Jump to content
Posted

Arkadaşlar Serveri yeniden açtık ama direk bug hack işine giren arkadaşlar oldu. açıkca belirttik serverin şu an açık olmasının tek nedeni sizlerinde, bizlerinde burayı özlemiş olmamız. yusuf ile önce ki tecrübelerimizden oyundan bir oyuncuyu GM yaptığımızda başımız çok ağrıdı. bu yüzden oyun içine gm alımı en azından şu an için yapılmayacak.(zaten 20-30 kişiyiz toplamda)

ama şoyle bir uygulamaya geçmeyi düşünüyorum, oyun içinden online süresi fazla olan  güvenilir ve oyun hakkında bilgili oyunculara; hack bug yapanları bildirme yetkisi vereceğiz. bu arkadaşların oyun içinde herhangi bir komut, yetkisi, şusu, busu olmayacak. (kaç kişi seçeceğimize karar vermedim daha)

aklımdaki düşünce şu ; bu yetkili arkadaşlardan birisi X isimli char Y bugunu/Hackini yapıyor dediğinde; diğer yetkili kişilerden karşı çıkan olmaz ise veya bu yetkili arkadaşların genel çoğunluğu X isimli charın bug, hack yaptığı yönünde beyan verirse; bu X charına geçmiş olsun diyeceğiz.

oyun içinde bir üstünlük kurmamak adınada;

bu yetkili arkadaşların içinde art niyetli olan birisi olursa, gene oylar yetkiyi alırız ondan.

sizden bu konuda yardım istiyorum aklımda olan şey 2 ally 2 horde olması.

bu konuda yardım etmek isteyen veya fikrini bildirmek isteyen arkadaşlar konun altına yazsın.

kişisel istek:

bu arada Canbass tarafını bilmiyorum ama yorumlardan anladığım kadarıyla sende oyundasın, onlinen süren fazlaysa eğer ben seninde bu arkadaşlar arasında olmanı isterim.

Featured Replies

bence güzel bir uygulamada böyle burda ifşa etmek bence yersiz yani adam who kullanmayı biliyor baktı atıyorum benle aynı mape giricek hackle vs gibi birşeyle anaa umut X mapinde e bende oraya gidiom bari kapatim inceden kenardan gideyim diye bir düşünceye kapılabilir benim tavsiyem bu işin daha kapalı şekilde yürütülmesi olur. görevi alan almak isteyen arkadaşlarada kolay gelsin.

kişisel istek:

bu arada Canbass tarafını bilmiyorum ama yorumlardan anladığım kadarıyla sende oyundasın, onlinen süren fazlaysa eğer ben seninde bu arkadaşlar arasında olmanı isterim.

Horde oynuyorum, nick Magra. Online sürem şuan oldukça yüksek ama nekadar böyle gider bilmiyorum, biyerden sonra akşamları bikaç saat raid ve bg için girmeyi düşünüyodum. Elimden geldiğince seve seve yardım ederim, hatta class testleri ile ilgili yardım önermeyi düşünüyodum. Eğer içinde 60 lvl her classdan bulunan bir iki tane test hesabı açılır, bunlar trainer ve üstünde test yapılacak mob/dummy olan özel bi haritada(gm island gibi) olursa kapsamlı test yapıp sonuçları forumda paylaşabilirim. Malum dual-talent sistemi yok, yanlış hatırlamıyorsam respec 50 golda kadar yükseliyor. 

Bende Gönüllü Olarak ve tarafsız olarak Yardımcı olabilirim! uygun görülürse iyi çalışmalar

Kusura bakma ama bence böylesi saçma olmus kimin taraf secip secmiyeceği belli değil misal o seçtiklerinizden birisi bana dese bu adam hack kullanıyo diğer 2si 3ü de evet fatal hack kullanıyor dese yandık :d yani bence bunu ss lerle kanıtlamak daha mantıklı tabi size kalmış bir şey ama yada bir çözüm getirceksiniz siz kaldırcaksınız hackı 

Skill Test Fikri Hoşmuş Hack Onlem Sıstemi Suistimal Edilebilir 

Parayla gm mi Tutsak Tarafsız Gördümü Direk Justice Has Come :D

Fatalın dediği doğru yani bi kanıt sunulması  lazım basit olarak ss gibi vs 

abi speed hack kullanan adam fly hack falanda yoksa ssle zor kanıtlanır video değil sonucta bu

• Author

aslında bu işi şu şekilde bakıyorum ben, farkındaysanız oyun içine girebilecek durumda değiliz, gm alımı da yapmıyoruz. ama oyun içi sorunları halledeceksek illaki oyun içinde birilerinin olması gerekli. buna oto kontrol olarak bakıyorum ben. zaten dediğim gibi, art niyetli bir işlem olmaması için uğraşıyorum. yani işin öbür tarafı bir gm alsak oyun içinde dursa oda gördüğünü banlayacak. ve yuksek ihtimal o alınacak 1 kişi de şu an bu işi yapacak 4 kişiden birisi olacak. bence bu sistem art niyeti daha önleyici en azından 4 kişinin fikrini soracağım 4 kişide birleşip art niyet içine girecekse birşey diyemem olur mu olur :).ama genede işin sonunda daha adil gibi durdu bana, tabi bu bence, daha iyi bir sistem önerisi varsa onu uygalayalım.

Edited by Gintama

gintama bence ne yap bilmiyomusun böyle çek abi herkezi gm islande zaten hack kullanlar gözükür :d kim hızlı kim yavaş yapıştır banı alayına :d 

gintama bence ne yap bilmiyomusun böyle çek abi herkezi gm islande zaten hack kullanlar gözükür :D kim hızlı kim yavaş yapıştır banı alayına :D

lol :D

ben hatırlıyorum wotlk zamanında bu fly hack olayından baya bir forumda kavgalar olmuştu.Şimdi yine aynı şeyler olmasın.Otomatik bir ban sistemi gerekiyor.Speed hack olayında bonus hızınızı ayarlıyabiliyorsunuz diye biliyorum.Adam normal hızın azıcık üstüne çıksa gözle ayırt edemeyebilirsiniz.Bu adam kullanmaya devam eder.Hiçbir cezada almaz.yapılabiliyorsa dediğim gibi bir sistem oluşturun bence.

Nick = Wakabayashi bu iş için gönüllüyüm online süremde bu aralar baya fazla. Bide antihack diye bi sistem var benim bildigim akdarıyla otomatik ban atan hack acıldıgı anda otomotik olarak banlıyor... Eğer yapabilirseniz tavsiye ederim...

Bari Nick Verip Caktırmayın Adam Bu Nickleri Görünce Kapatır Ne Kullanıyorsa :)

Wakabayashi rencide etmek istemem ama sprint kullanan roga hackle kestin beni demişsin rogların alayı ban yer böyle :P diğer clasları en azından skillerini bilen birileri olursa daha mantıklı olur gibi :)

Ayrıca bende şöyle bi ss var bir arkadaş kullanmakla kalmayıp bize de kullanın gm yok nası olsa diye öneri yapıo :D ama şikayet etmedim etmeyi de düşünmüyorum abartmazsa yani tekrarlandığına şahit olmazsam

Şikayet etmememin sebebi de o zamanlar gold rate düşüktü binek alınmıyordu 40 lvle gelindiğinde yayan da bayıyodu oyun ayrıca birilerini kesmek için kullanmadı gördüğüm kadarıyla en azından öyle bi şikayet dile getirilmedi forumda :)

Wenyede katılıyorum isteyenler sana mesaj atsın gintama bence :) Ayrıca Wenyide aday olarak öneriyorum nedeni ise wow hakkında gereğinden fazla bilgili kontrolcu tarafta olmazsa sıkıntı yaratabilir :D

Edited by asann61

Suan Retaildeyim Auch.da Ama Istenirse Akşam 9 dan 2 ye kadar her destegi verebilirim ss video (denemedim ama karşı ırkın konuşmaları çözedebilirim wotlk da bulmustum hex idleri ama unuttum :P ) haa Olurda Kökünü Kurutursak su Pürüzlerin Oyuna Geri Dönerim Kimse Tutmasın Beni :D

Edited by WeNy

asann61 göster ss ini kabul edeyim ne diyosan biside anlamadım sölediklerinden ama kanıtın varsa göster ben kanıtımı gerekli yerlere gösterdims aten gintama biliyor ... ve ceza alması gerekenlerde aldı sanırım...

Edited by Stark

asann61 göster ss ini kabul edeyim ne diyosan biside anlamadım sölediklerinden ama kanıtın varsa göster ben kanıtımı gerekli yerlere gösterdims aten gintama biliyor ... 

işte anlamamışsın sıkıntı orda neyin ssini göstereyim sana hack yaptın filan demedim zaten neyse uzatmaya gerek yok en azından bu konunun içinde kirlilik yapmıyalım özelden halledelim bi sorun varsa nereyi anlamadıysan açıklıyım :)

hayır konu ne sen enden bahsediyosun arkadas anlamıyorumki konu in game de yardımcı olcauk arkadaşlar aranıyor diyo sen hack mack bisiler diyosun onu anlamadım sprint acmıs roga hack kullanıyosun dedin diyosun nerde demisiz onu anlamadım bide ben bi adamı yakaladım hack ile ss nide gönderdim sanırım oda bugun banlandı?

benim anlamadığım, onca zaman sonra sunucu tekrar aktif. ne güzel eski günleri/anıları yad ediyoruz. ulan niye hack açıyorsun? bu konuda benim nacizane önerim, Yusuf kaptan bu işi forumda Türkçe olarak afedersiniz ama gerizekalıya anlatır gibi anlatsın. isteyen bilgisayarında local wow sunucusu kursun. kendisinin admin 'i, gm 'i, player 'ı olsun. ne halt yiyorsa yesin.

çok kızdım.

konuya ilgili mesajım da şu olsun;

bir süre daha, bir etkinlik olmadan hareket edilsin. zaten yavaş yavaş güvenilir kişiler kendini gösterir (yazar burada, Gintama 'nın da oyunu oynadığını düşünüyor) sonrasında da kişilerin güven durumlarına göre hareket edilir.

böyle bir durumda verilecek karar için "yukarı tükürsem bıyık, aşağı tükürsem sakal" durumu söz konusu. nasıl bir karar alınırsa alınsın, canı yananlar forumda maraz çıkaracak.

Hak yiyen hack yer.

Hak yiyen hack yer.

^_^

• Author

Arkadaşlar konuyla ilgili 4-5 arkadaş gönüllü oldu, kendilerine de mesaj attım bu saatten sonra oyunda gm  yok diye bug  hack yapan, 

acc kapama cezasına hazır olsun.

burdan Sonrası, Hack yapanlara mesajım diğer arkadaşlar okumasın boşuna;

ELİNDE VARSA ŞU ANA KADAR YAPTIĞIN HACK DEN BUGDAN KALMA İTEM SİL. [.List item "id"] komutuna bakar kimin elinde aradığım itemin olduğunu bulmam.

SPELL İ OLMAYAN BOSSLARA  UÇARAK BOSSUN ULAŞAMAYACAĞI YÜKSEKTEN SPELL ATARAK KESTİĞSEN EĞER SİL ALDIKLARINI.(doğru düzgün map sistemi olsun diye çalışan sistemi kullanma; o bossu peşinden uçarak senden hızlı hareket eder duruma getirmek de elimizde, ama doğru düzgün oyun oynansın diye uğraşılıyor.)

temiz bir başlangıç olsun diyerek yukarda dediklerime uyup hack den elde ettiklerini sildiğini varsayıyorum, geriye dönük bir ceza sistemi uygulamayacağız.(yakalarsam acımam ama)

Not: bug kullanımını bu işlemden ayrı tutuyorum. hack art niyetli planlı bir çalışmanın ürünü gibi geliyor bana, bug onun yanında daha naif :)

yeni anti-hack takımına hayırlı olsun. iyi avlar :)

Edited by Gintama