Jump to content

Xp Rateler ne olsun 73 members have voted

1. 1. XP Rate bence

• Blizzlike(1x)
    • 3x(Şu an ki)
    • 5x(Ginatma nın önerisi)
    • 10x(Marjinal öneri)

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ya benim anlamadığım kısım bu ilk baştan niye belirlenmedi? Toplamda bir kaç kişinin katıldığı sonuca göre mi ilerleniliyor?

1x'ken başladık gecemizi gündüzümüzü kattık 15 level olduk, ertesi gün 3x mi ne olmuş sanırım 28 olduk şimdi bakıyorum bu xp rate ile 2 günde 60 olunur. 5x bana biraz fazla gibi geldi. Benim sitemim level atlayıp herkesi geçmek filan değil, sadece tadını çıkartarak amaca ulaşmak, yanlış anlaşılmasın.

Bir bölümde başladığımızda daha questlerin yarısını yapmadan diğer tarafa geçmemiz gerekiyor, malum para oranı da daha da yükselsin bari questleri es geçtiğimizden spellere verdiğimiz paralar ile cebimizde hiç bir şey kalmıyor, sonuçta lootlardan düşen itemleri de enchanter olduğumdan dolayı büyüsünü bozmak zorunda kalıyorum.  :)

Yazıda çıkışmış gibi yazmışım, kusuruma bakmayın. Yanlış anlaşılmasın ama aceleye gelmiş bir olay gibi hissediyorum.

Edited by Nicholas

yok hocam aslında acele değil bende kasmak istemedim mesela rate olayı tam belirlenmeden öylesine takıldım zaman geçirmek için oyunda 17 level oldum.5x de iyidir ama 10x olsaydı daha iyi olurdu sanki.acayip bayıyor level kasmak insanı.belki haftasonları 10x yapılabilir ama bu seferde hafta içi yoğunluk az olur serverda millet haftasonu kasıcam diye girmez haftaiçi.Nemy nin dediği gibi en azından birkaçgün 10x olsaydı çok iyi olurdu.neyse hiç yoktan iyidir 5x.

merhabaaa güzel insanlar :D wt gelmiş de yusuf tbc ye felan geçilcek m ? yada wolk e felan ? 

Acelene ya Du bi classic te takılalım sonra tbc wotlk allah kerimdir tbc çok istiyorum

Classic bir süre kalsın bence, tbc duruma göre sene sonunda çıkarsa belki güzel olabilir, hem daha çok kişi oluruz ve tbc bekleyen kişiler 60 levelden sonra adım atarlar. Orjinaldaki gibi bir havayı yakalarsak süper olur, çok şey mi istiyorum? :p

• 3 weeks later...

x5, x10 olunca haber edin sevgili arkadaslarim. ben de kasayım hayatımdaki 21392193829839123. charımı =)

• 2 weeks later...

vala beyler oynıcaksanız muhabbet ıcın bır car kasarım 2 de meslek kıyafetlerınze tek taşlarınız benden olsun :D Fıddle oynamaktan sıkıldım :D

• 3 weeks later...

en ideal 5x diğer türlü serverın zaten cıvkı çıkar eskisi gibi

• 1 month later...