bunu da düzeltir :)
[quote name='cRim the Lost' post='11724' date='Mar 26 2006, 05:27 PM']alt + shift sanırım direk eng - türk çevirisi yapıyo, ama emin değilim belki bunu da düzeltir :)[/quote]

bende de aynı sorun oldu ben Alt+Shift yaparak düselttim