Jump to content
Posted

arkadaşlar bildiğiniz gibi panel üzerinden Vote sistemini aktif hale getirdik;

görememiş olan varsa,

http://ebattle.net/panel den girip panele bakabilirsiniz. Her vote 1 puan değerinde ve 12 saatte bir kullana bilirsiniz. puanlarınızla birlikte

Panelden> User Panele girdiğinizde> itemStore da alabileceğiniz eşyaları görebilirsiniz.

şu an için item havuzu biraz sığ çünkü ilk anda aklımıza gelen bir kaç item koyduk ama buradaki itemlerin sayısını arttıracağımız kuşkusuz.

bu arada söylemem gerekli ki armor - weapon gibi itemleri koymayı planlamıyoruz yada oyunda size fark yaratacak itemler koymayı düşünmüyoruz. görüntü olarak ashbringer var ama ufak bir hesapla en kısa ne zaman alınacağını farkettiğinizde ash bringer aslında koyulmamış olsa daha iyi olurdu :)

Sizi vote konusunda heveslendirmek için bunları söyledim eğer heveslenmediyseniz serverin  reklamı amacıyla voteye davet ediyorum :)

Serveri açtık ama oyuncu sayısını arttırmak lazım; çok zamanınızı almaz günde bir kez 4 vote vermeniz  ama belkide serveri eski günlerine taşır.

son bir konuda arkadaşlar 1.12.x  itemlerini unutmuşum :) ne versek bilemedim; yardımlarınızı bekliyorum. :)

Edited by Gintama

• Replies 61
  • Views 12.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

• Author

şimdi yeni okudum setleri koydukdan sonra :)

40 lvl item koydum maksimum, 40 lvl üstü item yok mesela koyduğum sağlam setlerden biri;

http://www.wowhead.com/itemset=123

bi bakın diyorsanız ki kaldıralım kaldırırım.

mor item koymak istemiyorum, daha doğrusu  60 lvl adamın elinde tutmak isteyeceği item koymayalım.

kart işine bakmak lazım, receipe işide olabilir. ama arkadaşlar isimleri falan bulmamız lazım bir database yok classic için bakabileceğimiz. itemleri hatırlayıp koyuyorum şu an :)

Bence silah/armor konmasa iyiydi. Sadece oyuncu sayısının azlığı ve AHnin aktif olmamasından dolayı eksikliği hissedilen şeyler olmalı bence. Tome güzel fikir mesela. Meslek için gereken malzemeler eklenebilir ya da bunlar AH ye de konabilir.

• Author

aslında item ekleme fikrine bende karşıyım ama bahsedilen çoğu item oyun sonunda insanların hedefleyeceği itemler. Kasarken de vote verilmesini teşvik edici bir kaç item koymamız gerektiğini düşündüm,  ayrıca dediğim gibi itemler lvl 40 itemleri 60 olan kişiler bunları üzerinde tutmaz

Edited by Gintama

bu panelin forumda bi kenara linkini filan koysan hoş olur hatta vote bölümününde ayrı linkini

evet özellikle vote olayını dikkat çekici yapsan faidali olur bence

gelmeyen vpler için ne yapıcaz :(

tamamdır gelmiş sıkıntı yok :D

Edited by Lemark

Tam hatirlayamadim Classicte brewfest eventi varmiydi. Vardiysa onlarin biralarindan koyun kasasi 5vp'den iyi gider.

Mor'lara olmaz dedin belki bunu olur bulursun: Ayni sekilde worlddrop mavi trinketler vardir. Ankh of Life, Six Demon Bag gibi.

Edited by Elvenqinn

Gm bey vote ile gold alma sistemi bozuk sanırım checkout dediğimzde vote puanını alıp

Something went wrong! An administrator has been noticed and will send your order as soon as possible.

Error:
HTTP Error: 401 Unauthorized

diye bi hata veriyor ve gold paketi gelmiyor

ah de mesleki şeyler olsa keşke. Wool Cloth, Silk Cloth, Leatherlar filan.

Normalde zaten kasıyoruz ama hızlı level atladığımızdan ötürü matları kısa kısa topluyoruz, böylelikle levelimize professionlar yetişemiyor. Çok pahalı bu arada, para oyunda en değerli şey olmaya başladı haberiniz ola. :))

Vote puanlarıyla bu gün 6 tane mi 7 tane mi ne Fat Sack of Coins aldım. Malum sistemin nasıl işlediğini hiç bilmiyorum ilk defa denediğimden dolayı tüm vote puanıyla ekleyeyim dedim error verdi. Administratore iletildi gibi bir yazı çıktı anlamadım. Sanırım hatam tek tek almadığım için meydana geldi. 12 Vote puanım da gitti, ne yapacağım ben şimdi. :)

vp ile gold alayım dedim vpler gitti goldlar gelmedi. Bir binek traini olamadım daha. Admine selam tabanvaya devam :)