Jump to content
Posted

arkadaşlar bildiğiniz gibi panel üzerinden Vote sistemini aktif hale getirdik;

görememiş olan varsa,

http://ebattle.net/panel den girip panele bakabilirsiniz. Her vote 1 puan değerinde ve 12 saatte bir kullana bilirsiniz. puanlarınızla birlikte

Panelden> User Panele girdiğinizde> itemStore da alabileceğiniz eşyaları görebilirsiniz.

şu an için item havuzu biraz sığ çünkü ilk anda aklımıza gelen bir kaç item koyduk ama buradaki itemlerin sayısını arttıracağımız kuşkusuz.

bu arada söylemem gerekli ki armor - weapon gibi itemleri koymayı planlamıyoruz yada oyunda size fark yaratacak itemler koymayı düşünmüyoruz. görüntü olarak ashbringer var ama ufak bir hesapla en kısa ne zaman alınacağını farkettiğinizde ash bringer aslında koyulmamış olsa daha iyi olurdu :)

Sizi vote konusunda heveslendirmek için bunları söyledim eğer heveslenmediyseniz serverin  reklamı amacıyla voteye davet ediyorum :)

Serveri açtık ama oyuncu sayısını arttırmak lazım; çok zamanınızı almaz günde bir kez 4 vote vermeniz  ama belkide serveri eski günlerine taşır.

son bir konuda arkadaşlar 1.12.x  itemlerini unutmuşum :) ne versek bilemedim; yardımlarınızı bekliyorum. :)

Edited by Gintama

• Replies 61
  • Views 12.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

vote ile karakterimizin cinsiyetini ismini felan deiğiştirebilsek gayet güzel olur aslında ?

vote ile karakterimizin cinsiyetini ismini felan deiğiştirebilsek gayet güzel olur aslında ?

hatta ırkını güzel fikir

Su sirf TCG'den alinan itemleri koy. Bir iki tabard, fishing chair felan olacak.

Enamored Water Spirit shaman görevi ödülü, her classın alamaması lazım.

tank plate itemleri konulmus holy pala için soulforge seti veya sizin daha uygun olur diyebileceğiniz bi seti koyarmısınız item store'a

Şuan store ve AHdekiler fazla bile Yavuz, 60 holy pala olduktan sonra kısa sürede ekipmanı hallederiz. :)

Edited by Canbass

• Author

elimden geldiğince ortak kullanıma acık az item koymaya calıştım. ama dediğin soulforge zaten diğer itemlerin yanında biraz ağır kaçıyor. o setlere eş değer bir set de bulamadım paladine