Jump to content

Xp Rateler ne olsun 73 members have voted

1. 1. XP Rate bence

• Blizzlike(1x)
    • 3x(Şu an ki)
    • 5x(Ginatma nın önerisi)
    • 10x(Marjinal öneri)

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ilerisi için "Ilk charini kasana 2.si lvl 60 bedava" gibi bir uygulamada olabilir,hmm...

10x beyler yapmayın :p
direk bg lere akarız miss :D 

Edited by guin

zaten bu zamana kadar wow oynayan adam belki 100 defa char kasmistir artik kimseye lvling ilgi cekici geldigini sanmiyorum  bide vanilla wowda zaten questler zor diger paketlere gore xp rate i biraz fazla verinde artik raid mi olur bg mi olur bakalim onumuze

zaten bu zamana kadar wow oynayan adam belki 100 defa char kasmistir artik kimseye lvling ilgi cekici geldigini sanmiyorum  bide vanilla wowda zaten questler zor diger paketlere gore xp rate i biraz fazla verinde artik raid mi olur bg mi olur bakalim onumuze

arkadaşa katılıyorum yıllardır kastığımız charın yaptığımız questin haddi hesabı yoktur herhalde bencede xp rate biraz daha fazla olsa iyi olur ama 10X te fazla gibime geliyor biraz emek verirsek daha değerli olur sanki.

sonuç olarak : 5X iyi :)

bu arada bir öneri şu kuşçular instant olsa nasıl sevaba girersiniz biliyomusunuz :) ömrünüz uzar resmen 

Edited by oki

Aynen sürekli görev mi yapacaz kaç senelerden bıktık çabuk kasarsak bg dungeon vs yaparız.

ne zaman belli olurki ne olcağı ? şahsene ilk oynayışım olsa kasimde abi 4tn 85 3tn 90 charım var orjda daraldım la questlerden :D

abi şöyle yapsak ilk 10gün 1 hafta 10x olsun sonra işler raya oturunca 5xe cekeriz geri?

abi şöyle yapsak ilk 10gün 1 hafta 10x olsun sonra işler raya oturunca 5xe cekeriz geri?

aynen kardesim bu güzel olurdu .

aynen kardesim bu güzel olurdu .

eşitlği sen bozdun demi :) o mausunun tıklayan sol tuşuna işaret parmağına sağlık :D

10x olsun ya 2007 den beri lvl kasıyorum gına geldi artık :)

Tamam çogunlak ne diyorsa bende uyacagim artik napim :p

oylamayı ben yapmadım arkadaşlar ama sonuçta amaç sizin de fikrinizi alarak orta yol bulmak.

ilk günden ne kendi nede bizim hevesimizi kırmayın isterseniz ...

heves kırmak değil kaptan bu ortada bir vote varsa bir süre konur sonuç ona göre ayarlanır uyulmicaksa kafamıza göre takılcaksak vote atmanın yalandan gereği yok votelar 8e 12 10x üstünlüğü varken geldin 5x olcak bitti gitti dedin bu benim hevesimi kıran nokta kimseye seçme şansı vermedin!

5x(Ginatma nın önerisi) (12 oy [41.38%] - Görüntüle)

10x(Marjinal öneri) (12 oy [41.38%] - Görüntüle)

son durum bu ayrıca bu karar ankete  bakarak alındı bakmasaydık zaten 3x keyifli bir oyun için yeterli bir orandı bunu marjnal bir noktaya çıkarmak istemedim.

sizi yormak istemiyoruz ama olması gereken neyse onu uygulamak gerekiyor.

Aramıza marjinal gruplar karışmış. İndir o pankartı, indiiiiir! öhhööm...

Şakayı bir kenara bırakırsak ilk 1 ay için x5 rate gayet mantıklı olurdu. Amaç kalp kırmak, heves kırmak vs. değil arkadaşlar bu serverın kurulma amacını hatırlayın; Eski dostlarla yine birlikte olmak, birlikte oyun oynamak, güzel vakit geçirmek. Yarın öbür gün bg olduğunda yine sen şöyle yaptın ben böyle yaptım kavgaları olacaksa hiç bulaşmayalım...

yarına kadar beklesem sorun olmayacaktı yani :) baktım sıkıntı çekiyorsunuz bir an önce olması sonuca göre olması gereken değere getirdim